מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוכרת הריון- הריון תאומיםאסנת09/11/2010
אני בהריון תאומים שבוע 26+1. אתמול אובחנתי עם סוכרת הריון אבל התור למרפאת הסוכרת הוא רק ביום ראשון (עוד כמעט שבוע). בינתיים מהלחץ הפסקתי לגמרי לאכול סוכר ופחממות ואני מרגישה מורעבת כל הזמן!!! גם העוברים זזים פחות ממה שזזו קודם (אני מרגישה אותם באופן תקין לפי ספירת תנועות, אבל זה לא כמו שהיה). האם אני עושה נזק עם זה שהפסקתי לגמרי סוכר ופחממות (חוץ ממה שיש ביוגורט וירקות)? איך אני עוברת את השבוע הקרוב בלי לעשות נזקים לי או לעוברים? תודה רבה על העבודה הנפלאה שלכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריון- הריון תאומים - תגובה
קרן גרינבלט רגב11/11/2010קודם כל בשעה טובה.
אין סיבה שתהיי רעבה ולכן מומלץ לא להפסיק לגמרי את הפחמימות שאת אוכלת אלא פשוט לצמצם את כמותן בכל ארוחה.
אני בטוחה שביום א' יתנו לך הנחיות מפורטות יותר ממה שאתן לך עכשיו אבל ננסה :
בארוחות הגדולות (בוקר, צהריים וערב) עליך לאכול 2 מנות פחמימה = 2 פרוסו לחם מלא או כוס מבושלת של פסטה/קוסקוס/פתיתים/אורז/בורגול/קינואה או תפוח אדמה בינוני או בטטה בינונית או קלח תירס.
ובארוחת ביניים חצי מהכמות (כלומר מנת פחמימה) למשל פרוסת לחם או פרי.
המנעי מסוכרים פשוטים - סוכר, דבש, סילאן, עוגות, עוגיות, ריבה
ירקות איכלי חופשי
כל מה שרשום פה הוא בהסתייגות כמובן כי אינני מכירה אותך ואת הבדיקות שלך אבל כעקרון אין צורך וסיבה לפחד לאכול פחמימות השאלה היא רק כמה....
קרוב לודאי שכשתלכי לדיאטנית היא תבקש ממך גם קצת פחות פחמימות בבוקר אבל שוב, זה יעוץ אישי, שבמקרה שלך כמובן עדיף מאשר יעוץ פורומי.
בהצלחה והמשך קל ותקין
נ.ב - שמרי על עצמך גם אחרי הלידה כי את בקבוצת סיכון לסכרת בהמשך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)