מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהאפרת03/12/2007
שלום רב,
ראשית אציין כי לדעתי זהו פורום נהדר וחבל שגיליתי אותו רק עכשיו.....
אני בהריוני השלישי שבוע 13. לפני ההריון עשיתי דיאטה בזכותה ירדתי 6 קילו.
בעקבות החגים ותחילת ההריון בה הפסקתי את הדיאטה עליתי לא מעט ממה שהורדתי וזה גורם לי לתסכול מר. יש לציין כי הבעיה העיקרית שלי היא חשק גדול למתוקים. גובהי 1.60 ואני שוקלת כעת 67 לאחר ששקלתי 64 בתחילת ההריון לאחר דיאטה.
האם העלייה תקינה?
איזה מתוקים מומלצים ולא משמינים?
אשמח לשמוע את עצתכם.... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרת שלום רב,
נועה הופ04/12/2007אין ספק כי זה לא פשוט לשמור על המשקל במיוחד אצל אנשים הסובלים מראש מנטייה להשמנה. היכן עשית את הדיאטה שבה ירדת 6 ק"ג האם אצל דיאטנית ?
נשים רבות עושות טעות ומפסיקות מעקב וליווי בגלל הכניסה להריון . ניתן להתאים תפריט מיוחד לצורכי ההריון ולכך שלא תעלי הרבה במשקל... אפשר לאכול לא מעט, להנות מהאוכל ולא להתייסר ולכן אני ממליצה לך בחום לפנות לדיאטנית לצורך הרכבת תפריט מתאים וגם לצורך מעקב.
לגבי מזונות מתוקים לא משמינים ... בגדול רוב המתוקים מכילים לא מעט קלוריות וזאת בגלל תכולת שומנים וסוכרים גבוהה. ניתן לאכול פרוסת לחם מרוחה בכפית ריבה או דבש או לקחת חטיף אנרגיה שהוא משביע יותר ממתק. בכל מקרה תזכרי שכל מזון משמין במידה ואוכלים ממנו הרבה.
אשמח לעזור אם תרצי ייעוץ בתחום
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
www.dietnoa.com
0546844457* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)