עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    אפרת
    03/12/2007

שלום רב,
    ראשית אציין כי לדעתי זהו פורום נהדר וחבל שגיליתי אותו רק עכשיו.....
    אני בהריוני השלישי שבוע 13. לפני ההריון עשיתי דיאטה בזכותה ירדתי 6 קילו.
    בעקבות החגים ותחילת ההריון בה הפסקתי את הדיאטה עליתי לא מעט ממה שהורדתי וזה גורם לי לתסכול מר. יש לציין כי הבעיה העיקרית שלי היא חשק גדול למתוקים. גובהי 1.60 ואני שוקלת כעת 67 לאחר ששקלתי 64 בתחילת ההריון לאחר דיאטה.
    האם העלייה תקינה?
    איזה מתוקים מומלצים ולא משמינים?
    אשמח לשמוע את עצתכם.... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• אפשרת שלום רב,

נועה הופ
    04/12/2007

אין ספק כי זה לא פשוט לשמור על המשקל במיוחד אצל אנשים הסובלים מראש מנטייה להשמנה. היכן עשית את הדיאטה שבה ירדת 6 ק"ג האם אצל דיאטנית ?
    נשים רבות עושות טעות ומפסיקות מעקב וליווי בגלל הכניסה להריון . ניתן להתאים תפריט מיוחד לצורכי ההריון ולכך שלא תעלי הרבה במשקל... אפשר לאכול לא מעט, להנות מהאוכל ולא להתייסר ולכן אני ממליצה לך בחום לפנות לדיאטנית לצורך הרכבת תפריט מתאים וגם לצורך מעקב.
    לגבי מזונות מתוקים לא משמינים ... בגדול רוב המתוקים מכילים לא מעט קלוריות וזאת בגלל תכולת שומנים וסוכרים גבוהה. ניתן לאכול פרוסת לחם מרוחה בכפית ריבה או דבש או לקחת חטיף אנרגיה שהוא משביע יותר ממתק. בכל מקרה תזכרי שכל מזון משמין במידה ואוכלים ממנו הרבה.
    אשמח לעזור אם תרצי ייעוץ בתחום

בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    www.dietnoa.com
    0546844457

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו