מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קראתי בספר הריון ולידה משהו מטרידצ'יפופו18/01/2011
הספר נכתב ע"י שילה קיצינגר.
בספר שנערך על ידי שני רופאים ישראליים נאמר ש B6 פירידוקסין - הוא מיותר וגם עלול לפגוע בהנקה .
לגבי הרבה ויטמינים , הם אומרים שזה מיותר - אני לוקחת פרה-נטל של סולגאר ובו יש גם פירידוקסין . ההמלצה על הצנצנת 3-4 ביום .
האם זה מיותר?
האם כדאי לקחת פחות?
אם פירידוקסין פוגע בהנקה , למה מוסיפים אותו לפרה נטל?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראתי בספר הריון ולידה משהו מטריד - תגובה
נועה הופ18/01/2011לגבי הפרנטל אני לא יודעת על איזו קופסא כתוב 3-4 כדורים ביום, בכל מקרה בכל הפרנטלנים שאני מכירה המינון הוא טבליה אחת ליום...
3-4 ליום זה המון ולא נשמע לי הגיוני.
אכן פירידוקסין בכמות גדולה 100 מ"ג ומעלה עלולה להיות מסוכנת בהריון אך בכדור אחד של פרנטל יש לרוב 10 מ"ג שזה כמות בטוחה. לגבי הנקה אני לא יודעת לתת תשובה מדוקית. ממה שקצת קראתי פירידוקסין עלול לעצור הפרשת חלב ע"י דיכוי פרולקטין מומלץ לשאול לגבי זה בעוד פורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לוקחת פרנטל של סולגאר וזה
יעל24/01/2011באמת 3-4 כמוסות ליום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לוקחת פרנטל של סולגאר וזה - תגובה
נועה הופ25/01/2011רצוי להתקשר לחברה ולשאול לגבי מינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)