קראתי בספר הריון ולידה משהו מטריד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קראתי בספר הריון ולידה משהו מטריד
    צ'יפופו
    18/01/2011

הספר נכתב ע"י שילה קיצינגר.

בספר שנערך על ידי שני רופאים ישראליים נאמר ש B6 פירידוקסין - הוא מיותר וגם עלול לפגוע בהנקה .
    לגבי הרבה ויטמינים , הם אומרים שזה מיותר - אני לוקחת פרה-נטל של סולגאר ובו יש גם פירידוקסין . ההמלצה על הצנצנת 3-4 ביום .

האם זה מיותר?
    האם כדאי לקחת פחות?
    אם פירידוקסין פוגע בהנקה , למה מוסיפים אותו לפרה נטל?

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קראתי בספר הריון ולידה משהו מטריד - תגובה

נועה הופ
    18/01/2011

לגבי הפרנטל אני לא יודעת על איזו קופסא כתוב 3-4 כדורים ביום, בכל מקרה בכל הפרנטלנים שאני מכירה המינון הוא טבליה אחת ליום...
    3-4 ליום זה המון ולא נשמע לי הגיוני.
    אכן פירידוקסין בכמות גדולה 100 מ"ג ומעלה עלולה להיות מסוכנת בהריון אך בכדור אחד של פרנטל יש לרוב 10 מ"ג שזה כמות בטוחה. לגבי הנקה אני לא יודעת לתת תשובה מדוקית. ממה שקצת קראתי פירידוקסין עלול לעצור הפרשת חלב ע"י דיכוי פרולקטין מומלץ לשאול לגבי זה בעוד פורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני לוקחת פרנטל של סולגאר וזה

יעל
    24/01/2011

באמת 3-4 כמוסות ליום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני לוקחת פרנטל של סולגאר וזה - תגובה

נועה הופ
    25/01/2011

רצוי להתקשר לחברה ולשאול לגבי מינון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו