חטיפים בזמן היריון - האם מזיק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חטיפים בזמן היריון - האם מזיק?
    לין
    19/01/2011

שלום,
    אני לקראת שבוע 8 להיריון , אין לי הקאות, יש לי בחילות מעטות אבל לא תמיד, משתדלת לאכול בריא אך לצערי הרב, אני לא יכולה להימנע מאכילת חטיפים מלוחים כגון: תפוצ'יפס לילדים,צ'יטוס בוטנים וכו'...-לפעמים אני מרגישה שאני חייבת לאכול חטיף אחד. יש לציין, שאני לא אוכלת יותר מחטיף אחד ביום (אם מתחשק לי לאכול) . האם זה עלול להיות מסוכן לעובר? אבל, מה עושים אם פתאום נתקפים בחשק נורא חזק ואי אפשר לוותר על זה? אגב,אמרו לי שזה לא בריא לרצות לאכול משהו ולא לאכול אותו בסוף. יש קשר?
    בבקשה, תענו לייי בהקדםםם אני דייי מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חטיפים בזמן היריון - האם מזיק? - תגובה

קרן גרינבלט רגב
    21/01/2011

ברמה העקרונית, מומלץ וחשוב בתקופת ההריון לאכול תזונה מאוזנת עשירה בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים , שחטיפים אלה לא מכילים...
    מאחר ואת מציינת שאינך יכולה להתגבר על חשק זה נסי לבחור מוצרים קצת פחות מזיקים כגון בייגלה, פופקורן (עשוי בהכנה ביתית - מיקרו ללא שמן) - מלוחים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו