מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקל משתנה בהיריון?נועה22/01/2011
היי,
היריון ראשון שלי ואני לוקחת אותו בשמחה ובכיף. יחד עם זאת, אני שומרת שנים על המשקל ולכן מקפידה לא לאכול דברים מזיקים מדי ולא כמויות גדולות מדי. אני גם נשקלת בתדירות גבוהה במשקל דיגיטלי בבית, כי לתוצאה הנשקפת יש השפעה על העוצמה והנחישות שלי לא לאכול שטויות. נתקלתי בתופעה מוזרה, אני יכולה לקבל תוצאות עם תנודות של כ-2 קילו בהפרשים של 24 שעות...!!??! האם זה נורמאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל משתנה בהיריון? - תגובה
רויטל בן שושן23/01/2011נועה שלום,
כמו שאת רואה, שקילות יומיומיות אינן משקפות את המציאות מבחינת המשקל ואכן המשקל נוטה להשתנות מיום ליום בדרך כלל סביב ה1 ק"ג בממוצע וגם 2 במיוחד בשינויים הפיזיולוגיים בהריון.
מציעה לך להשקל בתדירות נמוכה יותר של פעם בשבוע ולא יותר וכמו שאת עושה הקפידי לתת לגוף את כל הצרכים שלו מבחינה תזונתית
אין כל בעייה לשלב מתוק כל יום כל עוד בכמות הנכונה ובלי הגזמה (פרוסת עוגה/ 2 עוגיות/ מיני שוקולד/ קרמבו וכ')
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה אם אפשר...
נועה23/01/2011האם יש דברים מיוחדים שכדאי להקפיד להכניסם לתפריט עבור הבובה הזו שגודלת לי בבטן? מוצרי חלב? בשר? מה נחשב למאוזן? ותודה על ההערה בדבר המינון של המתוקים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)