משקל משתנה בהיריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל משתנה בהיריון?
    נועה
    22/01/2011

היי,
    היריון ראשון שלי ואני לוקחת אותו בשמחה ובכיף. יחד עם זאת, אני שומרת שנים על המשקל ולכן מקפידה לא לאכול דברים מזיקים מדי ולא כמויות גדולות מדי. אני גם נשקלת בתדירות גבוהה במשקל דיגיטלי בבית, כי לתוצאה הנשקפת יש השפעה על העוצמה והנחישות שלי לא לאכול שטויות. נתקלתי בתופעה מוזרה, אני יכולה לקבל תוצאות עם תנודות של כ-2 קילו בהפרשים של 24 שעות...!!??! האם זה נורמאלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל משתנה בהיריון?

הוספת תגובה

• משקל משתנה בהיריון? - תגובה

רויטל בן שושן
    23/01/2011

נועה שלום,
    כמו שאת רואה, שקילות יומיומיות אינן משקפות את המציאות מבחינת המשקל ואכן המשקל נוטה להשתנות מיום ליום בדרך כלל סביב ה1 ק"ג בממוצע וגם 2 במיוחד בשינויים הפיזיולוגיים בהריון.
    מציעה לך להשקל בתדירות נמוכה יותר של פעם בשבוע ולא יותר וכמו שאת עושה הקפידי לתת לגוף את כל הצרכים שלו מבחינה תזונתית
    אין כל בעייה לשלב מתוק כל יום כל עוד בכמות הנכונה ובלי הגזמה (פרוסת עוגה/ 2 עוגיות/ מיני שוקולד/ קרמבו וכ')
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה אם אפשר...

נועה
    23/01/2011

האם יש דברים מיוחדים שכדאי להקפיד להכניסם לתפריט עבור הבובה הזו שגודלת לי בבטן? מוצרי חלב? בשר? מה נחשב למאוזן? ותודה על ההערה בדבר המינון של המתוקים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו