תוספת מלח לתזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת מלח לתזונה
    עינת
    24/01/2011

שלום,

אני בשוע 13 להריוני הראשון,
    לפני ההריון הצלחתי לשמור על תזונה מסודרת על מנת לשמור על המשקל,
    מתחילת ההריון הצורך שלי באוכל עלה משמעותית (אך אני משתדלת לפחות לאכול כמה יותר בריא) וכתוצאה מכך העלתי עד כה 3.5 ק"ג עד כה, האם זה תקין או מוגזם? האם הצורך באוכל אמור לרדת מהשליש השני?
    בנוסף, יש לי גם צורך בתוספת של מלח (מה שאף פעם לא היה לי) האם זה בסדר להוסיף מלח בכל מנה שאני אוכלת?

אשמח לקבלת מענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספת מלח לתזונה

הוספת תגובה

• תוספת מלח לתזונה - תגובה

נועה הופ
    25/01/2011

מזל טוב. עליית המשקל היא מעבר לנורמה בהנחה שהתחלת את ההריון עם משקל תקין ביחס לגובהך (BMI 20-25 ). בנות עם BMI נמוך בד"כ נוטות וגם צריכות לעלות יותר במשקל בהריון. התחושות בהריון משתנות בין אישה לאיש והרבה פעמים אין חוקיות כך שקשה להגיד אם בטרימסטר השני המצב יהיה שונה.
    לגבי מלח, השתלי לא להגזים במלח יותר מידי ההמלצה לכלל האוכלוסיה היא שרצוי לא לעבור את הכפית ליום ואל תשכחי שיש לך מלח בעוד כל מיני מזונות שאת אוכלת כגון בשר, מזונות מעובדים, קופסאות שימורים וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו