דיאטה בזמן ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה בזמן ההריון
    מרינה
    24/01/2011

לצוות BEOK שלום!
    אני נמצאת בשבוע 5 להריון, לאחר טיפולים. יש לי משקל עודף קל (70 קילו על 168 ס"מ). לפני כחודש התחלתי דיאטה במסגרת של שומרי משקל. השאלה היא האם מותר לי להמשך בדיאטה (מתונה ומאוזנת)? האם מותר לרדת במשקל לפחות בשליש הראשון של ההריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה בזמן ההריון

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מרינה
    24/01/2011

הבנתי שאסור לאכול פסטרמה בהריון. מה הסיבה? ואם זה פסטרמה שאני עושה בבית (חזה עוף בתנור)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

נועה הופ
    25/01/2011

אין שום בעייה עם פסטרמה שאת עושה בבית. הבעייה עם פסטרמה קנויה זה שאין לדעת אם עברה תהליך תרמי עישון חם מה שהורג את החיידקים, או עברה תהליך של עישון קר. לכן רצוי שלא לאכול פסטרמה קנויה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה בזמן ההריון - תגובה

נועה הופ
    25/01/2011

בהריון אין לעשות דיאטה לצורך ירידה. ישנם הרבה מאוד מחקרים שמוכיחים עד כמה חשוב לאכול מאוזן ותקין במיוחד בטרימסטר הראשון וגם ישנם מחקרים המוכיחים את הקשר בין לידת עובר בריא לבין עליית משקל מסוימת בהריון. מה שכן לא מומלץ לרדת במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו