מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לאכול והכדור לא עוזר...דבורה27/01/2011
אני בתחילת הטרימסטר השני, הריון ראשון ואני ממש לא יודעת מה לאכול...הפסקתי לקחת פרנתל כי הוא גורם לי להקיא ובנתיים אני מחכה שהרופא יתן מרשם לתוסף אחר..
אני רעבה מאד בבקרים ואין לי רעיונות לארוחת צהריים או ערב. וזה כמובן לא עוזר כשהריח של מאכל מסויים דוחה אותי...מה לעשות?
אני רוצה לאכול בריא ולא כל הזמן טוסט עם חמאה...
אשמח מאד לייעוץ
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לאכול והכדור לא עוזר... - תגובה
נועה הופ29/01/2011שלום, מזל טוב, האם ניסית לקחת משהו לקחת נגר הבחילות ? אולי גי'נג'ר ?
האם ניסת לקחת את הפרנטל לפני השינה כך אולי לא יעורר בחילה ?
זה אכן קשה לאכול טוב בזמן הבחילות, חשוב לאכול מאכלים קלים לעיכול ולא כבדים, פירות, ירקות, מוצרי חלב, לחם, תפו"א, פסטה, דגני בוקר עם חלב, יוגורטים, חזה עוף אפשר על הגריל אפשר בתוך מרק צח, מהדגים דג סול הכי פחות שומני אפשר לעשות בתנור ולא מטוגן. בגלל ששומן מתפנה לאט מהקיבה ואז יכול לעלות למעלה רצוי לאכול דל שומן, לא מתובל מידי, חריף וכו'...
מקווה שהמצב ישתפר בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)