מיתון העלייה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיתון העלייה במשקל
    נועה
    30/01/2011

שלום, אני בת 32, גובה 1.65, התחלתי את ההריון במשקל 59 ק"ג, היום אני בשבוע 22 ושוקלת 69, כלומר עליתי 10 ק"ג, ואת רובם בשליש השני (בשליש הראשון לא הרגשתי טוב). אני מבינה שעליתי קצת יותר מדי וגם ברור לי למה, זללתי הרבה וחלק מהזמן שטויות. השאלה היא מה נכון לעשות עכשיו ועד סוף ההריון כדי למתן את העלייה? ומהו משקל סביר לסיים בו את ההריון לאור מה שעליתי עד עכשיו אם אנסה להקפיד יותר בהמשך? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיתון העלייה במשקל

הוספת תגובה

• מיתון העלייה במשקל - תגובה

קרן גרינבלט רגב
    31/01/2011

הי,
    כדי למתן את העליה מומלץ להתחיל לאכול בצורה בריאה
    כמו שציינת קודם כל להפסיק לאכול את "השטויות" -החטיפים, הממתקים, שתיה מתוקה, פיצוחים וכד'.
    אכלי כל 3 שעות לערך ארוחות קטנות, להשתדל לאכול דגנים מלאים, קטניות, מנה בשרית , להגביר צריכת ירקות (טריים, מבושלים, מאודים וכו), 2-3 פירות ביום, הקפידי לשתות הרבה מים.
    לעשות פעילות גופנית מתונה (באישור הרופא, תחת ההנחה שהכל תקין)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיתון העלייה במשקל - תגובה

קרן גרינבלט רגב
    31/01/2011

ועוד בהמשך לשאלתך...
    קשה לצפות כמה עוד תעלי, ומבלי להכיר אותך, נראה לי שעליה של כ-350-300 גרם בשבוע בממוצע יכולה להיות סבירה
    בסך הכל התחלת את ההריון במשקל תקין ולכן נסי להקפיד באמת על הוצאת המזונות המזיקים לשניכם מהתזונה שלך.
    ושוב בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו