מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומגה 3 + וילטי ויטמין בהיריוןורד31/01/2011
שלום,
אני בשבוע 21 להיריוני
ואני רוצה לדעת לגבי אומגה 3- הבנתי שיש המלצה של סוג/חברה מסויימת בזמן היריון (אומגה 3 של "גמזי"- זה מגיע בנוזל לפי מה שהבנתי)
האם ידוע לך על זה? לא הצלחתי למצוא את הסוג הזה.
ובנוסף לגבי מולטי ויטמין- המליצו לי של B קומפלקס, האם זה נכון?
כל התחום הזה הוא דיי אפור משום שהאחות /הרופא שבקופת חולים אומרים שאין שום צורך למעט ברזל וחומצה פולית, אך במקומות שאני קוראת בהם יש המלצות לכך.
מה דעתך המקצועית בנושא?
ומה לגבי גרעיני צ'יה?? גם אותם ממולץ לאכול או שניתן להסתפק שזרעי פשתן?
תודה מראש ויום נפלא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3 + וילטי ויטמין בהיריון - תגובה
קרן גרינבלט רגב31/01/2011לגבי אומגה 3 מומלץ לבחור אחת המותאמת לנשים בהריון (מכילות מינונים מתאימים למצבך), ניתן למצוא ברשתות הפארמים ובבתי המרקחת של קופות החולים בדרך כלל.
לגבי מולטיויטמין , הקומפלקס B טוב למצבים מסוימים, אך לאו דוקא בהריון (לא אמור לפגוע אך גם אין לו יתרון ברור במצב שאין חסרים ספציפיים), ולכן ממליצה לשמוע במקרה זה בעצת הרופא שלך ולהמשיך עם ברזל וחומצה פולית.
מה שכן מציעה לשקול לקחת מולטיויטמין - פרנטל - מותאם לצרכיה של האשה ההרה.
לגבי צרעי צ'יה אני לא מכירה את נושא הבטיחות שלהם והיתרונות שלהם, לגבי זרעי הפשתן, אין בעיה להמשיך לאכול אותם במידה ואת אוהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)