מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תה טיבטיורדי13/12/2007
אני יודעת שזה לא בריא...
אבל זה המצב. אני מרגישה שאני לא מתרוקנת מספיק ואני צריכה לשתות את התה.
אנ ימשתדלת לא יותר מפעמיים בשבוע.
האם זה יכול להזיק לעובר.?
י שלציין שאני ממש בתחילת ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורדי שלום
נועה הופ14/12/2007הייתי ממליצה לך להיעזר בפתרונות טבעיים ולא בתה טיבטי כי הוא גורם לתלות של המערכת עיכול וברגע שמפסיקים המצב נהיה יותר גרוע. את יכולה להיעזר בשזיפים שחורים, סלק אדום, אקטימל, חיידקים פרוביוטים, ותזונה עתירת סיבים ( מפירות, ירקות ודגנים מלאים ). אי שתיה מספקת של מים גם היא תורמת לעצירות וגם לקיחת כדורי ברזל מסוגים שונים.
פעילות גופנית גם היא מעודדת פעילות מעיים.
האם המוצר בטיחותי לשימוש בהריון ? את צריכה להתייעץ עם רופא הנשים או לפנות למרכז הטטרולוגי אני לא מכירה את כל מרכיבי המוצר.
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה שידוע לי
ורד לב14/12/2007לא מומלץ בהריון ובהנקה (ואני אוסיף, לא מומלץ. נקודה.).
הוא מכיל צמח בשם סנה שידוע במשלשל. זו תופעה שעשויה להזיק באופן כללי, כפי שנועה כתבה לך, ובאופן ספציפי בהריון.
התאמת תפריט ותכנית פעילות באופן אישי תסייע לך רבות!
את מוזמנת ליצור קשר אם תרצי הכוונה.
בנוסף, ממליצה להוסיף מימד של פעילות גופנית קבועה לסדר יום שלך. הגברת זרימת הדם בכל הגוף וספציפית במערכת העיכול, תסייע לך גם כן.
בהצלחה והריון מהנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)