תזונה תחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה תחילת הריון
    שיר
    10/02/2011

שבוע 4 + 5 ימים.
    מכורה לנס קפה, קולה וג'אנק פוד.
    מה כמות הנס קפה שאני יכולה לשתות ביום? כמה כפיות סוכר? האם אפשר לשתות קולה? מבחינת אוכל לצהריים - יש בעיה עם אוכל קנוי כמו פלאפל, שניצל בבגט, לזניה, או שניצלים קפואים של מאמא עוף?
    אני לא אוהבת אוכל בריא - מה בכל זאת אני אוכל לשלב בתזונה שלי כדי לאזן את האוכל האחר שאני אוכלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה תחילת הריון

הוספת תגובה

• תזונה תחילת הריון - תגובה

נועה הופ
    12/02/2011

כמות הנס המותרת היא עד 300 מ"ג קפאין ליום אומר בין 2-3 נס קפה ליום. גם קולה מכילה קפאין (והרבה מאוד סוכר לא בריא ) ולכן מומלץ להמעיט בה. לגבי כל שאר מה ששאלת באופן עקרוני אין בעייה לאכול אם כי המאכלים שהזכרת אכן מאוד שמנים ומכילים הרבה קלוריות ולא תמיד מכילים ערך תזונתי הולם . סוכר לדוג' מכיל רק סוכרוז ללא שום ערך תזונתי מוסף (שום ויטמינים ומינראלים ). כעת בפרט שאת בהריון את חייבת לחשוב על כך. מותר לשלבם אך לא מומלץ להגזים איתם. חשוב לשלב מאכלים בריאים התורמים לגוף ויטמינים ומינראלים פירות וירקות, מוצרי חלב, קטניות, שומנים בריאים כגון אבוקדו, טחינה, שמן זית, דגים, אגוזים למינהם, דגנים מלאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו