תחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת הריון
    שני
    11/02/2011

שלום בהריון הקודם שלי עליתי 34 ק"ג עכשיו אני בשבוע ה-6 להריון שני ואני לא רוצה לעשות את אותם הטעויות אני רוב היום בבית וכל הזמן אני "מנשנשת" הפעם הכנתי את עצמי מראש חוץ צתפריט נכון שבניתי בעקבות כל ההמלצות בפורומים רציתי לדעת אם זה בסדר שכל פעם שיש לי צורך לקחת משהו האם כרוב מאודה וירקות טריים עם טחינה שאני מכינה האם זה בסדר שהם יהיו צמודים אליי במהלך היום? אני מנסה לא לקום ולאכול כל הזמן אבל זה מעבר לכוחותיי לכן יש לי את הכרוב בקופסא במקרר וירקות טריים חתוכים שאני טובלת בטחינה.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת הריון

הוספת תגובה

• תחילת הריון - תגובה

נועה הופ
    12/02/2011

זה מצוין שהיום הגישה שלך היא מודעת יותר ואני בטוחה שזה יעזור לך ולמנוע עליית משקל גדולה. אין שום בעייה עם ירקות ולהיפך הם מאוד בריאים לגבי הטחינה , היא לא חופשי בגלל שהיא גם מכילה הרבה קלוריות ושייכת לקבוצת השומן (הבריא ) כל כף גולמית - 100 קלוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו