מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בבעיות בגוף בעזרת תזונהלימור16/02/2011
שלום לכם
בבדיקות דם שעשיתי היו לי לימפוציטים נמוכים, האם יש דרך לטפל בזה דרך תזונה?
וכנ"ל לגבי דלקות בדרכי השתן? האם יש דרך לטפל בזה ללא קבלת אנטיביוטיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בבעיות בגוף בעזרת תזונה - תגובה
נועה הופ16/02/2011לגבי דלקות בדרכי השתן מומלץ להתייעץ עם הרופא אם ניתן להיעזר בכדורי חמוציות בזמן ההריון לגבי הלימפוציטים הנמוכים את צריכה לשאול את הרופא אין קשר לתזונה. אולי קשור למחלה ויראלית שעברת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות בדרכי השתן
אבנר16/02/2011ניתן לטפל בדלקת בדרכי השתן ללא אנטיביוטיקה, השאלה באיזה דרגה היא נמצאת.. אם את תופסת אותה על ההתחלה אז בהחלט- אם זה יותר חמור אולי תתצטרכי לקחת אנטביוטיקה למשך 10 ימים.
אני ממליץ למטופלים שלי, כמטפל אלטרנטיבי, לקחת ויטמינים ותוספי תזונה שיעילים לפתירת הבעיה, למשל חמוציות בתוספת ויטמין C Cranberry with Vitamin של סולגאר. אם אלו דלקות כרוניות, בזמן הדלקת קחי 3 כמוסות ביום, ולמניעה קחי 1-2 כמוסות ביום, גם כשאת מרגישה שזה הולך להתחיל, קחי באותו יום 3 כמוסות.
בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)