טיפול בבעיות בגוף בעזרת תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בבעיות בגוף בעזרת תזונה
    לימור
    16/02/2011

שלום לכם

בבדיקות דם שעשיתי היו לי לימפוציטים נמוכים, האם יש דרך לטפל בזה דרך תזונה?
    וכנ"ל לגבי דלקות בדרכי השתן? האם יש דרך לטפל בזה ללא קבלת אנטיביוטיקה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בבעיות בגוף בעזרת תזונה - תגובה

נועה הופ
    16/02/2011

לגבי דלקות בדרכי השתן מומלץ להתייעץ עם הרופא אם ניתן להיעזר בכדורי חמוציות בזמן ההריון לגבי הלימפוציטים הנמוכים את צריכה לשאול את הרופא אין קשר לתזונה. אולי קשור למחלה ויראלית שעברת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות בדרכי השתן

אבנר
    16/02/2011

ניתן לטפל בדלקת בדרכי השתן ללא אנטיביוטיקה, השאלה באיזה דרגה היא נמצאת.. אם את תופסת אותה על ההתחלה אז בהחלט- אם זה יותר חמור אולי תתצטרכי לקחת אנטביוטיקה למשך 10 ימים.
    אני ממליץ למטופלים שלי, כמטפל אלטרנטיבי, לקחת ויטמינים ותוספי תזונה שיעילים לפתירת הבעיה, למשל חמוציות בתוספת ויטמין C Cranberry with Vitamin של סולגאר. אם אלו דלקות כרוניות, בזמן הדלקת קחי 3 כמוסות ביום, ולמניעה קחי 1-2 כמוסות ביום, גם כשאת מרגישה שזה הולך להתחיל, קחי באותו יום 3 כמוסות.
    בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו