מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומצה פולית ויטמינים ותזונה בהריוןmammy16/02/2011
שלום,
יש לי 3 קופסאות שונות של כדורים
1. חומצה פולית (100 טבליות של 400מק"ג) שלקחתי לפני ובזמן ההריון
2. פרנטל
3. אלספה
את השניים האחרונים הרופאה נתנה לי לפני מס' ימים בביקור האחרון
וכתוב על אלספה שיש בו תוספת של חומצה פולית ולכן לא ברור לי אם צריך להמשיך ליטול את כדורי החומצה הפולית שיש לי בנפרד(כדורים פיציים צהובים)
אז האם לקחת את שלושתם?
והאם יש סכנה לקחת את שלושתם בבת אחת אחרי \במהלך הארוחה
אם זה חשוב :אני בשבוע השביעי להריון.
עוד דבר,קשה לי עם אוכל בריא.(פירות יבשים ופירות וירקות ובשרים) ולכן אני בעיקר אוכלת שטויות וג'אנק פוד למניהם.
האם כדאי שאפנה לדיאטנית שתבנה לי תפריט?.....
תודה רבה על התשובה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית ויטמינים ותזונה בהריון - תגובה
קרן גרינבלט רגב17/02/2011האם האלספה היא זו המותאמת לנשים בהריון?
בכל מקרה אם את לוקחת גם פרנטל אמורה להיות שם הכמות המותאמת של ח' פולית להריון, לכן נראה לי שאת יכולה להפסיק לנטול את הח' הפולית בנפרד.
אין בעיה לקחת את כל הכדורים יחד
כמובן שבלשבי ההריון השונים יש צורך בתזונה טובה לשמירה על בריאותך ולהתפתחות עוברך. נסי לשלב ירקות, דגנים מלאים, פירות, שומנים בריאים, קטניות, בשר רזה בתפריטך, הפחיתי צריכת מתוקים וג'אנק, כמובן שמומלץ לפנות לדיאטנית באופן אישי אפילו אם זה למפגש יחיד לבחינת תפריטך והעשרתו במקרה הצורך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.בהמשך לשאלתי
mammy18/02/2011האלספה היא לנשים בהריוןן כתוב על זה שזה להריון.
אתמול לקחתי את כדור אחומצה פולית(כי עוד לא קבלתי תשובה ופחדתי לפספס)
האם זה עלול להזיק ?
לגבי התזונה: האם מיונז ורוטב לסלט אלף האיים ממש מזיקים ולא טובים? כי יש בפנים ביצים ואני ממש אוהבת את הדברים האלה.אם זה במינון מסויים(פעם ביום) זה עדיין מסוכן?
תודה רבה על העצות ועל התשובה.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)