עליה במשקל- הריון תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל- הריון תאומים
    הריון תאומים
    03/03/2011

גובה 1.80 משקל התחלתי 78(לא סופרת עוד את הק"ג בודדים של הנוזלים שלא ירדו עקב גירי יתר מטיפולים)

שבוע 20 - שוקלת 90ק"ג.

אני חייבת לציין שאני אוכלת אבל ממש לא בכמויות - עיקר הבעיה היא הנשנושים הקטנים במהלך היום |(2 בפלים / גלידה / קורנפלקס) וזה ע"מ להפיג את תחושת הרעב בין הארוחות.

אני מודעת לכך שיש חשיבות ממש גדולה לעלייה במשקל עד שבוע זה והנ"ל משפיע על התפתחות תקינה של העוברים. ואני יודעת שטווח העליה היא בין 18-25 ק"ג בהריון תאומים

אבל.... אני ממש מודאגת מהעלייה במשקל! הקצב נראה לי מהיר מאוד ומפחדת לעלות יותר מהמקסימום של הטווח

אני מרגישה שגדלתי - החזה שלי עלה ב2 מידות והתרחבתי כמובן באגן ובירכיים.
    הפנים והידיים נשארו רזות (מה שמפתיע)

אשמח לדעה ועצה מה אפשר לעשות כדי לעצור את העלייה במשקל ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל- הריון תאומים

הוספת תגובה

• עליה במשקל- הריון תאומים - תגובה

נועה הופ
    05/03/2011

הי שלום ומזל טוב, אני חושבת שממש כדאי לך ללכת להכוונה אישית אצל דיאטנית על מנת לבנות תפריט מתאים ועל מנת לעשות ליווי לצורך בקרת העליית משקל. הריון תאומים נחשב להריון עם יותר סיכון ולכן את חייבת להקפיד לא לעלות באופן קיצוני במשקל.
    אם תרצי אשמח לייעץ ולעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו