מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה במשקל שבוע 21+5עדי04/03/2011
שלום,
אני בהריון ראשון. שבוע 21+4 לפי המחזור ולפי רופאת הנשים אני בשבוע 22+1 (גודל העובר בבדיקות)
התחלתי במשקל 57.5 שבשבילי הוא גם כך משקל עודף של 2- 2.5 ק"ג ולא ממש התרגשתי מזה...
כעת אני שוקלת 64.3 כלומר עליה של 6.8 ק"ג.
אני צמחונית ואוכלת די בריא. בהריון לא סבלתי מבחילות והקאות ובשליש הראשון אובדן משפחתי גרם לי להיות במקום רגשי מאוד רגיש ולאכול הרבה יותר ג'אנק ממה שאני אוכלת אי פעם.
תמיד אהבתי מתוק וברגיל אצלי אני אוכלת חטיף מתוק פעם ביומיים שלושה..דבר שלא השתנה בהריון ולפעמים אפילו עלה. אני מודעת לעניין ומנסה להפחית במתוקים.
בכל מקרה, רציתי לדעת האם העליה במשקל תקינה?
על פי כל הגרפים שברשת נראה שאני הרבה מעבר למה שאני אמורה להיות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל בלי בגדים קצת שונה
עדי06/03/2011עליתי היום על המשקל ללא בגדים ואני שוקלת 63.9
לא ידעתי שההבדל כל כך משמעותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה במשקל שבוע 21+5 - תגובה
רויטל בן שושן07/03/2011יערה שלום,
העלייה שלך במשקל היא אכן מעל להמלצות למרות שלא ציינת את גבהך. כמו שזה נראה את מודעת לתזונה שלך ולכן צריכה רק לתת מקום ליותר אוכל מאשר ג'אנק במיוחד בגלל היותך צמחונית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)