עליה במשקל שבוע 21+5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל שבוע 21+5
    עדי
    04/03/2011

שלום,
    אני בהריון ראשון. שבוע 21+4 לפי המחזור ולפי רופאת הנשים אני בשבוע 22+1 (גודל העובר בבדיקות)

התחלתי במשקל 57.5 שבשבילי הוא גם כך משקל עודף של 2- 2.5 ק"ג ולא ממש התרגשתי מזה...
    כעת אני שוקלת 64.3 כלומר עליה של 6.8 ק"ג.
    אני צמחונית ואוכלת די בריא. בהריון לא סבלתי מבחילות והקאות ובשליש הראשון אובדן משפחתי גרם לי להיות במקום רגשי מאוד רגיש ולאכול הרבה יותר ג'אנק ממה שאני אוכלת אי פעם.
    תמיד אהבתי מתוק וברגיל אצלי אני אוכלת חטיף מתוק פעם ביומיים שלושה..דבר שלא השתנה בהריון ולפעמים אפילו עלה. אני מודעת לעניין ומנסה להפחית במתוקים.
    בכל מקרה, רציתי לדעת האם העליה במשקל תקינה?
    על פי כל הגרפים שברשת נראה שאני הרבה מעבר למה שאני אמורה להיות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל שבוע 21+5

הוספת תגובה

• משקל בלי בגדים קצת שונה

עדי
    06/03/2011

עליתי היום על המשקל ללא בגדים ואני שוקלת 63.9

לא ידעתי שההבדל כל כך משמעותי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במשקל שבוע 21+5 - תגובה

רויטל בן שושן
    07/03/2011

יערה שלום,
    העלייה שלך במשקל היא אכן מעל להמלצות למרות שלא ציינת את גבהך. כמו שזה נראה את מודעת לתזונה שלך ולכן צריכה רק לתת מקום ליותר אוכל מאשר ג'אנק במיוחד בגלל היותך צמחונית.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו