בחילות נוראיות ! כל היום !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות נוראיות ! כל היום !
    אמאמי
    06/03/2011

שלום לכולן !
    פעם ראשונה שלי פה - נעים להכיר.
    אני בתחילת תחילתו של הריון שני ( שבוע 6 + 4 ימים ). סובלת כבר שבוע וחצי מבחילות נוראיות !!! מהרגע אני פותחת את העיניים ועד לשעת השינה. לא מצליחה בכלל להקיא. וכל מה שניסיתי עד עכשיו, לא עוזר ! ( לימון, קרטיבים, קרקרים מלוחים, לעיסת קרח , תה עם ג'ינג'ר ). אני מאוד מאוד מאוד לא רוצה להגיע לעזרה תרופתית. אבל נראה שאין מנוס...
    אני בקושי מתפקדת מכל הסיפור הזה. ויש לי בן 2.5 בבית שלא מבין למה אני כזו מסמורטטת.
    בבקשה - יש המלצות ? איישם בשמחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות נוראיות ! כל היום !

הוספת תגובה

• בחילות נוראיות ! כל היום ! - תגובה

רויטל בן שושן
    07/03/2011

שלום לך,
    בחילותץ הן החלק הבאמת לא נעים של תחילת ההריון וכמו שאת מתארת אפשר לנסות להקל על ההרגשה אך לא ממש להעלים אותה. בדרך כלל הבחילות עוברות עד לשבוע 14 לערך ועד אז את יכולה להמשיך לנסות לאכול מאכלים יבשים ולהמנע ממאכלים עם טעמים חזקים מידי, קפאין, שוקולד, מאכלים שומניים, משקאות מוגזים, ריחות לא נעימים וכל מה שלא עושה לך טוב. רצוי לאכול ארוחות קטנות כל שעתיים (גם חוסר אכילה גורמת לבחילות) ולהפריד מהשתייה. ישנם תוספים שאין לך מה לחשוש מהם על בסיס ג'ינג'ר וויטמיני B שאני יודעת שיכולים להקל. אם את מאוד סובלת ממליצה לך כן להתייעץ עם הרופא שלך.
    בברכה ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו