מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות נוראיות ! כל היום !אמאמי06/03/2011
שלום לכולן !
פעם ראשונה שלי פה - נעים להכיר.
אני בתחילת תחילתו של הריון שני ( שבוע 6 + 4 ימים ). סובלת כבר שבוע וחצי מבחילות נוראיות !!! מהרגע אני פותחת את העיניים ועד לשעת השינה. לא מצליחה בכלל להקיא. וכל מה שניסיתי עד עכשיו, לא עוזר ! ( לימון, קרטיבים, קרקרים מלוחים, לעיסת קרח , תה עם ג'ינג'ר ). אני מאוד מאוד מאוד לא רוצה להגיע לעזרה תרופתית. אבל נראה שאין מנוס...
אני בקושי מתפקדת מכל הסיפור הזה. ויש לי בן 2.5 בבית שלא מבין למה אני כזו מסמורטטת.
בבקשה - יש המלצות ? איישם בשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות נוראיות ! כל היום ! - תגובה
רויטל בן שושן07/03/2011שלום לך,
בחילותץ הן החלק הבאמת לא נעים של תחילת ההריון וכמו שאת מתארת אפשר לנסות להקל על ההרגשה אך לא ממש להעלים אותה. בדרך כלל הבחילות עוברות עד לשבוע 14 לערך ועד אז את יכולה להמשיך לנסות לאכול מאכלים יבשים ולהמנע ממאכלים עם טעמים חזקים מידי, קפאין, שוקולד, מאכלים שומניים, משקאות מוגזים, ריחות לא נעימים וכל מה שלא עושה לך טוב. רצוי לאכול ארוחות קטנות כל שעתיים (גם חוסר אכילה גורמת לבחילות) ולהפריד מהשתייה. ישנם תוספים שאין לך מה לחשוש מהם על בסיס ג'ינג'ר וויטמיני B שאני יודעת שיכולים להקל. אם את מאוד סובלת ממליצה לך כן להתייעץ עם הרופא שלך.
בברכה ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)