מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירותשרון14/03/2011
שלום,
נועה וקרן - המון תודה על התשובה לשאלה הקודמת שלי.
שאלה - הבנתי שזה לא מומלץ לקחת כדורי פרנאטל עם מוצרי חלב. אשמח לדעת מה טווח הזמנים הנכון בין אכילת מוצרי חלב לבין לקיחת הכדור (כיוון שבערב אני בד"כ אוכלת חלבי וזה גם הזמן שאני לוקחת את הכדור...).
שאלה נוספת - מהם התסמינים לטחורים פנימיים ו/או לעצירות? אני משתדלת לאכול 2 פירות במהלך היום אבל אשמח לדעת אילו מאכלים מכילים דגנים מלאים או קטניות (הקושי שלי הוא שאני לא חובבת ירקות).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
רויטל בן שושן15/03/2011שרון שלום,
לשאלותייך, שעה לפני ואחרי הארוחה מספיקה בין הפרנטל והברזל למוצרי חלב
עצירות מתבטאת ביציאות קשות ובתדירות נמוכה מאחת ל72 שעות. בהריון יש יותר נטיה לעצירויות ולאי נוחות ביציאות אך שילוב של תזונה עשירה בסיבים תזונתיים שהמצאים בדגנים מלאים (לחם/ אורז/ פסטה מלאים/ דגני בוקר וכ'), קטניות פירות וירקות ובשילוב של הרבה הרבה מיים יכולה לעזור. השתדלי לאכול את הירקות שאת כן יותר אוהבת אם בצורה הטרייה או המוקפצת/ מבושלת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)