הריון ראשון שבוע 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ראשון שבוע 7
    ס.ב
    24/03/2011

היי לכולן, פעם ראשונה שלי פה :)
    אני בהריון ראשון, שבוע 7, סובלת מבחילות נוראיות ויותר מהכל מטרידה אותי המחשבה על עלייה במשקל. אני לא יודעת כל כך מה לאכול ובאיזו תדירות על מנת באמת לא לפגוע בעובר ולשמור על עצמי. התזונה שלי בדרך כלל מבולגנת.
    התחלתי את ההריון 55 קילו. אחרי שעליתי 3-4 קילו בשנה האחרונה.
    ואני פשוט כל היום מוטרדת מהמחשבה שאני לא יצליח לחזור לעצמי.
    אני מרגישה כבר עכשיו עם 3-4 קילו שעליתי לאחרונה רע מאוד, ורוצה לרדת לפחות 2 קילו על מנת להרגיש טוב עם עצמי. אני רוצה לעשות את זה בצורה מבוקרת ולא לפגוע בעצמי או בעובר.
    מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ראשון שבוע 7

הוספת תגובה

• הריון ראשון שבוע 7 - תגובה

נועה הופ
    26/03/2011

שלום, אני מאוד מבינה את פחדייך ואת החשש לעלות במשקל ולא לחזור לגיזרה אחרי ההריון במיוחד שהתחלת את ההריון יותר ממה שאת רגילה לשקול. על מנת לשמור על עוברך ולדאוג להתפתחותו התקינה דווקא חשוב מאוד לאכול בריא וטוב ורצוי לא לרדת במשקל בטרימסטר הראשון (אלא אם כן זה בלתי נמנע בגלל הקאות וכו'. )כמובן שאין ללכת לקיצוניות ולאכול מה שרוצים וכמה שרוצים ... אך חשוב לאכול בריא ומגוון לשלב ירקות, פירות מזונות מלאים, בשרים ודגים, מוצרי חלב, ושומנים בריאים על מנת שהעובר יקבל את המיטב להיתפתחותו. אם יש לך חשש לעלות באופן מוגזם במשקל בהריון אל תהססי לפנות לדיאטנית על מנת שתרכיב לך תפריט מאוזן מבחינה קלורית וגם מבחינה תזונתית. וגם אף לעשות מס' מפגשי מעקב על מנת לראות כיצד את מתמודדת. אשמח לייעץ במידת הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו