קפיצה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצה במשקל
    דנה
    29/03/2011

שלום רב, התחלתי את ההריון במשקל 53.5 וגובה 1.64. אני מאוד מודעת לתזונה שלי. עכשיו אני בשבוע 22, עד שבוע 18 עליתי 4 ק"ג ורק בחודש האחרון עליתי משמעותית במשקל 4 ק"ג (גם רק עכשיו יצאה הבטן) בערך קילו לשבוע. מתחילת ההריון עליתי 8 ק"ג. אני ממש מופתעת כי אני יודעת מה אני מכניסה לפה. אני אוכלת יותר אבל בסביבות 2000 קלוריות ליום שזה נראה לי סביר. אני גם עושה הליכות 2-3 בשבוע. לא ברור לי ואני מאוד מוטרדת, אבל לא מרגישה שאני מגזימה באוכל. מה לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצה במשקל

הוספת תגובה

• קפיצה במשקל - תגובה

נועה הופ
    29/03/2011

לבדוק זאת במס' מישורים, קודם כל במישור כל כמובן הבריאותי שזה לא בצקת וכו' על אף שזה פחות נפוץ בשלב הזה של ההריון.
    לבדוק את המישור התזונתי, האם זה באמת 2000 קלוריות או יותר, נסי לעשות רישום אכילה מדויק לכמה ימים ותחשבי את הקלוריות, בלי לעגל פינות ולקחת בחשבון הכל. קילו לשבוע זה בהחלט לא מעט.
    יתכן ועליית משקל תתאזן גם זה קורה אך עלייך כמובן לנטר זאת ולהיות במעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו