מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מותר לאכול בוואריהדנה03/04/2011
אתמול הייתי במסעדה ערבית ואכלתי מטעמי הסלטים ודגים.
בסוף אכלתי קינוח בוואריה. אני בלחץ נוראי כי ראיתי שזה עשוי מביצים ואני לא בטוחה עד כמה המקום נקי. מה עושים? האם פגעתי בעובר?
מחכה לתשובה מהירה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
דנה03/04/2011אכלתי גם חומוס שמוכן במקום. קראתי שעדיף לאכול רק סלט חומוס שהוא אטום ולא מוכן. האם גם זה יכול לעשות נזק לעובר?
כשהגעתי הביתה בערך שעתיים שלוש אחרי המסעדה הקאתי את כל מה שאכלתי. בהנחה שאכלתי דברים מסוכנים לעובר עצם ההקאה פתרה את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
נועה הופ07/04/2011לא יודעת להגיד לך, לא יודעת להעריך את מצבו של עוברך דרך האינטרנט מוטב שתלכי להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר לאכול בוואריה - תגובה
נועה הופ04/04/2011ממה שידוע לי אכן בוואריה נעשה עם חלמונים טריים שלא עברו בישול מה שלא לא מומלץ בהריון. הפחד מביצה לא מבושלת היא מהסלמונלה כך אם את מרגישה בסדר ולא קיבלת קילקול קיבה , כאבי בטן אז סביר להניח שהכל בסדר. ליתר ביטחון אם את לא שקטה את תמיד יכולה ללכת ולעשות US וגם לעקוב אחרי תנועות העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)