האם מותר לאכול בוואריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מותר לאכול בוואריה
    דנה
    03/04/2011

אתמול הייתי במסעדה ערבית ואכלתי מטעמי הסלטים ודגים.
    בסוף אכלתי קינוח בוואריה. אני בלחץ נוראי כי ראיתי שזה עשוי מביצים ואני לא בטוחה עד כמה המקום נקי. מה עושים? האם פגעתי בעובר?
    מחכה לתשובה מהירה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מותר לאכול בוואריה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דנה
    03/04/2011

אכלתי גם חומוס שמוכן במקום. קראתי שעדיף לאכול רק סלט חומוס שהוא אטום ולא מוכן. האם גם זה יכול לעשות נזק לעובר?
    כשהגעתי הביתה בערך שעתיים שלוש אחרי המסעדה הקאתי את כל מה שאכלתי. בהנחה שאכלתי דברים מסוכנים לעובר עצם ההקאה פתרה את הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

נועה הופ
    07/04/2011

לא יודעת להגיד לך, לא יודעת להעריך את מצבו של עוברך דרך האינטרנט מוטב שתלכי להיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מותר לאכול בוואריה - תגובה

נועה הופ
    04/04/2011

ממה שידוע לי אכן בוואריה נעשה עם חלמונים טריים שלא עברו בישול מה שלא לא מומלץ בהריון. הפחד מביצה לא מבושלת היא מהסלמונלה כך אם את מרגישה בסדר ולא קיבלת קילקול קיבה , כאבי בטן אז סביר להניח שהכל בסדר. ליתר ביטחון אם את לא שקטה את תמיד יכולה ללכת ולעשות US וגם לעקוב אחרי תנועות העובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו