שאלה דחופה-תחילת הריון ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה-תחילת הריון ראשון
    ויקה
    22/04/2011

שלום,
    יש לי מספר שאלות לגבי התזונה בתחילת ההריון ובכלל:
    1. הייתי שותה תה פרות כגון: תה חמוציות ותה פירות יער(שכולל גם פתל), היום קראתי באיזה שהוא אתר רפואי כי תה חמוציות אסור לשתות בהריון (שתיתי רק פעמיים מתחילת ההריון), האם בזה ששתיתי תה חמוציות נגרם נזק חלילה לעובר? אני שותה גם מיץ חמוציות ואוכלת חמוציות בכדי למנוע דלקת בדרכי שתן. מה תעדכם על כל זה? ואיזה תה מותר ללא צל של ספק לשתות בהריון? מאחר ואני לא שותה קפה בכלל בגלל הקפאין.

2. אני ובעלי הולכים השבוע למסעדת בשרים, מסעדת לופט, ורציי לשאול מה מותר לי לאכול, האם מותר לי לאכול דג סלמון על פירה? ואם כן, איזו רת עשייה לבקש לדג?
    והאם מותר לאכול סטייק? ואם כן, האם הוא אמור להיות עשוי ממש טוב? ז"א על סף יבש?

3. האם מותר לאכול חומוס גרגרים? (מקופסאות שימורים, מוכנים כבר)? או סלט חומס של אחלה? או כל חברה אחרת?

אודה לתשובות לשאלות הספציפיות. ואם יש להזהר במיוחד מעוד מאכלים מסויימים אשמח לדעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה דחופה-תחילת הריון ראשון - תגובה

נועה הופ
    25/04/2011

לא ידוע לי על בעייה עם שתייה של משקה/ תה חמוציות לא יודעת באיזה פורום קראת זאת את מוזמנת לצרף את הלינק.
    אין בעייה להזמין דג/ בשר well done
    אין בעייה עם חומוס גרגירים מקופסת שימורים וגם ממרח חומוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו