לאן נעלמה השאלה שלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאן נעלמה השאלה שלי?
    מיטל
    27/12/2007

שלום רב,
    כתבתי היום שאלה כשהכותרת הייתה "כל הזמן רעבה" והיא נעלמה. האם מחקתן אותה בטעות?
    אחזור שוב על השאלה.
    אני בת 31, שבוע 24 הריון שני. גובהי 163 ומשקלי לפני ההריון 58. כעת אני שןקלת 65. בהריון הראשון עליתי 30 קילו- התחלתי אותו בחמישים קילו וסגרתי 80 קילו בחדר לידה. היה לי מאוד קשה להוריד את המשקל ולא הצלחתי להוריד הכל, נתקעתי עם 8 קילו מיותרים מההריון הקודם. ילדתי את ביתי הבכורה לפני שנה ושבעה חודשים. היא ינקה עד לפני שלושה חודשים והפסיקה ברגע אחד ללא התרעה מוקדמת (אני יכולה רק לשער שזה בגלל שינוי טעמו של החלב או מיעוטו) בכל מקרה אני איתה בבית וכל הזמן רעבה ורוצה לאכול, לא משנה מה. העיקר לאכול.
    אני ממש לא רוצה לחזור על הטעות שעשיתי בהריון הראשון ולהיות שוב פרה ובנתיים עליתי מעל הממוצע. מה עושים? איך סותמים את הפה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאן נעלמה השאלה שלי?

הוספת תגובה

• נשמע לי

ורד לב
    28/12/2007

שאת יכולה להרוויח מאד מייעוץ תזונתי פרטני. כזה הלוקח בחשבון גם את אורח החיים שלך, סדר יומך ומשלב פעילויות תומכות לאורך היום.
    מה דעתך?
    את בטח כבר יודעת שאין פה קסמים...צריך לעבוד כדי להשיג תוצאות. אם כי זו לא חייבת להיות עבודה קשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מיטל

נועה הופ
    29/12/2007

ראשית אני מתנצלת יש כאן בעיות עם המערכת וגם אני ראיתי ששאלתך נמחקה כמו כן השבתי לך על השאלה וגם תשובתי נמחקה .
    לשאלתך אני מבינה שהתחלת את משקלך בעודף מההריון הקודם אף עך פי שגם משקל 58 לפני הריון וגובה 1.63 הוא משקל תקין לגמרי. גם העלייה במשקל עד כה תקינה ( בגבול העליון , אך תקינה ).
    אני מבינה את חששותיך לגבי עלייה מופרזת במשקל. אני חושבת שתחושת הרעב אצלך קשורה גם הרבה למנגנון פסיכולוגי ולעניות דעתי השהות בבית רק מחמירה זאת כי את נמצאת סביב האוכל כל הזמן. עם כל הקושי נסי לאמץ לך שעות אכילה קבועות וארוחות מסודרות, אל תרבי באכילת מתוקים ופחמימות פשוטות שכן אילו יגבירו רק את תחושת הרעב. נסי לשלב דגנים מלאים בתפריט כגון דגני בוקר מלאים, לחם מלא וכו'. פחמימות מלאות אילו משביעות לאורך זמן.. איכלי מכל אבות המזון ואל תוותרי על אכילת חלבונים ושומנים בריאים כגון טחינה ואבוקדו לטובת הפחמימות. איכלי הרבה ירקות שתורמים לתחושת השובע ונסי להתאוורר מעט ולצאת מהבית זה מאוד יעזור.
    אני ממליצה לך בחום לבוא למעקב וייעוץ אצל דיאטנית לבניית תפריט מותאם להריון ומעקב שבועי לויסות העלייה במשקל. דיאטנית תבנה לך תפריט תואם לסדר היום ולמזונות שאת אוהבת.

אשמח לייעץ לך בתחום

בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    0546844457

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו