1800 קלוריות נשמע לי כמו המון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 1800 קלוריות נשמע לי כמו המון
    מירי
    04/05/2011

אני בשבוע 14 להריוני, גובהי 1.56 ס"מ ומשקלי לפני ההריון היה בין 51.5 ל - 52.5 (נשמע הרבה לגובה אבל אני דווקא רזה....) בשליש בראשון עליתי כקילו ובשבועיים האחרונים עוד כחצי קילו. באופן כללי אני נוהגת לאכול די מסודר והמשקל שלי יציב כבר הרבה שנים. אני עוסקת בפעילות גופנית לא ארובית (יוגה). לפי חישוב קלוריות שעשיתי בימים האחרונים אני לא מגיעה אפילו קרוב ל1800 קלוריות ביום.... ביום שאכלתי בו ממש הרבה וגם שטויות אני מגיעה ל - 1400-1500. מאז תחילת ההריון יש לי קרייבים בעיקר לירקות, קוטג', קרקרים, וכד' שזה דווקא בריא אבל דל בקלוריות... (לפני ההריון אכלתי פחות ירקות), אני יודעת שזה נשמע כמו "צרות של עשירים" ויהיו מי שיגידו לי לסתום... :-) אבל אני רוצה לדעת שאני לא מרעיבה את הקטן/ה שבבטן....
    בכלל, כמות הקלוריות המומלצת ליום לא מושפעת מגודל האישה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 1800 קלוריות נשמע לי כמו המון - תגובה

קרן גרינבלט רגב
    12/05/2011

נשמע כאילו העליה שלך היא תקינה פחות או יותר ולכן סביר להניח שאת אוכלת מספיק.
    נסי אולי לפגוש דיאטנית אפילו באופן חד פעמי לבחינת תפריטך, למרות שעל פניו נשמע סביר ותקין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו