מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהפיפי30/12/2007
השבוע נודעתי שאני בהריון. אני אישה שמעשנת גראס ושותה אלכוהול בתדירות גבוה.
אני לא מסוגלת להפסיק לגמריי, אז רציתי לשאול מה המינימום שבו אני יכולה לעשן ולשתות.
לדוגמה, פעם בשבוע לשתות זה עוד בסדר?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אהיה מאד גלוייה איתך
ורד לב30/12/2007האם ההריון הזה חשוב לך?
האם הוא רצוי?
אלה לא שאלות טריויאליות. יש נשים שהתשובה לא ברורה להן מאליה.
חשוב לזכור שחומרים אלה שתארת- גראס ואלכוהול- יכולים להשפיע (ולא לטובה) על העובר שלך ועל התינוק שהוא יהיה.
מקשרת לך מאמר חשוב בנושא:
[a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5233 id=link]למה אסור לך אלכוהול בהריון?[/a]
חשוב לי לומר שכמובן שההחלטה על איך לנהוג היא שלך בלבד. לך היכולת להחליט עבור גופך, עוברך ולעשות את השינויים הנדרשים באורח החיים שלך.
אם יש לך צורך להתייעץ באיש מקצוע, כדאי בהחלט לעשות כן. לטובת בריאותך ובריאות עוברך והריונך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן שלום
נועה הופ31/12/2007מסכימה עם ורד
קחי אחריות על חייך ועל חיי התינוק שלך. אני לא מתכוונת להטיף לך אני רק חושבת שזה לא נורמאלי מצדך להמשיך עם אותם דפוסי התנהגות בהריון ובכלל בחיים... במיוחד שאת עתידה להיות אמא לילד ולשמש מודל לחיקוי מסוים.
נועה הופ
דיאטנית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)