בעלת משקל עודף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלת משקל עודף
    נירה
    15/05/2011

שלום רב,
    אני בשבוע 15. גובהי 173 ס"מ ומשקלי 100 ק"ג. לצערי הרב לא הצלחתי להשיל ממשקלי לפני ההריון אף על פי שניסיתי מאוד. עד עתה עליתי רק חצי קילו מתחילת ההריון. אני חוששת מעלייה משמעותית שכן כבר עכשיו קשה לי לעמוד על הרגליים ואני מתעייפת מהר מאוד. אני משתדלת להימנע ממתוקים, מאפים ומטוגנים. אך למרות זאת, אכלתי הרבה שטויות עד עכשיו ומפליא אותי שעליתי רק חצי קילו. פעילות גופנית קשה לי לעשות עקב בלט דיסק שיש לי בצוואר בעקבות תאונת דרכים, מה שמקשה עליי ללכת הרבה או לעמוד. מה את מציעה לי לעשות? אני מאוד מתוסכלת. כמה אני צריכה להעלות בהריון ובאיזה שליש אני אראה את העלייה?
    תודה וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלת משקל עודף

הוספת תגובה

• בעלת משקל עודף - תגובה

קרן גרינבלט רגב
    16/05/2011

קודם כל בשעה טובה.
    אני מבינה את חששך. העובדה שעלית עד עכשיו 0.5 קג דווקא נשמעת מבשרת טובות. ההמלצות לגביך הן לעלות בין 5-9 קג במהלך ההריון והעלייה המשמעותית יותר חלה בשלישים השני והשלישי
    בגלל שהתחלת את ההריון במשקל וב BMI גבוה מציעה לך לפנות לדיאטנית לליווי אישי לוודא שאת עולה במשקל בטווח התקין (לא פחות מדי ולא יותר מדי)
    בהצלחה, שמרי על עצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו