מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלת משקל עודףנירה15/05/2011
שלום רב,
אני בשבוע 15. גובהי 173 ס"מ ומשקלי 100 ק"ג. לצערי הרב לא הצלחתי להשיל ממשקלי לפני ההריון אף על פי שניסיתי מאוד. עד עתה עליתי רק חצי קילו מתחילת ההריון. אני חוששת מעלייה משמעותית שכן כבר עכשיו קשה לי לעמוד על הרגליים ואני מתעייפת מהר מאוד. אני משתדלת להימנע ממתוקים, מאפים ומטוגנים. אך למרות זאת, אכלתי הרבה שטויות עד עכשיו ומפליא אותי שעליתי רק חצי קילו. פעילות גופנית קשה לי לעשות עקב בלט דיסק שיש לי בצוואר בעקבות תאונת דרכים, מה שמקשה עליי ללכת הרבה או לעמוד. מה את מציעה לי לעשות? אני מאוד מתוסכלת. כמה אני צריכה להעלות בהריון ובאיזה שליש אני אראה את העלייה?
תודה וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלת משקל עודף - תגובה
קרן גרינבלט רגב16/05/2011קודם כל בשעה טובה.
אני מבינה את חששך. העובדה שעלית עד עכשיו 0.5 קג דווקא נשמעת מבשרת טובות. ההמלצות לגביך הן לעלות בין 5-9 קג במהלך ההריון והעלייה המשמעותית יותר חלה בשלישים השני והשלישי
בגלל שהתחלת את ההריון במשקל וב BMI גבוה מציעה לך לפנות לדיאטנית לליווי אישי לוודא שאת עולה במשקל בטווח התקין (לא פחות מדי ולא יותר מדי)
בהצלחה, שמרי על עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)