עליה מועטה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה מועטה במשקל
    טל30
    16/05/2011

שלום

בת 29. משקל התחלתי 60 ק"ג , גובה 1.53 (BMI מעט גבוה, נדמה לי 26)

שבוע 18.

עליתי קילו אחד בלבד.

האם תקין? כמה רצוי להעלות בהמשך? האם עליי לאכול יותר כדי להשמין בכוח? כרגע משתדלת לאכול בסדר : סנדויץ עם גבינ"צ בבוקר, מעדן פרילי ב 11.00, בניהם 2 כוסות נס קפה. ארוחת צהריים: שניצל מוכן או קציצות מוכנות(קפואות) עם תוספת תפו"א אחד או קצת אורז. לפעמים מוסיפה איזה ירק: עגבניה,מלפפון חמוץ. בערב בבית בעיקר מנשנשת: לחם עם משהו, מעדן.

האם סביר שבגלל הרכב התזונה שלי לא עליתי עד כה?
    מה את ממליצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה מועטה במשקל

הוספת תגובה

• דילגו עליי?

טל30
    17/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה מועטה במשקל - תגובה

קרן גרינבלט רגב
    19/05/2011

נשמע שעלית בסדר סהכ עד עכשיו, העליה במשקל במהלך הטרימסטרים , משתנה מאשה לאשה. עליה של קג בשליש הראשון לאשה עם עודף משקל קל,נשמעת עליה סבירה, נשמע שאת אוכלת מאוזן וסביר, קשה לי להעריך מדוע את לא עולה יותר. הצפיה ממך היא לעליה בשלישים השני והשלישי של בין 230-330 גרם בשבוע, ייתכן ותראי את העליה בהמשך ההריון.
    אם את מרגישה עדין שאת לא עולה מספיק גשי לדיאטנית לצורך הערכת תפריטך (רישום מדויק של מספר ימים), וייתכן והיא תמליץ לך להווסיף מזון במקרה הצורך.
    בהצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו