שבוע 29 עליה של 15 ק"ג !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 29 עליה של 15 ק"ג !!!
    שירן
    18/05/2011

שלום, זה הריון ראשון שלי ואני נראית עכשיו כמו פילפילון או לוייתן )-:
    התחלתי את ההריון במשקל 52 ק"ג וגובהי הוא 1.72 - הייתי רזה !! עכשיו שבוע 29 ואני שוקלת 58 קילו - עליתי כבר 15 קילו !!!
    בחודש האחרון אני משתדלת לאכול 1600 - 1700 קלוריות ליום שמחולקות ל8 ארוחות קטנות (כל שעתיים אוכלת 200 קלוריות), ואני משתדלת שזה יהיה מורכב מירקות, עוף, מוצרי חלב, פירות וכו' ולא משטויות. אבל עבר חודש מאז המשטר הזה ואני עדיין 15 קילו יותר ! (למרות שגם לא העלתי בחודש האחרון). האם זה תקין ? האם התזונה הזו לא פוגעת בפיצית שלי ? האם יש סיכוי שאחזור לעצמי מתישהו ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 29 עליה של 15 ק"ג !!!

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי...

שירן
    19/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 29 עליה של 15 ק"ג !!! - תגובה

קרן גרינבלט רגב
    22/05/2011

מניחה שעלית ל-78 קג?, אכן עלית קצת מעבר למומלץ
    כל אשה עולה בצורה מעט שונה במהלך ההריון, העובדה שעכשיו העליה קצת נעצרה לא מפריעה לי , כל עוד את אוכלת בצורה נבונה (כפי שאמרת מוצרי חלב, ירקות, מוצרי בשר ופחמימות), ממליצה לאכול כל 3 שעות כ-6ארוחות ביום, להמשיך לאכול בצורה מאוזנת, באם הרופא מאשר לעשות קצת הליכות מתונות, להמשיך להמנע מ"שטויות", וממזונות המכילים כמות רבה של שומן.
    אחרי הלידה תוכלי לרדת את הקילוגרמים המיותרים , הכל תלוי ברצונך לרדת, אבל לרוב אין מניעה רפואית.
    מציעה לך לפגוש דיאטנית להמשך מעקב
    אל דאגה ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליתי ל-68 ק"ג הייתי 53 ק"ג לפני

שירן
    22/05/2011

תודה רבה על התשובה. עליתי ל-68 ק"ג לפני כן הייתי 53 וגובהי הוא 1.72. הייתי מאוד רזה.. האם התשובה עדיין בתוקף ? או שהעליה פחות נוראית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה בערך קלוריות בכל ארוחה ?

שירן
    22/05/2011

אם אני אוכל 6 ארוחות ביום, כמה קלוריות צריכות להיות בכל ארוחה או כמה סך הכל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליתי ל-68 ק"ג הייתי 53 ק"ג לפני - תגובה

קרן גרינבלט רגב
    22/05/2011

הי שירן,
    התחלת את ההריון במשקל מאד נמוך, ההמלצות לגביך היא עליה של עד כ-18 קג במהלך ההריון כולו. ממליצה לך להמשיך לאכול מאוזן, לבחון את מה שאת אוכלת, להמנע ממזונות שומניים, ממזון מהיר, חטיפים, שוקולדים וכד', את צריכה לאכול מספיק בשבילך ובשביל העובר שלך, רק הקפידי על מה שאת אוכלת העליה יכול להתמתן גם בשלב כזה של ההריון.
    שקלי לפנות לדיאטנית לייעוץ לבחינת תזונתך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו