משקל והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל והריון
    אפרת
    02/01/2008

שלום לכולן.
    אני בהריון השלישי שלי שבוע 17+1 . התחלתי את ההריון לאחר דיאטה מסיבית במשקל 64 והיום אני שוקלת 69 קילו. גובהי 1.60. אני מאוד מודאגת כי בהריונות הקודמים עליתי כל ההריון 12 קילו. האם אני בעודף משקל משמעותי?
    אנא ענו לי.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל והריון

הוספת תגובה

• שלום אפרת

נועה הופ
    02/01/2008

הטווח לעלייה בשני הטרימסטרים הראשונים משתנה אצל נשים. בד"כ מה שמקובל זה לעלות עד 0-2קילו עד שבוע 12 ומהשבוע 12 לעלות בממוצע כ- 400 גרם כל שבוע עד סוף ההריון.
    העלייה אצלך היא קצת מעבר למה שצריך . את צריכה לשים לב האם זה באמת כתוצאה מאכילה מוגברת מהרגיל ולשים לב להרגלי האכילה. ממליצה לך לבצע רישום מס' ימים של כל דבר שאת אוכלת ולקבל תמונת מצב . ציינת שעשית "דיאטה מאסיבית" לפני ההריון. למה את מתכוונת שאת אומרת מאסיבית האם הירידה הייתה מהירה מאוד ?
    בכל מקרה ההמלצה היא אומנם לא לעשות דיאטה אבל אין צורך להפריז בכמויות האכילה. בהריון הגוף צריך תוספת של כ- 300 קלוריות בלבד. אני ממליצה לך בחום אף לבוא לדיאטנית שתרכיב לך תפריט מותאם להריון, להעדפות מזון, לסדר יומך, ולעליה סבירה במשקל ולהמשיך איתה למעקב של מספר מפגשים בכדי לפקח על העלייה.
    כעת את בהחלט יכולה לאמץ מגמה של שמירת משקל למספר השבועות הקרובים.

בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    www.dietnoa.com
    0546844457

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו