רעבה כל הזמן, שבוע 11

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעבה כל הזמן, שבוע 11
    אחת
    29/05/2011

שלום,
    אני בשבוע 11 + 3 ימים. כבר כשבועיים אני מרגישה כל הזמן רעבה, ללא הפסקה. ולא משנה מה אני אוכלת או כמה.
    אני משתדלת לא להקשיב לרעב ואוכל 3 פעמים ביום + ארוחות ביניים כגון חטיף בריאות, פירות וכדומה.
    פעם ביומיים בערך אני מרשה לעצמי לאכול גם קצת אפרופו.
    אני רוצה לציין כי רוב האוכל שלי מורכב מפרוסות לחם + גבינה, או פסטה או תפוח אדמה. אני לא יכולה להריח או אפילו לחשוב על בשר. אני ישר מתחילה להרגיש בחילה אייומה.
    השאלה שלי, 1. מה היית ממליצה לי לעשות נגד הרעב? כי בסופו של דבר תחושת הרעב גוררת אחריו בחילות והרגשה כללית רעה. אבל מצד שני אני גם לא רוצה להעלות יותר מידיי בתחילת ההריון, גם ככה בסוף עולים דיי הרבה.
    אני התחלתי את ההריון במשקל 61 קילו בערך, והגיבה שלי 1.65
    2. עדיין לא נשקלתי מאז. כמה היית ממליצה לי לעלות עד שבוע 12 ? (אזאני נשקלת אצל האחות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעבה כל הזמן, שבוע 11

הוספת תגובה

• רעבה כל הזמן, שבוע 11 - תגובה

קרן גרינבלט רגב
    06/06/2011

היי
    יש נשים שאכן מרגישות יותר רעב בתחילת ההריון, חשוב לי שלא תהיי רעבה גם בהקשר של הבחילות וגם בכלל, ולכן ממליצה לאכול מזונות הדלים יותר בקלוריות כמו ירקות בכל טריים/מאודים/מבושלים, את יכולה לאכול כריך מלחם קל עם ממרח בנוסף למה שאת אוכלת וכד.
    לגבי שאלתך השניה בשליש הראשון מומלץ להעלות עד 2 קג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו