מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמינים מומלצים ושמירה על דיאטהמתלבטת01/06/2011
שלום רב,
אני בשבוע 5 להריון 4 (בת 42).
לא מתוכנן...אבל בסך הכל החלטנו שזו מתנה. הבת הקטנה שלי בת 10 ביום שישי....והבכורה בת 16.5. מוזר לגמרי
בחצי שנה האחרונה אני בקבוצת שומרי משקל ורזיתי יפה. כיום שוקלת כ- 60 ק"ג ונראית טוב (מידה 38). רוצה לעלות את המינימום ההכרחי! בהריונות הקומים עליתי בין 17-22 ק"ג.....לא מעוניינת עדיין לחשוף בקבוצה לגבי ההריון.
להמשיך בתפריט הירידה שלי - 18 נקודות שהן כ- 1,200 קלוריות או להוסיף? אני אוכלת מסודר, מגוון .
אילו ויטמינים מומלץ לקחת? בהתחשב בגיל אולי ובדיאטה?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים מומלצים ושמירה על דיאטה - תגובה
קרן גרינבלט רגב06/06/2011קודם כל בשעה טובה.
בשליש הראשון מומלץ להוסיף עוד כ 100-150 קלוריות ביום בשל הצרכים שעולים בהמהלך ההריון.
מבחינת ויטמינים - ערכי בדיקות דם לבדוק חסרים ספציפיים.
ובכל מקרה את יכולה לקחת פרנטל
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים
נ28/06/2011אני מצטרפת לשאלה לגבי ויטמינים, אני שמעתי מחברות על פרנטל ושמעתי לרוב של סולגאר, איך צריך לקחת אותו? אשמח להנחיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים - תגובה
דנה שפילמן28/06/2011את המולטיויטמין מומלץ לקחת עם האוכל.
ממליצה לקחת בבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים מומלצים ושמירה על דיאטה - תגובה
דנה שפילמן28/06/2011שלום רב,
טווח העליה במשקל המומלץ כיום בהריון נע בין 8-14 קג'.
התפריט שאת אוכלת היום הינו קטן מדי, אני מציעה לך כבר לעלות ל-1400 קקל' לפחות. ההמלצה לגבי קלוריות בהריון היא לאכול כפי שרגילים בטרימסטר הראשון ומהטרימסטר השני לעלות ב-300 קק'ל ליום.
אני ממליצה לך במקביל לשומרי משקל ללכת לדיאטנית קלינית למעקב אחר התפריט שיהיה מאוזן מבחינת מרכיביו התזונתיים והתפתחות תקינה של ההריון.
לגבי בדיקות הדם, יש קודם כל לבדוק האם אין חסרים תזונתיים. במידה והכל תקין, יש לקחת מולטיויטמין המותאם לנשים בהריון למשך כל תקופת ההריון וההנקה. בנוסף יש העשרה של סידן, ויטמין D ואומגה 3. כמובן שגם במקרים אלו אני ממליצה לך להיוועץ עם דיאטנית קלינית לגבי מה שמתאים עבורך באופן אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)