הריון ותופעות אחרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ותופעות אחרות
    שי
    05/01/2008

הי לכולן
    אני בת 31 וככל הנראה בשבוע ה6 להריוני הראשון,
    מאחר ואני כבר מנסה הרבה זמן להרות(בטיפולים) ...תופעות הרעב שהיו אמורות להגיעה מאמצע ההריון היו לי עוד הרבה לפני, וכך העלתי 15 קילו ממשקלי.
    מוזר שאין תופעות בחילות והקאות? או אולי עוד יגיעו בשלב מאוחר יותר?
    ואך אני מפסיקה את הרעב הבילתי מוסבר הזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ותופעות אחרות

הוספת תגובה

• בחילות והקאות אינן must

ורד לב
    06/01/2008

חשוב לדעת. אם כי אני בהחלט מבינה אותך שאת מצפה להן... אחרי שסופסוף הצלחת להכנס להריון...

לגבי הרעב, אני משערת שזה קשור להורמונים שקיבלת ולמצבך הנפשי- רגשי הלא קל בתקופה זו.
    ממליצה להעזר בהכוונה תזונתית פרטנית, עם התייחסות לאורח החיים שלך ולכל מה שק'ורה כרגע בחייך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב ושיהיה בשעה טובה

נועה הופ
    06/01/2008

מסיכמה עם ורד ... בחילות והקאות לא חייבות להופיע אבל אל תדאגי אם אילו לא יופיעו יהיו לך תופעות לוואי אחרות "להצדיק" את ההריון.. לא חסר...
    הרעב יכול לנבוע גם מהטיפולים ההורמונאלים וגם מההריון. את מציינת שעלית 15 ק"ג בזמן הטיפולים כך שגם לזה יש חשיבות מאוד גדולה ויתכן ונפח הקיבה גדל והגוף התרגל לאכול יותר ממה שצריך... המון סיבות. כמו שורד ציינה ואמרה בגלל שזה הריון יקר ובגלל שהעלת כבר 15 ק"ג מומלץ להגיע בחום לייעוץ פרטני לבניית תפריט נכון להריון לקבל הנחיות תזונתיות מה לאכול ומה לא.. איך להתמודד עם הרעב ולמנוע עלייה מיותרת במשקל שיכולה לגרום לסיבוכים כגון לחץ דם רעלת הריון סכרת הריון וכו'.

אשמח לייעץ לך בתחום
    בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    www.dietnoa.com
    0546844457

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו