עלייה גדולה במשקל בשבוע 16 של הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה גדולה במשקל בשבוע 16 של הריון
    נני
    07/01/2008

אני בסוף חודש רביעי של הריון וכבר עליתי 8 ק"ג. התחלתי להילחץ...הבעיה אצלי לא ממש אוכל אלא לחם ומתוקים.. אני מסוגלת לחטוף כמה דברים מתוקים ביום...לפני הריון, זה היה גם אבל עכשיו עוד יותר...אשמח לקבל הכוונה כמה קלוריות מותר לאכול בשלב הזה בהתיחס למה שכבר עליתי..
    איך התפריט שלי צריך להיות מחולק לפי קבוצות אוכל...פחמימות, חלבונים, ...האם להפסיק לגמרי מתוקים ולבחור משהו מפנק דל קלוריות ביום...
    אנא עזרו לי...
    בתודה,
    נני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב,

נועה הופ
    07/01/2008

אכן עלית המון במשקל בהתחשב לשבוע ההריון שאת נמצאת. הייתי ממליצה לך לא לחכות ולפנות במהרה לדיאטנית על מנת שתוכל לעזור לך בבנית תפריט מתאים להריון ולמיתון העלייה במשקל. בנייה של תפריט אישי לוקח בחשבון את העלייה עד כה, כמה קלוריות אכלת, את העדפותיך מבחינת האוכל, את סדר היום, מצב בריאותי ועוד בנוסף הייתי ממליצה לך על מעקב וליווי למשך זמן מה על מנת לראות שמגמת העלייה מתמתנת.
    עלייה גדולה במשקל מהווה סיכון לסכרת הריון, רעלת הריון, בצקות, לחץ דם ועוד תופעות לא רצויות.
    עליך לקחת את עצמך בידיים עכשיו.
    ברמת העיקרון מומלץ לאכול מכל אבות המזון בהריון ואף מותר לשלב מתוק אך כמובן שהכל חייב להיות במידה ויש לשים לב לעיניין כמויות האוכל בתפריט. בהריון אין לאכול פחות מ- 1800 קלוריות ביום.

אשמח לייעץ לך בתחום

בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    0546844457
    www.dietnoa.com

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו