מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה גדולה במשקל בשבוע 16 של הריוןנני07/01/2008
אני בסוף חודש רביעי של הריון וכבר עליתי 8 ק"ג. התחלתי להילחץ...הבעיה אצלי לא ממש אוכל אלא לחם ומתוקים.. אני מסוגלת לחטוף כמה דברים מתוקים ביום...לפני הריון, זה היה גם אבל עכשיו עוד יותר...אשמח לקבל הכוונה כמה קלוריות מותר לאכול בשלב הזה בהתיחס למה שכבר עליתי..
איך התפריט שלי צריך להיות מחולק לפי קבוצות אוכל...פחמימות, חלבונים, ...האם להפסיק לגמרי מתוקים ולבחור משהו מפנק דל קלוריות ביום...
אנא עזרו לי...
בתודה,
נני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
נועה הופ07/01/2008אכן עלית המון במשקל בהתחשב לשבוע ההריון שאת נמצאת. הייתי ממליצה לך לא לחכות ולפנות במהרה לדיאטנית על מנת שתוכל לעזור לך בבנית תפריט מתאים להריון ולמיתון העלייה במשקל. בנייה של תפריט אישי לוקח בחשבון את העלייה עד כה, כמה קלוריות אכלת, את העדפותיך מבחינת האוכל, את סדר היום, מצב בריאותי ועוד בנוסף הייתי ממליצה לך על מעקב וליווי למשך זמן מה על מנת לראות שמגמת העלייה מתמתנת.
עלייה גדולה במשקל מהווה סיכון לסכרת הריון, רעלת הריון, בצקות, לחץ דם ועוד תופעות לא רצויות.
עליך לקחת את עצמך בידיים עכשיו.
ברמת העיקרון מומלץ לאכול מכל אבות המזון בהריון ואף מותר לשלב מתוק אך כמובן שהכל חייב להיות במידה ויש לשים לב לעיניין כמויות האוכל בתפריט. בהריון אין לאכול פחות מ- 1800 קלוריות ביום.
אשמח לייעץ לך בתחום
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
0546844457
www.dietnoa.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)