מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אביזר מיןיוסי23/08/2010
חברה שלי השתמשה באביזר מין אנאלי.. לא שטפנו לפני השימוש ואני חושב שיש בעיה עם זה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
יוסי23/08/2010מה מומלץ לעשות לשימוש הבא איך לשטוץ את האביזר? יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
דניאלה פרייפלד23/08/2010הבהרה בבקשה
השתמשתם באביזר האנאלי -באנאלי ולאחר מכן עברתם לנרתיק?
אני משארת שיש עם זה הוראות איך לנקות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא.. רק אנאלי
יוסי24/08/2010השתמשנו באביזר מין רק אנאלי.. רק שלפני השימוש הבנתי שהיה צריך לנקות את האביזר מה שלא עשינו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
דניאלה פרייפלד24/08/2010לדעתי אין ממה לדאוג....אך להיות עריני לתחושות הגוף ואם בכל זאת יש גירוד או תחושה של לא נעים להיבדק...אך שוב נראה לי שאין ממה לחשוש ,אני משארת שאתם לא הראשונים שלא שמו לב...
חשוב לזכור שלא מעבירים מאנאלי לנרתיק!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירהא23/08/2010
שלום,
בתקופה האחרונה אני וידידה שלי מקיימים יחסי מין כמה פעמים בשבוע....
היא בת 17 ואני 18 - הקשר ביננו מאוד קרוב ואנחנו לא מתביישים אחד מהשני...
הבעיה שלי היא שאני גומר רק אחרי שעה ומשהו של סקס..... אנחנו מקיימים יחסי מין, אבל כעבור שעה בערך היא כבר לא יכולה כי היא גומרת כמה פעמים... ואני עדין לא גומר ורק אז היא מביאה לי ביד ויורדת לי... וגם אחרי 15 דקות בערך של זה אני גומר....
זה לא נורמלי בכלל לגמור אחרי כל כך הרבה זמן.... זה יוצא שאני אף פעם לא גמרתי בזמן הסקס אלא רק אחריו.
האם זה אולי בעיה רפואית? חברים שלי ראו לי את האיבר מין פעם אחת והם אמרו לי שהוא ממש ממש עקום לעומתם, זו יכולה להיות הסיבה?
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
דניאלה פרייפלד23/08/2010האם אתה מאונן ואם כן האם גם אז לוקח לך הרבה זמן לגמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
א'24/08/2010כן אני מאונן, ולוקח לי בערך 5-10 דקות לגמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
דניאלה פרייפלד24/08/2010תחשוב
במה אתה מרוכז באוננות ששונה עם בחורה...
כלומר מה עובר לך בראש ששונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה.שי23/08/2010
שלום..
אני בן 19 ויש לי בעיית שפיכה מוקדמת אני עדיין לא שכבתי אם בחורה ורציתי לדעת אם יש קשר לדבר.?
הבעיה כל כך חמורה שאני גומר תוך פחות מדקה. ורציתי לדעת אם אני צריך ללכת להיבדק ואם יש טיפול בנושא.?
(שמעתי שיש קונדומים אם חומר שגרם להרדמה באיבר המין. ,וגם על משכה באותו עיקרון.)
אשמח לקבל תשובות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננת?
מתיה23/08/2010או שנכנסת לגרויים? אני גומר תמיד לאחר שאני מאונן או שאני נכנס לגירוי מיני איך שהוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כזה דבר שפיכה מוקדמת באוננות
26/08/2010שפיכה מוקדמת מתייחסת רק ליחסי מין ולא לאוננות, כך שאין לך שפיכה מהירה.
נסה להשהות, לשחק ולשלוט באוננות בינתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףף!!מרכז22/08/2010שכבתי אתמול עם חברה שלי לראשונה, והיינו בלי קונדום, וחדרתי לה אבל לא עד הסוף כי כאב לה, ולא גמרתי אבל נראה לי שיצא לי ממש קצת שפיך כזה של ההתחלה, האם כדאי לקחת פוסטינור או בדיקות הריון? ועוד שאלה, מתי סקס בלי קונדום בטוח? כשהאישה במחזור או לא? כאילו נגיד רוצים לעשות ילד אז מחכים שהיא תהיה במחזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבן כמה אתה?
מתיה22/08/2010אם אתה רוצה תשובה מדויקת תרשום גיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 17 והיא עוד מעט בת 17
מרכז22/08/2010אני בן 17 והיא עוד מעט בת 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרכז
דניאלה פרייפלד22/08/2010לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
ואין בטוח כדאי להשתמש כל פעם בקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לדעת אם הוא גמר?מיטל22/08/2010היי יש לי שאלה קצת מביכה האים ע"י זה שאני הייתי בלי תחתון ובן זוגי גם בלי תחתון בלבד ואיברי המין השתפשפו והתחככו אחד עים השני אך אני לא יודעת אים הוא גמר?
האים יש מצב להריון?
תודה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבמידה ולא גמר, אין סיכוי
ד``ר עידן מיליצ`ר23/08/2010במידה וגמר, יש סיכוי כי לזרע יש יכולת תנועה. הסיכוי נמוך מאוד!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירהדורי22/08/2010שלום רב
אני גמרתי על האיבר מין של חברה שלי מבלי לחדור והנוזל שפיכה נשפך על האיבר מין שלה.
האם כתוצאה מכך היא יכולה איכשהו להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש מצב....כי
ד``ר עידן מיליצ`ר23/08/2010לזרע יש יכולת תנועה. אמנם הסיכוי קטן מאוד, אבל שימו לב שאין הריון.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה..קרן22/08/2010היי יש לי בעיה קטנה, אני ממש לא מצליחה להשתמש בטמפונים.. כמה שאני לא מנסה זה תמיד כואב לי ואני לא מצליחה. עכשיו השאלה שלי היא אם זה שאני לא מצליחה אומר שכשאני אקיים יחסי מין יכאב לי יותר? או שיכול להיות שבכלל אני לא אצליח? (אם זה משנה אני בת 17 )
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר->
אילן22/08/2010עם לא נח לך בטמפונים תחלפי לאחר ועם לא עוזר תשתמשי בפאד
לגבי קיום יחסי מין תצלחי לקיים תמיד בכל סקס ראשון זה כאב קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את יודעת להחדיר טמפון?
ד``ר עידן מיליצ`ר23/08/2010במידה וכן ויש לך כאב, יהייה נכון לפנות לאיבחון אצל גינקולוג/ית באשר לסיבת הכאב.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדגדג בביציםמשה21/08/2010שלום אני משה בן 14.5 ושאני מוצאי שפיך אז אני מנגב אותו בשערות ליד הזין ואז מדגדג לי מה זה אומר וגם אני לא מצליח לתקשר עם בנות וגם שפיך זה לא מזיק {ליפי התורה זה אסור לא?} אחרי שאני מוצאי שפיך אני מרגיש חולשה למה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמשה
דניאלה פרייפלד22/08/2010שפיך לא מזיק
הדת אוסר על פליטת שפיך אך לא מסיבה בריאותית
הגירוד חדש לך או מאז התחלת האוננות?
בכיתה אתה לא מדבר עם הבנות מדי פעם ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה->
אילן22/08/2010אחרי הואננות לך תתקלח
עם יש זרע על הער שלך זה גורם ליתגרדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמןחסוי20/08/2010אני בן 16 בהרגלי מאונן פעם ביומיים או ביום אבל בשבועיים האחרנות אני חררררמן אש אני לא מפסיק לחששוב על בנות על נגיעות ו אפילו שאני מאונן אני לא מסתפק אני חוזר אחרי 10 דקות לאונן עוד פעם ו עוד פעם.... אני הולך ברחוב רואה נשים ו מתחיל לפנטז על אך זה היה יכול לקקרות ביני לבינה ו לפעמים אני משתמש בנשים שראיתי ביום בדמיון שלי ו מאונן עליהם אפילו התחלתי לחפש באינטרנת קשר של סטוצים אני חרמן אש ו האננות לא עוזרת לי כל כך להרגיע את זה ... אני בן 16 ו סקס ו כל הדברים האלה לא חדשים לי אני מגיל 13 מאונן אבל אני אחשב חרמן אש רוצה לעשות את זה אמיתי לא משנה עם מי ו באיזה גיל פשוט אניי חרמן ו האוננות לא עוזרת לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתקרא מה שכתוב
נתנאל21/08/2010אין מה לעשות אחי כשזה יקרה זה יקרה עד אז תנסה להעזר בפנטזיות שלך וגם אחרי שאתה גומר תמשיך עוד הפעם לגמור פעם שנייה רצוף זה עוזר מנסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל דנאלה אני רוצה תשובה...
חסוי21/08/2010זה לא כל כך עוזר זה עושה כאב ביצים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד21/08/2010תחושותיך וביצועיך מתאימים לגילך ,לרוב בנים בגיל ההתבגרות חרמנים תמדים!!!
ואכן אוננות עוזרת ...
אני אישית ממליצה לך להשאר באיסוף "תמונות" לפינטוז מהרחוב,סרטים מהקולנוע או רגילים ולא נכנס לאנטרנט לחפש ...
חשבת על גיוון האוננות תנוחות עם ...
ולא לעבור עדין לטכלס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לתת דוגמאות
חסוי22/08/2010אני לא כל כך משלב תנועות אני רק מזיז את היד סביב הפין את יכולה להיעץ לי ?
אני רוצה אם זה טוב כי אני בזמן אמת אני מכניס ו מוציא את איבר המין ו לא רק היא קופצת האם אני צריך לשנות איך אני מאונן תני לי דוגמאות ו עצות ??
יש לי וריד נעשה יותר נראה ו בולט אולי בגלל שאני מאונן הרה ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד22/08/2010תנוחות למשל על הבטן...
על רטוב יבש...
דמיון כל עוד אין סיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלותמשה20/08/2010היי אני מנשה תמיד להתחיל עם בנות ואני לא מצליח אני בן 14.5 מי שרוצה אני פנוי חחח
ובאיזה צבע זה הזרע תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמשה
דניאלה פרייפלד20/08/2010נוזל הזרע לרוב לבנבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת רק שאלה אחת ופה זה לא מכוןליוי
נתנאל21/08/2010אף אחת לא תציע לך כאן לעשות איתה סקס וגם לא שואלים את השאלה הזו פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהרון20/08/2010השיער באיבר המין מגרד ומציק וזה גם ממש לא אסטתי אני מת להוריד את זה איך שהוא אבל אני לא רוצה שהוא יצמח יותר קשיח ושיהיו פצעים... אם אני מגלח לא עד הסוף ז"א משעיר את השיער באורך של 1 ס"מ הוא עדין יגדל מהר וקשיח יותר ויהיו פצעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתקרא מה שכתוב
נתנאל21/08/2010פצעים לא יגדלו אם תקפיד לשמור על המקום נקי ותנקה אחרי שתאונן ולא תיחתך בזמן שאתה מגלח את המקום והשיער יגדל תמיד לא חשוב מה תעשה איך הוא יגדל ה' יודע אבל ברור שאחרי גילוח השיער תמיד גודל אחרת
ועוד טיפ תיזהר שאתה מגלח את האשכים(הביצים) לא להיחתך שם הכי מסוכן חח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
דניאלה פרייפלד21/08/2010יש בפורום מדור על שיער כדאי לברר שם
או באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוש שאלות שאלותחסוי19/08/20101)רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל את איבר המין שלי?
2)אני קיימתי יחסי מין עם גבר וגמרנו אחד לשני בתחת בין גברים לא יכול לקרות כלום נכון?
3)אני אוהבה גם בנים וגם בנות קיימתי יחסי מין גם עם גבר וגם עם אישה ואחרי סקס עם גבר אני מרגיש מגעיל ולא נוח לי אם זה שאני אוהב גברים אז אני רוצה לדעת איך להפסיק לאהוב גברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחסוי
דניאלה פרייפלד20/08/2010היום אין דרך להגדלת פין אלא רק במקרים נדירים ואז זה כרוגי.
לצערי יש סיכון של מחלות מין
ישנו רצף בין להיות הטרוסקסואל לבין הומוסקסואל והרצף אינו סטטי ויש תקופות לדוגמא בהתבגרות ,שמנסים את מיניותם גם וגם
אתה מציין שאתה נמנא בקב' הזאת שנמשך לבנים ובנות אולי תשאר כזה ואולי עם הזמן תראה שאתה נמשך יותר ל....
לגבי להפסיק,מקובל לחשוב היום שאי אפשר להפסיק להיות נמשך ל.. אבל יש שאומרים שעם טיפול נכון אפשר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהוחסוי19/08/2010אבל אם אני אוריד את השיער זה יתפשט ויגדל בעוד מקומות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחסוי
דניאלה פרייפלד20/08/2010אם אתה מוריד במקום אחד הוא לא צומח במקום אחר.. אלא אם אמור לצמח שם שיער..
אם אתה רוצה לדעת יותר על שיער גוף יש בפורום או חפש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהחסוי19/08/2010יש לי שיער כמו לכל אחד. אבל אני לא יודע אם בנות אוהבות אתזה... ואם בת לא תרצה לקיים יחסי מין בגלל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחסוי
דניאלה פרייפלד19/08/2010קודם כל יש גם בנות שאוהבות שיער....
ולכן תחכה ל....ואם היא אוהבת אותך, אך לא את שיערך, אז תוכל צ'יק צ'ק להוריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופהאנונימי19/08/2010רציתי לשאול אותך להרבה חברים שלי שאנחנו מדברים על השפיכה וכל זה הם אומרים ששהם גומרים זה משפריץ רחוק ואילו שאני מאונן זה לא משפריץ לי כאילו זה יוצא אבל אבל לא בחוזקה זה נוזל למטה כזה זו בעיה או משו???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראים שום בעייה תפקודך תקין
ד``ר עידן מיליצ`ר19/08/2010כל אחד חווה את השפיכה מעט אחרת.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)