מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות בפעם הראשונה- דחוףחסוי12/09/2010
אני אמורה לקבל מחזור בסוכות ולקחת ביום הראשון של המחזור את הגלולה הראשונה ( בפעם הראשונה מאז מתמיד ) .
אבל אני לא רוצה לקבל מחזור בסוכות כי אני נוסעת . אפשר להתחיל עם הגלולות עכשיו וכך לדחות את המחזור ? מה ההשלכות של הדבר ? וממתי אני אהיה מוגנת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד13/09/2010בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא שאלה - רק תודה (:אביעד ועידן(:12/09/2010
אני מודה לכם על שפתחתם את הפורום הזה - אני מרגיש כאן ביטחון מלא לדבר על הבעיות שלי , יש עוד כמה שאלות שעדיין אתם ( המומחים ) לא עניתם עליהם , בתודה , עידו ! (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לך...בשמחה... על מה לא ענינו?
ד``ר עידן מיליצ`ר13/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר תודה ! כבר עניתם לי עליה(:
אביעד ועידן(:14/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיך ראשון (:אביעד ועידן(:12/09/2010
עוד לא קיבלתי שפיך ראשון , ואני רוצה לדעת איך אני אמור לזהות שפיך ראשון , האם זה יוצא כמו בשתן רק לבן , האם יצא לי כבר אבל התעלמתי , ( אני אוטוטו לפניי בר מצוה . ) כבר קראו מקרים שקמתי בבוקר והרגשתי רטיבות באזור איבר המין , אבל התעלמתי - יכול ליהיות שבאותו הלילה היה לי קרי לילה ? בתודה על העזרה , עידו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן יכול להיות שהיה לך קרי לילה
ד``ר עידן מיליצ`ר13/09/2010השפיך לא יוצא בהטלת שתן. הוא יוצא מצבע שקוף ועד צבע לבן (בדומה לצבע השתן שמשתנה). אתה תרגיש יותר ויותר את קרי הלילה....אל חשש!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום בתוליןרווית12/09/2010
נרומיל שקרום בתולין יקרע מאצבע או מלשון?
בדרך כלל הקרום ניקרע רק כאשר מדובר בזין או שהוא יכול להיקרע מ2 אצבעות..
כול פעם אחרי שהשותפה שלי יורדת לי ומכניסה לי אצבעות יורד לי דם,בכמוות די קטנהא בל ירד לי דם כבר 4 פעמים אחרי הירידות..
אם אני רוצה ללכת לגניקולוג של דלת פתוחה מה המספר?
תודה :P* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -->
אילן12/09/2010שלא יכנס הצבע
עם את אומרת שיורד לך דם מי תוצאה של חדירה אצבע לדעתי חבר שלך פוצע אותך
בלי כוונה
אני איתי הולך לורפא נשים ומברר למה הדם הזה ירד בתוצה של חדירה אצבע
קרום הבתולין נקרא כבר מזמן עם מכנסים לאיבר המין משו אבל לרדת דם בתוצאה מי דחרה אצבע
איתי מתיעץ עם איש מקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרווית שלום
מירב שרון13/09/2010קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב באופן הדרגתי. אצבע/שתי אצבעות בהחלט יכולות לגרום להתרחבות של הקרום ולדימום שציינת. לגבי שאלתך בנוגע לגינקולוגית של דלת פתוחה, תיכנסי לאתר של דלת פתוחה ותבררי שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותחסוי11/09/2010
רציתי לשאול .. איזה גלולות יש שהחפיסה שלהן כוללת גלולות דמה , כאילו שלא צריך הפסקה בין החפיסות ? ( חוץ ממינס )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות לפורום רפואת נשים
מירב שרון13/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהההההיוני11/09/2010
אני בן 14 ועוד לא השפכתי זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוני שלום
מירב שרון13/09/2010לכל אחד יש קצב התפתחות/גדילה שונה, זה יקרה מתי שזה צריך לקרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדחיפותתמרים11/09/2010
יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי לפי הסדר ובפירוט:
1)האם אפשרי להיכנס להריון בזמן מחזור?...הבנתי שרק אישה שהמחזור שלה לא סדיר יכולה להיכנס להריון בזמן מחזור...האם זה נכון?...תוכלו לפרט?...
2)אם חבר שלי גומר לי על הבטן ונפלט זרע על הבטן שלי אני אמורה להרגיש את זה ז"א להרגיש את הרטיבות של הזרע?...האם הזרע הוא נוזלי כמו מים או סמיך?..בל אופן אם נפלט עליי זרע אני אמורה להרגיש את הרטיבות?..
3)אם חבר שלי אונן וגמר לי על הבטן ויצא שפיף ואני במחזור (הייתי עם תחתון ותחבושת הגיינית של המחזור,אבל התחתון כזה חצי נפל) יש סיכוי שמהבטן הזרע ינזול ויגיע עד לאיבר מיני או שהוא ייספג על הפד ואז אני אכנס להריון?..
בבקשה תענו על כל אחת מהשאלות זה יעזור לי
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -->
אילן12/09/2010בקצרה זרע לא יכל לעבר בבד
עם האית בתחתונים אז את לא
אבל פעם הבא לא להגע למצב שחבר שלך מאונן לך קרב עלך
והסיכוי לפלול להאיבר המין הוא חששי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלונה11/09/2010
אני וחבר שלי קיימנו סקס יבש כלומר עם בגדים.. הוא גמר אחרי 10 דקות.. זה נורמלי?
יש אתר שמסביר על כך? כלומר על הפרשי הזמן של הגמירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאת מתארת...
ד``ר עידן מיליצ`ר11/09/2010אם הבנתי נכון, הוא טבעי לחלוטין.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות עם דבריםבן 1510/09/2010
שלום, אני מאונן כבר כמה שנים ומאונן בקביעות של פעמיים ביום.
אני מנסה להשתמש בדברים שונים בשביל לשפר את האוננות, שמן (שאפשר אפילו שזה מאוד מלכלך( וחרציתי לדעת עם יש לכם עצות טובות על אביזרים שישפרו את החוויה (גרביים?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
בן 1511/09/2010תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישלי הצעה טובה
:)12/09/2010תמצא מישהי, זה מאוד ישפר את החוויה :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון13/09/2010מה שיכול לשפר אוננות זה המון בראש, הכוונה לפנטזיות מיניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בסדר??ללא שם10/09/2010
אני וחבר שלי כבר חצי שנה ביחד(אנחנו בני 17) שנינו ללא עבר מיני כלשהו, בזמן האחרון חבר שלי רוצה מאוד להגיע לקיום יחסי מין מלאים, זה בכלל לא עבר לי לפני, אבל כשהוא העלה את זה אז התחלתי לחשוב בנוגע לזה, האם אני מוכנה ורוצה את זה באמת?!!
אני מאוד חסומה בקטע הזה, בין אם זה מבוכה ממנו במצב אינטימי(ללא בגדים) איך אני אראה בפניו??!!
ודבר נוסף שמאוד מפריע לי, זה שכל פעם חברים שלו שואלים אותו עלינו ועל קצב ההתפתחויות בנינו, והוא מספר להם את האמת!! שעדיין לא שכבנו, ואז הם (החברים שלו) אומרים לו שאין לו מה לעשות איתי, וחבל לו על הזמן.
הוא לא מקשיב להם -כי הוא עדיין איתי, אבל אני לא מצפה שכל מה שאנחנו לא עושים ואולי נעשה יגיע לחברים שלו.
מה לעשות בבקשה??? האם זה בסדר שאני אגיד לו לא לספר לחברים שלו משהו שחדש עבורו ולפי מה שאני מבינה ממנו הוא ממש מצפה לזה(לסקס) ומפחינתו הוא רוצה לספר לחברים, ולמרות זאת אני לא אוהבת את זה- זה לא עניינם!!
בבקשה, מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא שם
דניאלה פרייפלד11/09/2010בחברות,רצוי,ששני הצדדים יכולים לשתף אחד את השני בדברים אינטימים ,כואבים ,דברים שמפריעים יחד עם כל הדברים הטובים....
קודם את צריכה לשתף אותו בתחושותיך לגבי זה שהוא משתף את חבריו בדברים מאד אינטימיים שאמורים להשאר בניכם....
לגבי סקס
לפני ש"קופצים" לסקס מלא מה אתם אכן עושים?
מה תחושותיך לגבי גופך ללא כל קשר לאיך הוא יראה אותך ..הרי הוא איתך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטן מדיי בשביל הקונדום.אנונימי בן 1710/09/2010
שלום, אני בן 17
יש לי בעיה, איבר המין שלי ממש קטן וממש מתחת לממוצע, הממוצע הוא סביבות 14-16 ושלי 11,
יש לי חברה כבר כמה שבועות ואנחנו מוכנים לסקס, הבעיה היא שאני לא מוצא קונדום שיתאים לי, ניסיתי durex רגיל והוא היה פשוט גדול ורופף על האיבר... וזה מונע ממני לעשות איתה סקס, עזבו את זה שאני בכלל מתבייש לעשות איתה סקס עם הקטן הזה. מדדתי את העובי שלו והוא 9 ס"מ והאורך הוא 11. האם יש לכם איזה קונדום להמליץ לי עליו שיתאים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון10/09/2010ספציפית לגבי גדלים של קונדומים הייתי מציעה לך לפנות לרוקח בבית מרקחת ולהתייעץ איתו. אין שום קשר בין אורך הפין שלך ליכולת שלך לספק את בת הזוג שלך במיטה. הרי רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה. מאחר ושניכם בתחילת הקשר ביניכם, אין לכם לאן למהר, עד כמה אתה מרגיש איתה בטוח ופתוח? עד כמה יש ביניכם אמון הדדי? כשתגיעו לשלב בקשר שאתה מרגיש איתה מספיק בטוח כדי לדבר איתה גם על החששות שלך בסקס הייתי מציעה לכם לעשות את זה בשלבים, יש הרבה דברים שאפשר לעשות בסקס עוד טרם החדירה, כל מה שנכנס לתוך outer-sex כולל ליטופים, חיבוקים, נשיקות, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי, האם כל זה כבר היה ביניכם? אם כן האם חברתך מגיעה לאורגזמה במהלך המשחק המוקדם? אם לא כדאי להקדיש הרבה יותר אנרגיות וזמן לעינוג הדדי עוד טרם החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי ולתשובתך
אנונימי בן 1711/09/2010היחסים בינינו מאוד פתוחים, עשינו כבר סקס יבש ירדתי לה אבל היא עדיין לא ירדה לי כי היא אומרת שהיא נגעלת...
בכל מקרה, הקונדומים בסופר פארמ נמצאים על המדפים ולא אצל הרוקח ככה שאני לא צריך לעבור אצל הרוקח כדיי לבקש את הקונדום, וגם לא נעים לבוא אל הרוקח ולהגיד לו שמע יש לי קטן על איזה קונדום אתה ממליץ לי... וכמו שאמרתי הבעיה אצלי של הקונדום זה שהוא רופף מהאיבר לא הקטע של האורך... ואני לא רוצה שהוא ייפול באמצע האקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/09/2010אולי תיצור קשר ישירות לחברת דורקס ותשאל, השיחה אנונימית אז כך שאתה לא נחשף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד גדל הפין בגיל 27 ?ארנון10/09/2010
לצוות המומחים שלום.
איני יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה אך אשמח אם מי מהמומחים יוכל לענות לי על השאלה.
אני בן 33 כיום. ועד גיל 27 בערך היה גודל הפין שלי במצב זיקפה 8 וחצי ס"מ והעובי כ-7 וחצי ס"מ
[ בגלל הגודל הקטן והתסכול העצום אני נהגתי למדוד אותו מדי פעם, בתקוה שיגדל מתישהו ]
דבר זה גרם לי לצער רב וחוסר ביטחון ביחסיי עם נשים כמו גם תסכול ולא אחת העירו לי נשים לגבי היות הפין קטן. חלקן מתוך תמימות וחלקן מתוך רשעות.
מסיבה בלתי ברורה ובלתי ידועה לי בסביבות גיל 27 העירה לי ידידה קרובה כי היא שמה לב שהפין שלי גדל. ואכן גם אני שמתי לב לכך והחלתי לעקוב אחרי הדבר אשר לדעתי הבלתי מקצועית הינה חריגה ויוצאת דופן ואיני יודע אם כלל מוכרת בעולם הרפואה.
סופו של דבר הפין גדל והתעבה במשך תקופה של שנה לערך והגיע לגודל של 19 ס"מ אורך ו-14 ס"מ עובי [ כלומר ההיקף ]
[ במאמר מוסגר אציין כי יש לי תמונות אותנטיות של לפני ואחרי ]
ראוי לציין ולהדגיש כי אף איבר בגופי לא השתנה בגודלו באותה התקופה ואך איבר המין גדל והתעבה. והוא בלבד [כך שעד כמה שידיעתי מגעת אין מדובר בהפרשה של הורמון הגדילה שמשפיע כידוע גם על התפתחות איבר המין.]
שאלותי למומחים הן :
1 . האם תופעה זו מוכרת בעולם הרפואי ?
2. האם יש השפעה לכך שכל הזמן רציתי וקיוויתי שהפין יגדל, כך שלמעשה הייתה פה השפעה פסיכוסומאטית ולכן הוא גדל ?
3. האם יש למי מהמומחים הסבר לתופעה זו ? כל הסבר יתקבל בברכה . ואם התשובה לא ידועה למומחים/מומחיות אשמח להפניה למקום המתאים.
תודה על תשובתכם
ארנון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע קצת סיפור תמוהה...
אנונימי בן 1710/09/2010איך הפין יכול לגדול תוך שנה 12 ס"מ נשמע לי קצת לא הגיוני, אבל אם זה אמיתי אז וואלה יפה, ספר לי מה אכלת אולי אני יתחיל לאכול גם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד גדל הפין ?
ארנון10/09/2010אכן מאוד תמוה גם בעיני וחסר הסבר גם לי עד לעת זו. ולכן הופנתה השאלה למומחים שבפורום.
אבל למרות היות הסיפור לא רגיל ויוצא דופן הוא אמיתי לחלוטין. ואף הדגשתי את תמיהתי בגוף ההודעה.
יותר מזה ניסיתי בעצמי להבין מה קרה פה וחיפשתי חומרים בכל מיני מקומות, אבל לא הצלחתי להבין מה קרה פה.
ולכן הופנתה כאמור השאלה למומחים פה בפורום ואני מקווה שיוכלו אולי לעזור לי ולאחרים מה התרחש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא להפנות שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון10/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרון השאלה הועברה
ארנון10/09/2010תודה שרון
השאלה הועברה לפורום אורולוגים
אך אשמח אם מי מהמומחים האחרים יכול לענות או להסביר את התופעה והאם זה דבר מוכר ברפואה למרות נדירותו.
תודה ארנון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בפורום סקס נוער
מירב שרון11/09/2010אתה אינך מתבגר ולכן אני מציעה שאם אתה רוצה שמומחה יענה לך מעבר לחוו"ד של רופא אורולוג, תפנה את שאלתך לפורום של מין וסקסולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב , מדובר באותם המומחים
ארנון11/09/2010מירב שלום
בפורום שהפנית אליו נמצאים אותם המומחים. ד"ר חרותי ומר מיליצ'ר
כך שאין טעם להפנות לפאותו הפורום ובמידה ואחד המומחים בפורום הזה יודע אשמח לקבל תשובה.
שכן כאמור מדובר באותם המומחים ]
תודה לך מירב
ארנון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הבדל קטן אחד
מירב שרון12/09/2010ההבדל הוא הקהל של הפורום, שם זה פונה לכל הגילאים וכאן זה מיועד לבני נוער. אתה לא מתבגר ולכן אני מפנה אותך לשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?אורנה10/09/2010
היי, אני נורא מודאגת
לפני כמה ימים , גרמתי לחבר שלי לגמור ...והזרע היה מרוח לנו על הידיים
השאלה שלי היא, אם לא נגענו בפות עם הידיים...אך התקרבנו קצת לאזור ...באזור הרגליים....ואז קיימנו סקס יבש עם הבגדים עלינו ..יש סיכוי להיכנס להריון?
גם אחרי זה...נכנסתי לשירותים לעשות פיפי, וניגבתי עם נייר כאשר הידיים שלי מרוחות בזרע.
אני נורא מפחדת מכיוון שמאז...ההפרשות שלי באות בכמויות ...ולפי מה ששמעתי..הפרשות מכובדות הן סימן להריון.
יש סיכוי?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורנה שלום
מירב שרון10/09/2010ממה שאת מתארת לא היה מגע ישיר של פין ופות, לא החדרתם את הזרע שהיה לכם ביד לנרתיק, לכן אין לך שום סיבה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריוןאורנה10/09/2010
היי, אני נורא מודאגת
לפני כמה ימים , גרמתי לחבר שלי לגמור ...והזרע היה מרוח לנו על הידיים
השאלה שלי היא, אם לא נגענו בפות עם הידיים...אך התקרבנו קצת לאזור ...באזור הרגליים....ואז קיימנו סקס יבש עם הבגדים עלינו ..יש סיכוי להיכנס להריון?
גם אחרי זה...נכנסתי לשירותים לעשות פיפי, וניגבתי עם נייר כאשר הידיים שלי מרוחות בזרע.
אני נורא מפחדת מכיוון שמאז...ההפרשות שלי באות בכמויות ...ולפי מה ששמעתי..הפרשות מכובדות הן סימן להריון.
יש סיכוי?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על השאלה הזאת
מירב שרון10/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה:(10/09/2010
אני ממש אוהב מישהי והיום היא סיפרה משו שאמרתי לה לא לגלות ואני כועס עלייה. בגלל זה אני גם לא כלכך אוהב אותה כאילו מרגיש משו אבל אין לזה הגדרה. זה נורמאלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהבנות
דניאלה פרייפלד10/09/2010צריך להפריד בין אהבה ל...לבין לכעוס ולהיות פגוע .אתה צודק בזה שנפגעת מההתנהגות שלה ועל זה שבעינך, לא ניתן לסמוך עליה. שיתפת אותה במשהו אישי ובקשת ממנה לא לספר והיא אכן עשתה זאת ...שבירה באימון שנתת לה..וזה כואב מאד כי,לך אימון חשוב!
אני מציעה לך ,אם היא חשובה לך ויש אהבה..לדבר איתה, לשתף אותה בתחושות שלך ..ולראות איך היא מגיבה ולפי זה לחשוב ולשים לב איך אתה מרגיש ותקבל החלטה מה הלאה.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)