מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום.איילת30/08/2010
יש לי בעיה קצת מוזרה..
יש ימים מסוימים בחודש (זה נמשך 2-3 ימים) שאני חרמנית אש! כאילו ממש חרמנית כמו גבר. חושבת על בנים, על איבר מין, על סקס, מסתכלת על בנים...(ודרך אגב אני עדיין בתולה ואף פעם לא עשיתי "אקטים" מיניים). ובכל שאר הימים, אני כמו בן-אדם אחר... לא חרמנית ולא חושבת על בנים...
אז למה בעצם זה ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד31/08/2010סביב אותם ימים כלומר לפני הווסת או...
או סתם ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה:(30/08/2010
זה שהפין שלי עומד טיפה ואמרתם שזה נורמאלי זה יפריע לי בסקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד31/08/2010עומד, אך עם תנועה ימינה שמאלה מעלה מטה, אז תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחת אחרונה:(29/08/2010
זה שהפין שלי עומד טיפה ואמרתם שזה נורמאלי זה יפריע לי בסקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון01/09/2010כשתגיע לגשר תדע, אם זה רק טיפה של הטייה אז זה לא אמור להפריע אבל אם זה יפריע תפנה להתייעצות אצל רופא אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..דני28/08/2010
אני בן 17,רציתי לשאול כמה פעמים סביר לאונן ביום,כי אני חושב שאני קצת מגזים,יש בזה סיכון כל שהוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן28/08/2010מתי שיש לך חשק מיני תאונן
זה לא מזיק בכלם
אבל לא כלם יום כמבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
דני29/08/2010לצערי זה כל יום..,יש בזה סיכון אם זה כל יום?,אני מודאג..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
דניאלה פרייפלד29/08/2010הסיכון היחידי שתאונן במקום לצאת לחברים ,פעילויות למינהם ,שעורי בית....
בקיצור להתמכר
לשים לב...וגם פציעה אם אתה משפשףתר על המידה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדשגשדג
חסוי31/08/2010הסיכוי היחיד הוא שזה אסור לאונן סתם חוץ מכוונה להכניס להריון אישה אחרת , או את אישתך אבל בתכלס זה איסור מוחלט לאונון , אבל מה לעשות אני לא ישקר לך כי גמאני מאונן פעם בשבוע בערף,מתי שמעשעמם לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה28/08/2010
זרע חודר בד? סתם לדעת למקרה שיהיה סקס יבש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן28/08/2010לדעתי זר לא זרע לא חודר בבד
אבל עדף הפטנר לא יגמר קרוב לאיבר המין שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע לא חודר בד
ד``ר עידן מיליצ`ר29/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות חשובות:(28/08/2010
כל גבר מודד את אורך הפין שלו. גם אני... ושאני עומד הפין שלי עומד למעלה טיפה.
1.זה נורמאלי?
2אם אני רוצה למדוד אותו אני מיישר אותו או משאיר אותו כמו שהוא (למעלה טיפה)
3. יש כל מיני כדורים וגלולות כמה להגדיל את הפין. הגלולות עובדות לצמיתות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -->
אילן28/08/2010לגבי השעלה הראשונה לא ידע לענות לך
לגבי השעלה השניה
גודל הפין לא קובע
אין גלולות להגדיר את היאבר המין הגברי
ניתוח במקום הזה זה מסוכן
לכן צרך ליסתפק במה שיש לך
שאתה נכנס לסקס אתה לא רק מחדיר שלה אתה גם תענג אותה בדרכים אחרות
ככה שתסתקל על זה שהזין לא עשה את כל העבודה של הסקס יש עד כמה אקטים מיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
ד``ר עידן מיליצ`ר29/08/20101)נורמאלי לחלוטין!
2) למדוד אותו כמו שהוא בלי לישר.
3)שומר זינו ירחק מכל הכדורים והגלולות להגדלת האיבר. לא יועיל... ובתקווה שלא יזיק.!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו ש...:(28/08/2010
שכחתי איך זה מרגיש אהבה והייתי רוצה תשובה טיפה יותר מדויקת. כמו שאם כואב לך הראש אתה מרגיש כאילו אתה פלאפון על ררט או כאילו משו מציק לך בראש.... אז איך זה מרגיש לאהוב מישהי ולהתאבה? בעיקר : איך אתה מרגיש שאתה ליד האדם או אליו? בבקשה תענו תודה :)
אילן28/08/2010קח יין מתוק של קידוש
תשתה אותו
ואתה מרגיש את האדים של אהלכוהל
תבטל את האפקט הצריבה של הכבד
ככה מרגשים מאוהבים אתה מרגיש את האדיים של האנהכוהל זרמים לך בכל הגוף
ואתה שיכור עד הגג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי של תיאור
מירב שרון01/09/2010כל זמן שמדובר בלא יותר מכוס יין. אצל מבוגרים זה מוכח כמשהו שאפילו יכול לשפר ולהאריך חיים ואיכות חיים אם שותים כוס יין אחד ביום, אין צורך ביותר מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו בבקשה !:(28/08/2010
שיניתי קצת
אז ככה... אני בן 12 ובחופש הזה אני די מבובל... אמא שלי אומרת שזה קרה לי גם שנה שעברה. בשנת הלימודים נמשכתי כמו כל אחד רק הרבה יותר חרמן.חשבתי על בנות מאוד ופינטזתי עליהן כמו כל אחד ואני מת לסקס. ובחופש פשוט לא התאהבתי באף אחת! לא הרגשתי כלום ! כאילו נעלם הרגש של האהבה :( אני מזה דואג וזה... עכשיו סוף החופש ואני מסתכל לבנות על השדיים וטיפה מפנטז ויש חלק מהבנות שאני מרגיש אליהן משו אבל לא אהבה ואין לי הגדרה לזה... בבקשה אני צריך עזרה אני לא רוצה שזה יתקע כי אני לא יודע אם אני רוצה חברה ועוד מעט מתחילים הלימודים. אני רוצה לחזור להרגיש אהבה לבנות וחשק והכל כמו פעם ואני מפחד שזה "ייתקע" בבקשה עזרה! זה ישאר ככה? תודה מראש
עוד בעיה שקשורה לזה היא שאני לא זוכר שזה קרה לי שנה שעברה ואני לא זוכר איך זה מרגיש אהבה... דרך אגב בחופש אני לא נפגש הרבה אם בנות אז יכול להיות שזאת הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי יקר, בחיים כמו בחיים,
ד``ר עידן מיליצ`ר28/08/2010יש שינויים בכל דבר. פעם אנחנו חרמנים יותר ופעם פחות. זה נורמאלי לחלוטין!! שחרר וזה יחזור. שחרר וזה יתעורר!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קיום יחסי מין..חסוי28/08/2010
היי אנשים,
כבר גדלתי, אני בן 14, ויש לי חברה כבר 3 חודשים.
שנינו מרגישים ששווה לנו כבר לשכב,
ומהה זה באלי!
אבל ראיתי כאן באחד מההודעות, שזה לא בטוח בגיל הזה..
אני רוצה להבין עם האיסור הזה זה מתוך השערה שמשו יכול לקרות, או עובדה שיקרה משו?
תודה רבה,
חסוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד28/08/2010תראה אין תשובה חד משמעית להרהורים שלך...
אין בטוח ולא בטוח להנה או להנה ב100%
אני חושבת שאני עונה בשם כל הצוות המקצועי,שאני אומרת לך, שגיל 14 מוקדם מדי להתחיל לקיים יחסי מין מלאים!!!
זה לא כל כך הצד הבריאותי (חוץ מסיכון להריון לא רצוי-אצלכם אין דאגה למחלות היות וזה הפעם הראשונה של שניכם) אלא הנפשי, שלצערי צעירים וזה אני יודעת חלק מלהתבגר,אינם לוקחים בחשבון
תתאר לעצמך איך היא תרגיש או אתה אם זה לא ילך או שזה יהיה על הפנים....קשה....תוכל לדבר איתה היא תוכל לדבר איתך???יש לכם למי לפנות??
הגוף אולי מוכן אך נפשי ..... אל תשכח שאתה נכנס אליה ...יותר "קל" להיכנס לבית של משהו מאשר לאפשר לו להיכנס _הצד שלה....
אני מציעה להתמקד במזמוזים ליטופים נשיקות...הכרת הגוף כולה, אם אתם רוצים ,בלי ביגוד...
להינות מקרבה ולא חדירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה. אוננותשרית28/08/2010
היי ,אני מאוננת כמעט ארבעה פעמים בשבוע ותמיד אני גומרת נורא מהר, למשל אחרי דקה או כמה שניות
ואני לא חושבת שאני מאווננת טוב, אני לא מעסה את הדגדגן, אני משפשפת עם היד לעבר הדגדגן וככה זה עוזר לי גם לגמור יותר מהר, כשאני מעסה את הדגדגן לוקח לזה קצת זמן אבל אני פשוט לא עושה את זה ככה. האם זה נורמלי ? זה בעייתי שאני גומרת כ"כ מהר? אני מפחדת שבסקס אני אגמור תוך פחות מדקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית, נאמר כבר ש
ד``ר עידן מיליצ`ר28/08/2010יש כאלו שבוכים על המרק שהוא סמיך ויש כאלו הבוכים על כך שהוא דליל. מה מטריד אותך? שאת גומרת מהר?...!!! אלפי בחורות היו קוראות את הודעתך ומקנאות בך.אלא אם כן לא הבנתי נכון את פנייתך, תפקודך תקין לחלוטין!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיךחסוי27/08/2010
האם צבע השפיך או צורתו(דליל סמיך ) יכולים לתעד משהו .?
כי לפעמים יש לי שפיך צהבהב כזה ולפעמים הוא דליל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפעמים השתן צהוב לפעמים שקוף וכו'
ד``ר עידן מיליצ`ר27/08/2010זה טבעי ולא מעיד בהכרח על דבר כזה או אחר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו שמדאיג אותיחן27/08/2010
שלום..לאחרונה נזכרתי בכמה דברים שדי מדאיגים אותי!
היום אני בת 16 וחצי בערך לפני שנה עשיתי בייביסיטר , לתינוק בן שנה.
ובחיים שלי לא הייתי נגעתי באיבר מין גברי וסתם כזה מסקרנות עניין אותי אז פתחתי לו את הטיטול וסתם נגעתי כזה...
ונגיד יש לנו חברים ממש קרובים במשפחה הילדים שם זה כמו האחים הקטנים שלי ועד היום בכלל לא חשבתי על זה אין לי מושג למה פתאום זה התחיל להדאיג אותי , שמרתי על הילדה הקטנה שלהם בת שלוש,וכהרגלי הילדות הקטנות הם פותחות רגליים ומחטטות שם, עכשיו אני לא זוכרת אם שרף לה שם והיא ביקשה שאני אמרח לה משחה לא זוכרת כבר , אבל סתם כזה הסתכלתי... וזה עניין אותי לראות כי זה שונה מאיבר של גדולים אז סתם כזה הסתכלתי ונראלי שמרחתי לה משחה .
מה שמטריד אותי , ההתעניינות הזאת , זה לא חס וחלילה איזו נטייה ? כאילו הכל בסדר אצלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
דניאלה פרייפלד27/08/2010סקרנות זה בסדר ..
אבל יש הבדל בין צריכה למרח משכה ואז להסתכל לבין יוזמה של לפתח ולהסתכל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןיעל27/08/2010
עשיתי בדיקת הריון ויצא לי קו אחד באיזור השמאלי ( T )
ורשום שהקו אמור להיות באיזור של ה C הקו בצד הימני
מזה אומר שאני בהריון או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
דניאלה פרייפלד28/08/2010צר לי אך אני לא יכולה להשיב לך ..לקרא שוב את ההוראות ומה כל צד מביע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
יעל28/08/2010בהוראות כתוב רק שאם מופיע קו אחד בצד C זה שלילי ואם יש שני קווים זה חיובי
לא כתוב כלום לגבי קו אחד בצד T* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
דניאלה פרייפלד28/08/2010מחר יום ראשון
אני מבינה שאת קקקקצת לחוצה..אבל היות ואין 2 קווים....
ההצעה שלי ללכת עם זה לבית מרקחת ולברר לא כדאי לקנות עוד אחד כי זה די יקר אז להתגבר על הקושי לקחת את המקל ולברר שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהאנונימי27/08/2010
תנו לי בבקשה כמה טיפים כדי שיהיה לי יותר כיף באוננות הכוונה אני רוצה להרגיש ממש אורגזמה ?!?!?!?!!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממליץ...
עידן30/09/2010על פנטזיה בזמן אוננות, זה יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד30/09/2010בן/בת כמה את/ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עניתם לי עדייןחסוי27/08/2010
ישלי נקודות לבנות ממש בולטות על העור בביצים ונקודות בצבע העור.
מחלק מהנקודות הלבנות יוצאות שיערות ומהרוב לא..
רציתי לדעת מה זה?האם זה השורש? כי זה לא נראה לי .. רוב השיערות יוצאות מהנקודות של צבע העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ש....
חסוי27/08/2010הנקודות הלבנות הן די קשות ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד27/08/2010יכול להיות שהם פצעי שומן, אך לצערי אין אנו רופאי עור, וגם לא רואים ...אולי בשביל השקט הנפשי שלך כדאי להיבדק. וסליחה שלא ענינו ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)