מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה נשיתנטע, בת 1619/08/2010
שמתי לב כבר מאות פעמים, שלאחר קיום יחסי מין או אוננות נשית, האזור למטה נהיה רטוב מאוד.
גם לאחר שאני מסיימת להתעסק בזה, אפילו במשך כמה שעות, כשאני הולכת לשירותים, אני שוב מגלה נוזל שקוף-לבן על התחתונים.
עדיין לא הבנתי מה זה הנוזל הזה, האם זה שפיכה כמו של הבנים?
ולמה זה ממשיך לרדת כ"כ הרבה זמן אחרי זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה נשית
ד``ר עידן מיליצ`ר19/08/2010ניתן לחלק את השפיכה הנשית ל-3 אפיונים:
1)הרטבה- תופעה המתרחשת אצל כל הנשים כחלק מהעוררות המינית. יש נשים המרטיבות בכמות גדולה יותר. כמות רבה זו של סיכוך עלולה לפעמים לגרום למבוכת שני בני הזוג
2)פליטה המתרחשת סמוך לאורגזמה – לפניה, במהלכה או אחריה. זוהי פליטה נוזל המהווה חלק טבעי מהתהליך הנורמאלי של מעגל התגובה המיני. כיום קיימים חוקרים (שהמובילה בינם בוורלי וויפל) אשר טענו שעד כ-40% מהנשים יכולות לחוות פליטה שכזו, מודים שהייתה הטיה והטעיה במחקרים שפרסמו, ואין הדבר אכן נכון. נכון להיום נמצא (והיא אפילו הודתה בכך) שמחקריה פוברקו.
3) פליטת שתן- תופעה המתרחשת בעיקר אצל נשים מבוגרות יותר, (אבל גם אצל צעירות) כאשר הן מפעילות לחץ על שרירי רצפת האגן. לחץ זה (כמו בזמן שיעול ריקוד וכו') עלול גם להתרחש בזמן אורגזמה, ולגרום לפליטת שתן.
קוראיי היקרים (או שנכון יהיה לפעמים לכתוב קורעי היקרים), צר לי להיות זה שצועק "המלך הוא עירום" ולבשר שההשפרצות (סליחה שוב על הבוטות) שאנו רואים בסרטי פורנו אינן שפיכה נשית אלא טכניקה קולנועית המעוררת את דמיונו של כל גבבר צעיר.
אין אני מתווכח עם אישה (או גבר) זו או אחרת שתבטל את דברי בתנועת יד ותגיד שעם כל הכבוד להוד מומחיותי, אני לא מבין כלום כי היא גומרת בעוצמות ובכמויות של צונאמי. לא, אינני מתכחש לשפיכה הנשית כעובדה. אוסיף ואומר שעם כל הכבוד למחקרים שאני אמון על ייצוגם כאן, יש גם את המציאות התופחת על פני המדע. עם עובדות לא ניתן להתווכח, אך מכאן ועד השפרצות בשוברות את הכריכה של ספר גינס, הדרך עדיין יבשה וארוכה.!
ההוכחה הפשוטה לכך שאין ברוב הסרטים הכחולים שפיכה אלא פירוטכניקה, היא כמות הנוזל היוצא מפתח הנרתיק או מהשופכה. ווליום הנוזל אשר אנו רואים בסרט הוא עצום. שפיכה אמיתית היא בכמות קטנה, או בוא נאמר, הגיונית. כמות השפיכה אמנם גדולה יותר מכמות השפיכה של גבר אך אינה בכמות כזו בפי שנראית בסרטים. צבע השפיכה הוא קרוב לשקוף ולכן קשה, אם בכלל ניתן, לראות את השפיכה בעין המצלמה. יחד עם זאת, הבשורה המחקרית הטובה היא שמרבית הנשים משחררות או פולטות נוזל, שאינו שתן, כאשר הן חוות אורגזמה.
עם כל הנאמר, חשוב לציין שיש עוד הרבה מקום למחקר באשר למסתורי השפיכה הנשית, יש חוקרים השוללים זאת מכל וכל, אחרים יטענו שאכן התופעה קיימת, אך המדע עדיין לא מצא לה תשובה נאותה.
עם כל הנאמר, בואו לא נהייה חזירים/ות ועד שנדע יותר בואו, נהנה ממה שיש!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניראה לא לגמרי הבנת את כוונתי,
נטע, בת 1620/08/2010שתי התשובות הראשונות מובנות וגם קורות לי, אבל רציתי להבין מהו הנוזל שיורד גם לאחר מספר שעות על התחתונים שלי.
זה שקוף-לבן, ובדר"כ זה קורה לאחר קיום יחסי מין [לא ההשפרצה שדיברת עליה, אלא נוזל שיורד כמו נגיד הדם של המחזור].
בכל מקרה, תודה על התשובה המורחבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר שגם מומחים אחרים יענו
נטע, בת 1621/08/2010אני אשמח, כי אני לא מקבלת תשובה בינתיים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
רון21/08/2010מומחה ענה לך חתיכת טיפשה מפגרת !! עידן מלצר הוא מומחה
לכי תמלאי את הכינרת עם השפריצים שלך יעילגת אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנוזל הוא
ד``ר עידן מיליצ`ר21/08/2010מה שנשאר בנרתיק מהזרע ולאט לאט נוזל החוצה........אלא אם כן שוב לא הבנתי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון ונטילת גלולותאוריין18/08/2010
אני אמורה להתחיל לנטול גלולות משבוע הבא ואני מעשנת קבוע כבר שלושה שנים (בת 18)
שמעתי שהשילוב מסוכן ?
למה הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריין
דניאלה פרייפלד19/08/2010אכן יש סיכונים, אני מעדיפה שתפני בפורום את שאלתך לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלתהילה18/08/2010
אני וחבר שלי כבר שלוש וחצי שנים ביחד וחיכינו שאני אהיה בת 18 (הוא בן 19) כדי לעשות את זה פעם ראשונה והגעתי לגיל 18 לפני חודשיים, והחלטנו לשכב ולא פחדתי , להפך מאוד רציתי את זה, הבעיה היא שממש פחדתי מהקונדום ,אני פשוט העדפתי שזה יהיה בלי ושהוא יגמור בחוץ וכך זה היה, רק שמאז הוא אמר שבלי זה אנחנו לא מקיימים שוב יחסים ועכשיו אנחנו כן עם קונדום הבעיה היא שזה נורא מגעיל אותי הקונדום ,כך שזה מוריד לי את החשק לגמרי ואני פשוט לא מצליחה להשתחרר מזה ,אני לא יודעת מה לעשות ולמה זה ככה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
דניאלה פרייפלד18/08/2010למה לך לסבול, יש עוד דרכים להגן על עצמך בפני הריון לא רצוי !
תלכי לרופא/ת נשים ותבחרו יחד מה הכי מתאים לך...
ותהני!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולותאירה18/08/2010
שלום, אני לוקחת גלולות כבר כמעט שנה.
אני בצבא וחבר שלי בצבא, ואני יוצאת כל יום והוא יוצא כל שבועיים או שלושה.
הגלולה הראשונה שאני לוקחת היא ביום שני לאחר שבוע ההפסקה.
אני מקבלת מחזור בערך ביום שישי בבוקר, ולפעמים זה נופל על פעמים שחבר שלי חוזר הביתה.
השאלה שלי היא כזאת:
אם אני לוקחת גלולה ראשונה אחרי הפסקה של שבוע ביום שלישי, במקום ביום שני, ז"א איחור של יום, האם זה ישפיע על הגנת הגלולות?
המטרה היא פשוט לאחר את המחזור ביום שיצא ביום שבת ולא ביום שישי.
חברה אמרה לי שהאיחור הזה כביכול של יום, יגרום לכך שלא אהיה מוגנת במשך חודש עד להתחלת חפיסה חדשה, וזה יעשה לי "בלגן" בגוף.
אם זה באמת ככה, מה אפשר לעשות כדי לאחר את המחזור ביום אחד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
דניאלה פרייפלד18/08/2010בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעהמישהי18/08/2010
האם אפשר להכנס להריון דרך בליעת זרע דרך הפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
דניאלה פרייפלד18/08/2010לא ולא!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף !!!חסוי17/08/2010
כאשר אני וחבר שלי נמצאים במצבים אינטמיים ( שנינו עירומים אבל בלי לקיים יחסי מין ) לפעמים הוא גומר ממש ליד החור ויש מצב שהזרע נוגע שם .
יש סיכוי להיריון !?!?!?!?!!??!?!!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/08/2010זה נשמע כמו "משחק באש", עדיף לא לקחת סיכונים מיותרים ולהשתמש באמצעי מניעה כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
חסוי18/08/2010אז יש או אין סיכוי להיריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד18/08/2010כפי שנאמר זה לשחק באש, אך לצערי אין תשובה ודאית אם כן או לא חד משמעי....נחוץ יותר מאשר לגמור קרוב לפתח הנרתיק להיכנס להריון ולכן אין תשובה חד משמעית להנה או להנה...
צריך לחכות ולקוות
בתקווה ש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי כמה שאלות..פז17/08/2010
ניתן לראות את קרום הבתולים לאחר שהוא נקרע?? הוא נמצא עמוק או שקל להגיע אליו?? והדם שיורד לאחר קיום יחסי מין בפעם הראשונה זה בגלל שהוא נקרע??
אשמח מאוד אם תסבירו לי מהם הימים הבטוחים ואיך מחשבים אותם.
ושאלה נוספת, כמה ימים בממוצע נמשך המחזור?? והאם סטייה של יומיים לפני או יומיים אחרי התאריך המשוער נקרא מחזור לא סדיר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה גם מהמומחים.
פז17/08/2010ג'ן..תודה. :)
אבל אני אמשח מאוד אם המומחים יענו לי גם על השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון17/08/2010כל אחת יכולה לראות את קרום הבתולים שלה. לשם כך יש להצטייד במראה. שבי בתנוחת כריעה או שבו כשהרגלים פשוקות ופשקי את השפתיים הקטנות של הפות. כווני את המראה אל פתח הנרתיק ושם תוכלי לראות את קרום הבתולים או את שרידיו מסביב לפתח הנרתיק. אם את מתקשה לראות זאת לחצי את שרירי רצפת האגן כמו בזמן עשיית הצרכים?.
לא ניתן לסמוך על שיטת "הימים הבטוחים" כאמצעי מניעה בטוח מפני הריון לא רצוי. אבל בעקרון הימים הבטוחים הם כשאת לא מבייצת. מתי אשה מבייצת, סופרים מהיום הראשון של המחזור 10 ימים ואז במשך שבוע ימים זאת תקופת הביוץ.
סטייה של יומיים לכאן או לשם במחזור זה עדיין נקרא מחזור סדיר, ומשך תקופת המחזור משתנה מאחת לשנייה. זמן מחזור ממוצע 28 ימים. זמן דימום ממוצע 5 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
פז18/08/2010תודה רבה על התשובה המפורטת.
מעריכה מאוד את מה שאתם עושים! :):)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לתשובה :)
ג'ן18/08/2010נסיתי לעשות את התרגיל עם המראה אבל לא נראה לי שהצלחתי לראות משהו. פשוט ראיתי את פתח הנרתיק כחור שחור עגול אין כלום על צדדיו.
יכול להיות שלא ראיתי כלום בגלל שבדקתי אחרי כשלושה חודשים מיום איבוד הביתולין? ובמהלך החודשים האלה היה לי החדרת אצבעות עם החבר ויכול להיות ששרידי הקרום נעלמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהאנונימי17/08/2010
רציתי לדעת זה נכון שאם אני עושה פעמיים כל יום ביד אני יכול לקבל איידס???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 15
אנונימי17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלתי אפשרי
ג'ן17/08/2010איידס הוא וירוס שעובר בין בני אדם דרך חילוף נוזלים כגון יחסי מין או העברת דם מאדם חולה איידס לאדם בריא.
איידס הוא לא מחלה שמתפתחת בגוף בגלל אוננות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לדברי ג'ן
מירב שרון17/08/2010אין שום קשר בין אוננות עצמית להידבקות באיידס. איידס זה מחלה שעוברת בסקס/בהזרקת סמים/במגע עם דם נגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף !חסוי17/08/2010
רציתי לדעת,כשאני מקיימת יחסי מין אז יוצא לי נוזל לבן כזה מהנרתיק .
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי לגמרי
ג'ן17/08/2010זהו נוזל שהגוף שלך מפריש/מוציא כדי שאיבר המין ירטב ותהיה חדירה חלקה וללא בעיות.
אני בטוחה שגם הבחנת שהנוזל יוצא ואת נרטבת כבר במשחק המקדים! כאשר מנשקים אותך ונוגעים בך בצורה נכונה וזה מרגיש טוב הנרתיק בעצם סוג של מכין את עצמו לצעד הבא- החדירה!
צריך שהמשחק המקדים ימשך מספיק זמן כדי שתירטבי מספיק בשביל חדירה נוחה, אם לא מופרש הנוזל ואת נשארת יבשה, החדירה יכולה להיות קשה ואף כואבת או שבן זוגך לא יצליח לחדור בכלל.
תרגישי בנוח עם הנוזל הלבן הזה ותהני :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאוד
מירב שרון17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות.פז17/08/2010
ניתן לראות את קרום הבתולים לאחר שהוא נקרע?? הוא נמצא עמוק או שקל להגיע אליו?? והדם שיורד לאחר קיום יחסי מין בפעם הראשונה זה בגלל שהוא נקרע??
אשמח מאוד אם תסבירו לי מהם הימים הבטוחים ואיך מחשבים אותם.
ושאלה נוספת, כמה ימים בממוצע נמשך המחזור?? והאם סטייה של יומיים לפני או יומיים אחרי התאריך המשוער נקרא מחזור לא סדיר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על שאלותייך
מירב שרון17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהסמי17/08/2010
שלום אני בן 12 אתמול שמתי לב שיש לי פצע קטן בשק האשכים או איך שלא קוראים לזה. זה לא מעקיצת יתוש ובנוסף לסך זה מדגדג אפשר עזרה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלה לרופא אורולוג
מירב שרון17/08/2010או לחילופין לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי להודיע
אבא של סמי27/09/2010צר לי להודיע שסמי נפטר לפני שבוע מאותו פצע סרטני שנמצא האיבר מינו. רופא העור וגם הארולוג סברו שהפצע הזה הוא סימן לגידול סרטני שהתפתח לו בשק האשכים. בזמן גיוס הכספים לניתוח הגידול התפשט וסמי נפטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי לשמוע ואני משתתפת בצערך
מירב שרון27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבא
דניאלה פרייפלד27/09/2010גם לי צר לשמוע ואני משתתפת בצערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בפעם הראשונהנעמה17/08/2010
האם חייב לרדת דם בקיום יחסי מין בפעם הראשונה .או שזה לא חייב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חייב לרדת דם....
עידן מיליצר17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי יש יש לך שם פצע?
מתיה17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות מסקרנותעדי (בן)17/08/2010
1. לתאומים זכרים זהים יש את אותו גודל איבר מין ואותו קצב גדילת איבר המין?
2. האם ככל שזכר גדל הוא מאונן פחות? הכוונה היא האם מישהו בן 23 מאונן פחות (או אפילו בכלל לא) מאשר נער בן 16? לאו דווקא אם הוא מקיים כבר יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
מתיה17/08/2010דומים בצורה של בגוף לא בדברים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה 1
מתיה17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרמןאמיר16/08/2010
אני בן 16 אני מאונן הרבה פשוט מאוד אני חרמן אבל אני לא מסתפק באננות אני רוצה לקיים יחסי מין זה לא מספק אותי אני מוציא נוזל אבל לא מקבל אורגזמה השתעממתי מלאונן רוצה את זה אמיתי מרוב שאני מאונן יש לי כאב ביצים לפעמים חזקים יש לזה פתרון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיר
מירב שרון16/08/2010זה לגמרי טבעי ונורמלי בגיל ההתבגרות כשההורמונים משתוללים להיות "חרמן", אוננות עוזר להגיע לפורקן, לדבריך זה לא מספיק השאלה האם אתה אכן מגיע לשפיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן מגיע לשפיכה
אמיר17/08/2010אני כשהתחלתי לאונן הייתי מגיע לאורגזמה ו לשפיכה אבל פתאום אחשב אני מגיע לשפיכה אבל לפעמים לא לאורגזמה אני מרגיש שחסר את גוף האישה צריך להיות מולי צריך להרגיש אותו צריך לראות אותה באמת לשחק איתה משחק מקדים כל זה לא נצמא באוננות.באוננות אני לא יכול לנשק ללטף ליקוק ......
אני כשהתחלתי לאונן התחלתי בפורנו כמו רוב הבנים אבל אחר כך עברתי לדמיון אישי כשאני במקלחת...חשבתי אם אני אחזור לפורנו זה יעזור ההרגשה קצת השתפרה אבל זואת לא האורגזמה שהיתה לי בתילת התבגרותי פשוט אני חסר לי לעשות את זה אמיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/08/2010בעבר כן הגעת עם עצמך לאורגזמה בלי קשר לאשה אלא אתה עם עצמך ולכן זה ההוכחה שלך שזה כן משהו שהוא אפשרי . המיניות שלך עם עצמך זה דבר נפרד ממיניות עם בת זוג, זה 2 דברים שונים ועצמאיים. זה היה דבר נכון מצידך לעזוב סרטי פורנו שעושים עיוות של המציאות והופכים אשה לחפץ, ולעבור לפנטזיות מיניות שם אתה יכול לדמיין שאתה עם אשה ועושה איתה את כל מה שאתה היית רוצה לעשות. אני ממליצה בחום לחזור דווקא לזה ולא לייצר תלות בסרטי פורנו. אני מאמינה שההתעסקות שלך באורגזמה לא מאפשרת לך ליהנות ולהתחבר לכאן ועכשיו, תנסה להתמקד בתחושות הפיזיות, בחום גוף, בזיעה, במגע של העור, תיעזר בשמן, תסגור עיניים ותפנטז, אם עולות מחשבות סביב יש אורגזמה/אין אורגזמה אז תכניס אותם למגירה דמיונית ותסגור אותה אח"כ תחזור שוב למחשבות לגבי הגוף והתחושות הפיזיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נסיתח ו זה ..
אמיר18/08/2010תודה רבה נסיתי ו זה עבד :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו הנוזל הזה??פז16/08/2010
בזמן האוננות ראיתי שיוצא מהפין מין נוזל כזה..
הגבר לא גמר וזה לא נוזל הזרע..
מה זה הנוזל הזה והאם הוא מכיל זרע???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
דניאלה פרייפלד16/08/2010זה בהחלט טבעי וזה קורה לרוב הבנים
לרוב הנוזל שקוף והוא אכן מכיל זרע ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)