מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפעם הראשונהבלי שם10/09/2010
שלום,
לראשונה אני נכנסת ומגיבה בכלל לפורומים.
אני מודאגת מאט..
יש לי חבר רציני ואוהב מזה שנה וארבעה חודשים. שנינו בני 16.
אנחנו מתחבקים הרבה ומתנשקים בפרטיות. הכל טוב ויפה (: יש כבוד רב והדדיות ביחסים שלנו.
שנינו הינו בתולים וקימנו יחסי מין בפעם הראשונה.
אני מניחה שמיהרנו באקט מכיוון שלא היתי רטובה דיו וסבלתי מכאבים.
אני חשב אשמה שהפעם הראשונה לא היתה מושלמת מאחר והפסקנו לנסות להגיע לשיא בגלל הכאב הנורא שלא יכולתי לסבול. הוא הציע שנפסיק אבל דחפתי את עצמי וניסיתי להתעלם מהכאב. זה לא הצליח ולבסוף ביקשתי שננסה בפעם אחרת.
שבועעים קדום לכן היה לי מחזור. באותו לילה- הרגשתי מוזר, בטח כי הנתרתיק התרחב(היתה חדירה חלקית). ירד לי קצת דם באותו ערב אבל ביומיים שאחרי היה דימום רב, הפסקה של יום ואז התחיל לי שוב המחזור. למשך כ5 ימים.
לכן, רציתי לשאול:
האם זה נורמאלי שהגוף "יגיב" ככה לדבר ראשוני?
ומה הסיכוי שאני אחוש באותו הראב גם בפעם השנייה\השלישית בקיום יחסי המין? - אני מאוד רוצה לחוש הנאה ולא רק להרגיש סבל. אני מפוחדת לנסות לשכב איתו שוב בגלל הפחד לכאב הזה מחדש. והאם יכול להיות שיהיה דימום גם בפעם השנייה?
ועוד,
האם קיים דבר כזה סקס יבש, מה זה אומר?
כי שמעתי על כך במקרה ונלחצתי ממהגדרה, כיוון שאני ובן זוגי האהוב משתובבים לפעמים ושוכבים אחד מעל השני ומתנשקים ומלטפים זה את זה בתשוקה אדירה. האם זה נחשב לסקס (יבש)?
אני מפחדת להתבגר מהר מדי.
כל מגע שלו וניסיון לענג אותי מצליחים באותו רגע, אבל מספר שעות לאחר מכן אני מרגישה ש"פלשו" לי לגוף.. זה לא נעים
תמימה וצמאה למידע
ללא שם.
המשך סופ"ש נעים לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי שם
דניאלה פרייפלד10/09/2010לגבי תגובות גופך ( דימומים...) תצתרכי לפנות שאלות אילו בפורום לרופאי נשים.
שמדברים על סקס יבש הכוונה למפגש לרוב בלבוש כל שהו (תחתונים +) ויש מגע בין הזוג, הרבה
פעמים עד גמירה ,אך ללא חדירה.
הרבה צעירים חושבים שהפעם הראשונה הולך להיות משהו משהו ,זיקוקים ...אך לצערי מגלים שלא כך ולקיים יחסי מין ענין של הכרות של עצמם עם האחר ועם עצמם...יש כל כך הרבה לחץ, לפעמים, בפעם הראשונה לשני הצדדים שמוביל לקושי...ועם התנסות חוזרת וחוזרת משתפרים ונהנים...
את מתארת מצב שקורה להרבה ..היית יבשה והיה כאב..
בין הלשב שהיתם לבושים מתנשקים ומתחבקים ,היה שלב שהכרתם את מיניותכם ללא חדירה וללא בבגדים? או שישר עברם לחדירה?
איך את מכירה את גופך האם את נהנהת ממגע עם עצמך בגופך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בלי שם10/09/2010שלום,
טוב, אז סקס יבש לא היה בנינו. תודה על תשובתך עד כה (:
ועוד,
לא, אני מניחה שאני לא ממש מכירה בעצמי את הגוף שלי. ואף פעם לא ניסיתי להנות ממגע של עצמי בגופי.. במידה מסויימת יש דברים שנראים לי לא מוסריים.
גם לא היה שלב של היכרות הגוף בלי חדירה. תמיד הכל כלל בגדים וכשמצאנו לנכון לקיים יחסי מין זה עבר ישר לניסיון חדירה. לא הכרנו את המיניות שלנו לפני הניסיון הראשון. למען האמת: זה מביך אותי.
אני יודעת שהכי חשוב זה להיות מודע לעצמך , לאהוב את הבן זוג ולהקשיב לו תוך כדי דאגה להנאה של עצמי אבל זה קשה לי להיות פתוחה מדי בנושא המין... בין אם עם חבר שלי או אנשים אחרים.
איך אני אתגבר על המבוכה וההרגשה שלי עם הגוף שלי?
למה כל מגע שלו מתחת לבגדים שלי, או אפילו לצורך של עונג (בדגדגן) גורמים לי לתחושה של "פלישה" לגוף?
איך לפעול כדי לתת לו תחושת הנאה בלי מין?
המשך סוף שבוע נעים,
בלי שם (16).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי שם
דניאלה פרייפלד10/09/2010אני שומעת ממך המון ,איך אני.. בשבילו....
לפני שאמשיך אני רוצה לשאול אותך האם את באמת מרגישה שאת רוצה מין מלא?! כלומר עם חדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בלי שם10/09/2010כן, ממש כן
אני רק מפוחדת מעט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי שם
דניאלה פרייפלד10/09/2010תנשי לתאר ממה את חוששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בלי שם10/09/2010ממה?!
אני נבוכה להיות ערומה לפניו, באור, סתם ככה.. אולי מה שהוא יכול לחשוב עלי, על הגוף שלי.
מפחדת מלעשות משהו לא נכון, ממבוכה - לא רוצה לגרום לנזק שירחיק בנינו. אני מפחדת לעשות צעד כלשהו במגע האינטימי כדי שזה לא יהיה בוטה מדי בעיניו. אני חוששת להכנס להריון, אני חוששת מכאב ולסבל אחרי.
אני מפחדת שההורים שלי יגלו, אני מתביישת ללכת לבדיקה אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח
ירון10/09/2010עדיף שתתבגרי !! משום מה את חשה אישה בת 40 ואת ממש אבל ממש לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי שם
דניאלה פרייפלד11/09/2010אם כל זה בראש שלך ,אני יכולה להבין, את הקושי שלך לאפשר לעצמך להשתחרר ולהיות חופשיה בקשר מיני....
אז קודם,לעצור, אתם עושים צעד אחורה ומתחילים להכיר את מיניותכם הזוגי ללא חדירה תבואי אליו עם תחתונים וגם הוא ...ותאפשרי משחק על גופך ועל גופו ללא חשש של חדערה ניתן לעשות הכל עם ידים, עינים, לשון שער ...דמיון....
האם הקשר טובה דיו כדי לברר יחד מה זה בוטה מדי?צריך לברר ,מה שאת חושבת בוטה מדי ,הוא יכול לחשוב אחרת ולהפך....
מה את חושבת על גופך ואיך זה יראה בפניו הוא בטח חושב על עצמו ..והוא בחחר בך ורוצה אותך את עם הפגמים שלך והוא עם שלו ובקשר מיני לא "רואים" זה תחושתי ,מגע ,מחשבות,פנטזיות....
הריון קונדום או דרך אחרת ללכת לרופא ישנו כמה וכמה אמצעי הגנה..... אני מבינה שאת מתבישת
וזה קצת לא נעים בפעם הראשונה ובעצם לכל חינו אך כנשים עלינו לשמור על בריאותינו וחלק ניקר של בריאותינו תחת חסותו של רופאי הנשים...לא מחייב בפעם הראשונה בדיקה חודרנית...וההורים לא חיבים לדעת.
לגבי ההורים ,להבטיח שלא יגלו ,אני לא יכולה, אבל עדיף שיגלו שאת היית אחראית והיו אמצעי הגנה ושלא הלכת על זה סתם ככה, יש לשאר שאם יגלו לא יאהבו את זה אבל טוו לייט...
איך את עם עצמך...תחושות שלך לגבי גופך הנאה ממנה ,אוננות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בלי שם11/09/2010לא, לא אוננות..
לא לעצמי לפחות.
אני רוצה להיות אחראית למעשים שלי, ולהרגיש בנוח איתם ועם עצמי, לאחר מכן.
אני מרגישה בנח עם חבר שלי. אנחנו מאוד קרובים,אבל קשה לי להיות איתו 100% פתוחה בנושא ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי שם
דניאלה פרייפלד11/09/2010קודם כל תנשי להיות קרוב ל100%
לא הבנתי את כוונתך .
אם את לא יודעת מה מענג אותך ...איך החבר אמור לדעת?
תעשי את המפגשים עם התחתון ותוכלי "דרכו" להכיר את תענוגי עצמך ( עם תחתון תהיהי פחות לחוצה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי החדרת אצבעקארין09/09/2010
המחזור האחרון שלי היה ב25.8 לפני שבועים ואני מקיימת יחסי מין קבועים לפני חודש בערך, אתמול דחפו לי אצבע , וכרגע יש לי דימום אני אשמח לדעת מממה הוא נוצר כי אין מצב שזה מחזור אשמח אם תחזרו אלי בהקדם האפשרייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפורום רפואת נשים
09/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות לא עובדתמיכל08/09/2010שלום,
אני בת 16 וחצי ובדיוק נכנסתי למערכת יחסים רצינית ראשונה.
למרות שהרגשתי הרבה פעמים צורך לאונן לפני החבר ואחריו, הן אף פעם לא עבדו - שום דבר לא גרם לי לאיזשהיא עוררות מינית כתוצאה מהגירוי, וניסיתי הרבה דברים.
אני מפחדת שאם נגיע לשלב שבו עושים אחד לשני ביד למשל, זה לא יספק אותי וזה יסתכל את שנינו, הרי שאני בעצמי לא יודעת מה נעים לי ומה עושה לי טוב..
תודה,
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה הכוונה "לא עובדת"
09/09/2010נסי לבדוק מה גורם לך הנאה כלשהי. לא אורגזמה או מטרות אחרות. רק מה נעים. מה מרגש.
אם את לא יודעת (כדברייך) מה נעים לך ומה עושה לך טוב - זה הזמן לבדוק זאת עם עצמך ועם בן הזוג. זה לא חייב לכלול את איבר המין. כדאי לך לקרוא את הספר - "לעצמך - מיניות האישה" של לוני ברבך-גרפילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה:(08/09/2010מגיל קטן אני נמשך לבנות (אני בן 12). כל בת שאני ראיתי גרמה לי התאהב בה והיו לי מלא חברות. בגלל לא חשבתי על הומו או דומיני.אבל הייתה תקופה שלא נמשכתי לאף מין וזה גרם לי לחשוב שאני הומו. שזה עבר אני גיליתי שאני נמשך לבנות כמו פעם :) וזה שימח אותי. אבל אני עדיין חושב שאני דו מיני. אני לא רוצה להיות דו מיני *********ואני לא************. אני לא מתאהב בבנים, אבל כמו כל גבר אמיתי אני יודע מתי גבר אחר נראה טוב. בנים בכלל לא מושכים אותי ואני לא התאהבתי באף אחד. שחבר טוב שלי צפה שסקס גייז אני נגעלתי. אני דו מיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבגיל 12
09/09/2010אתה ממש ממש בתחילת דרכך המינית והזהות המינית שלך רק מתחילה להתעצב ולהתגבש.
לא נראה שקיימת בעייה כלשהי. תהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהמישהי08/09/2010אני וחבר שלי היינו ביחד
אני הייתי מעליו עם תחתון והוא מתחתיי בלי תחתון והזין שלו היה כלפי מעלה והוא שפך על הבטן שלו אז יש סיכוי שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמישהי
דניאלה פרייפלד08/09/2010זרע אינו חודר בד
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך, תבורכי!
מישהי08/09/2010אני מאוד מעריכה את זה ששלחת לי את התשובה היום ושהתפנית מכל עסוקי החג שלך בשביל להיכנס לאינטרנט. לא הרבה אנשים היו עושים את זה
לכן אני מאחלת לך ממש מכל הלב:
שנת בריאות, הצלחה ופרנסה טובה. תמשיכי לעשות מה שאת עושה כל הכבוד לך
חג שמח! :)
אבן נגולה מעל ליבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי-תודה
דניאלה פרייפלד09/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהה דחופההמרים08/09/2010יש לי 2 שאלות דחופות
1) האם אפשר להיכנס להריון בזמן מחזור?...(המחזור שלי סדיר בדרך כלל חוץ מה2 פעמים אחרונות שאיחר ב3 ימים)
2) אם חבר שלי מאונן לי על הבטן וגומר יש סיכוי שהשפיך שיוצא לו מאיבר המין יגיע מהבטן שלי לאיבר מיני?...( השאלה מתמקדת במצב שבו אני ללא חולצה אך לבושה לבוש מלא בחלק תחתון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחסויה
דניאלה פרייפלד08/09/2010להיכנס להריון בזמן וסת נדיר אך לא בלתי אפשרי זה קרה לא פעם!!! ולכן לא מומלץ...
זרע אינו חודר בד, אז אם את לבושה ...........
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה !:(07/09/2010אני וחברה שלי בני 17 ואנחנו מתים לשכב. אבל אנחנו לא יודעים איפה... אתם יכולים בבקשה להביא לנו אופציות למקומות?
לא בבית אחד של השני
ולא בשירותים בתיכון.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחסוי
דניאלה פרייפלד07/09/2010מלון, זול....
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה !אביעד ועידן(:07/09/2010קוראים לי עידו ואני בן 12.7 .
בשנתיים וחצי האחרונות אני מדבר עם החברים שלי על נושאים מיינים, אין לי מושג איך הגענו לכזה דבר אבל התחלנו וזה נמשך עד היום.
אני על יחסי מין יודע הרבה דברים - גם מדוייקים וגם שמועות , אני הולך עם זה בלב כבר שנתיים וחצי ואני מפחד לדבר עם זה על ההורים , עוד לא יצא לי השופכה אבל אני מתעניין מאוד בכל מה שקשור לבגרות מינית.
מה לעשות? האם לשאול אותם או לחכות קצת עד שהשופכה תצא לי בפעם הראשונה .
בתודה על העזרה , עידו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך:
אביעד ועידן(:07/09/2010ניסתי לאונן הרבה פעמים -ולא הצלחתי .. האם זה קשור לגיל - או לבעיה אחרת. בתודה ושנה טובה - עידו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידו
דניאלה פרייפלד07/09/2010קרי לילה ...יגיעו.. אצל כל בחור בגיל אחר אז לא להיות לחוץ.
אני שומעת מדבריך, שיש לך ,קשר טוב ופתוח עם הוריך ,אם אתה שוקל לדבר איתם ואני אומרת לך לך על זה ...
נכון זה לא נעים....וקשה לשני הצדדים אך נשמע לי שאתה מכיר את יכולתם...
אם בכל זאת (וכתוספת) אתה תמיד יכול לשאול אותנו,בפורום, את כל השאלות לגבי מיניות שמטרידים אותך.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש להריון - עזרה דחוףגלי07/09/2010שלום אני נוטלת גלולות באופן סדיר כבר שנה.
בחפיסה הנוכחית שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה כלומר ביום עצמו שאני אמורה להתחיל את החפיסה החדשה. לקחתי את הגלולה למחרת בצהריים והמשכתי כרגיל עם הגלולה הבאה שאותה אני נוטלת בשעה 22:00 קבוע. ביום הרביעי שוב שכחתי לקחת גלולה ושוב לקחתי אותה בצהריים למחרת והמשכתי את השאר כרגיל.
שכבתי עם חבר שלי 3 פעמים בערך שבוע אחרי שפספסתי את הגלולות.
האם יש חשש להריון??
האם אני צריכה להילחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגלי
דניאלה פרייפלד07/09/2010בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנבסו בבקשה!אחיכם!06/09/2010איך בודקים את גודל הפין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראחיכם
דניאלה פרייפלד06/09/2010בזיקפה
חוט מבסיס הפין עד ה.....
אבל גודל לא הקובע אלא מה אתה יודע לעשות איתו......
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
מירב שרון06/09/2010כיצד מודדים את אורך הפין? מטים אותו מעט מטה, כך שיהיה מקביל לריצפה. כעת מצמידים את הסרגל החל משיער הערווה ועד לקצה הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר המיןארי06/09/2010למומחים שלום.אנ בן 12 וחצי ואיבר המין שלי באורך (בזמן זיקפה) 5 סנטימטרים!! ובמצב רגיל 3 סנטימטרים!!!! אני יודע שעד גיל 20 זה גדל אבל עדיין אני חושש שאיבר המין פשוט לא יתארך. ראיתי מה המומחים ענו למתיה (שאיבר המין שלו במצב טוב יותר) אז בבקשה או לרשום באתר איך מגדילים או לרשום אתרים
בבקששששששה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל תפתח ציפיות
מתיה06/09/2010תסמוך אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלארי שלום
מירב שרון06/09/2010אתה רק בתחילת גיל ההתבגרות אין לך ברירה אלא להתעזר בסבלנות, ולתת לגוף שלך לצמוח בקצב שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודע
ארי07/09/2010אבל בעתיד זה ישפיע אלי ביחסי המין. זה ככה כבר שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון08/09/2010סבלנות......יש לך עוד דרך ארוכה עד אז.....ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ארי13/09/2010זה לא כל כך משכנע אבל אני מקווה שאת צודקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי , באמת על תפתח ציפיות עדיין !
אביעד ועידן(:14/09/2010אתה רק בהתחלה - יש לך עוד זמן , לאט לאט יגדל לך אין לך למה להיכנס ללחץ , תקשיב לי - הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה שיש לך - וזה עבר , לכולם זה עובר , חכה שנה , שנתיים וכבר יהיה לך 10 ס"מ - זה מה שקרה ליי (: אתה עדיין צעיר קח תחיים בקלוות אל תהרוס לך אותם כבר בגייל הזהה ! אל תחשוב על זה אפילו זה לא צריך לעניין אותך ! זה סתם צלקת שתישאר לך בנפש ! אתה לא צריך לחשוב על זה כרגע - לך תהנה מהחיים וכשיגיע הזמן יגיע הכל ! (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין בפעם הראשונהמתי06/09/2010ידיה שלי ואני החלטנו שאנחנו רוצים לקיים יחיסי מין בפעם הראשונה אני בן 16 והיא 15 (בתולה) ניסינו התמזמזנו מעע היגעתי לזיקפה וכשאר ניסיתי לשים את הקונדום התחילה לרדת הזיקפה היא ניסתה לגרות אותי קיבלתי מעט זיקפה ולא הצלחנו , לאחר שבועים ניסינו שוב ואני לא מצליח ךלהשאיר זיקפה באופן קבוע אני לא יודע מה לעשות ואני ממש מתוסכל, (כאשא אני מאונן הכל בסדר ) יש לי בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמתי
דניאלה פרייפלד06/09/2010לא אין לך בעיה...
אני מבינה שזה לא הפעם הראשונה עבורך, יחסי מין מלאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
מתי06/09/2010זו הפעם הראשונה שלי בקיום יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי
דניאלה פרייפלד07/09/2010באמת אין לך בעיה רק לחץ של מתחילם.....
תנשה לשים אותו שאתה לבדך כדי להתרגל..
ואז המפגש לשים אותו כחלק מהמשחק המיני שלכם...
גם במחשבות שלך, אם עוצרים ,לשים ,אז בראש תמשיך את העסק לא לעצור בראש
צריך ללמד את הראש לא לשים לב שעוצרים לקונדום....
אם במפגש הבא אתה כבר מרגיש שאתה לחוץ או חרד חשוב לא לנסות אלא להמשיך את המפגש מיני מהנה ללא חדירה, אני אפילו אציע ,שתעשו את בין כה וכה שתוכל להירגע... ואז מפגש שוב עם קונדום..
להיות רגוע ולחשוב חם חם חם תוך כדי, לשים קונדום..
שנה טובה עם הנאה והגנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להתחיל לקחת גלולותלימור06/09/2010שלום, אני בת 16 וחצי, יש לי חבר כבר חצי שנה, ונראה לי שבקרוב נתחיל לקיים יחסי מין.
אני כמובן רוצה להיות מוגנת, לכן חשבתי להתחיל לקחת גלולות.
רציתי לשאול אם אני ילך לרופא/ת נשים בפעם הראשונה להתאים גלולות, היא תעשה לי בדיקה גופנית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלורי
דניאלה פרייפלד06/09/2010אין ממה לחשוש אם את בתולה.
הבדיקה לרוב על הבטן מבחוץ יש שמכניסות קצת את האצבע.
כל הכבוד על לקיחת האחריות על בריאתך וגופך!!!!
אם את רוצה מידע יותר מדויקת מפורטת ניתן בפורום לפנות לרופאי נשים.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי או לא כדאי?ל'06/09/2010שלום, אני בן 18 ואני נוסע עם חברים עוד שבוע לטיול של סוף בית ספר. אני ועוד 6 וכולנו לא בתולים.
אנחנו חושבים אולי להזמין נערת ליווי... ממקום מסודר... כדאי או שזה מסוכן או משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל'
דניאלה פרייפלד06/09/2010לאאאאאאאאא!!
לא בושה להיות בתול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יקרה אסול לך או לפינך אם תחכה בחורה שעושה לך את זה שיש משיכה נפש ו/או גוף בוחרים בה.
צריך אישיות חזקה לא להתפתות ללכת אחרי העדר או במילים אחרות ללחץ קבוצתי.
נכון יש גם את הסיכון הבריאותי אך אני פונה לסכנה לנפש שלך!!!!
נכון,אתה יכול להגיד שאתה מכיר או שמעת על אחרים שעשו זאת ולא קרה כלום.....אך יש ולא מעטים שנשארים עם טעם מר לאחר הוווווו ..אתן לך מעט מה"תפריט" של טעם המר הרגשה של לכלוך ,ירידה בערך עצמי=מה לא יכולתי עם בחורה שלא זונה, בושה, קושי ביצרת קשר,קושי תפקוד הפין לאחר......זה רק כמה נכון אולי זה לא יקרה לך אך מוכן לקחת סיכון??????בשביל רגע של????
ההחלטה שלך
שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרההבן 1406/09/2010שלום אני ספורטאי בן 14 ואני גומר הרבה רציתי לדעת אם זה משנה משו מבחינת היכולות שלי בריצה או במגרש כדורסל . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבן 14
דניאלה פרייפלד06/09/2010אין כל קשר ,רק אם אתה עושה זאת רגע לפני יכול להיות שתהיה עייף
תמשיך לעשות ספורט...
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)