מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהשלום15/12/2009
אפשר להיות עכר ממכות בביצים ועם כן איזה סוג של מכות חלשות חזקות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/12/2009אם נגרמת חבלה רצינית אז אולי כן אבל צריך להיבדק אצל רופא אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות מרובה יכולה לפגוע?ד``ר עידן מיליצ`ר15/12/2009
שלום רב !
אני בן 14 ואני מאונן 8 פעמיים ביום אוליי יותר ביום וזה כבר במחשך חודש אוליי גם יותר אני רוצה לדעת עם זה יכול ליפגוע בי באיזה צורה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון15/12/2009נשמע שתדירות האוננות אצלך באה על חשבון דברים אחרים בחיים, כגון חברים ולימודים ואז זה כן נחשב לבעיה כי זה סוג של התמכרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
חסוי16/12/2009ובזרע זה פוגע זה יכול להיגמר לי(אני דואג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?????
חסוי17/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות לא מזיקה
שחר18/12/2009אתה יכול לאונן כמה שאתה רוצה. יש לך בנק בלתי מתכלה של זרעונים ומה שיוצא מתמלא מאליו תוך שעות. ממש בית חרושת ללא הפסקה עם מלאי אינסופי.
הנזק הבריאותי היחיד שאוננות עלולה לגרום הוא שפשפת בפין. פשוט שפשפת מעודף שפשוף ביד חשופה על עור חשוף ורגיש. זה יכול להיות כואב ולא נעים אבל זה עובר תוך יום-יומיים. אם זה קורה יותר מדי פעמים - תנסה להשתמש בחומרים משמנים (קרם גוף, קרם ידיים, ווזלין).
מה שחשוב הוא שתבדוק עם עצמך אם האוננות לא באה על חשבון חיי החברה שלך ועל חשבון הפנאי שלך ועל חשבון הלימודים. עם כל הכבוד לעונג שיד ימין יכולה להעניק לך, אם זה בא על חשבון הלימודים או על חשבון פעילות חברתית - אולי כדאי שתבחן את סדרי העדיפויות שלך.
והכי חשוב שתיהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה עזרה עזרהנעמה14/12/2009
טוב, זה ממש אבל ממש לא התאים לאופי שלי ,אבל אי אפשר לקחת את הגלגל אחורה , בקיצור שכבתי עם חבר שלי בלי קונדום, יש לציין שאני לא נוטלת גלולות, ופעמיים הוא גמר בחוץ על הבטן קרוב לאיזור האסטרטגי. עכשיו, איך אגדיר זאת, זה היה יום סקס נטו...ולכן לקחתי את הפוסטינור ניו אחרי 24+ שעות (גרוע גרוע גרוע!!).
עכשיו קצת עובדות לפני השאלות, (סורי על החפירה אני מפחדת שאני אפספס פרט הכי קטן וכך לא אקבל את התשובות שרציתי!)
1. אני לא נוטלת גלולות כמו שאמרתי
2. הוא גמר נורא קרוב למקום האסטרטגי
3. לקחתי פסטינור ניו אחרי כמעט יותר מ25 שעות לערך
4. לפני שלקחתי פוסטינור ירד לי דם מהשתן, (זה עדיין יורד במתן שתן) (הלכתי מהר לרופא הנשים הצבאי והוא בדק ואמר שפתאום יש לי דלקת בדרכי השתן)
והוא רשם לי לקחת אנטיביוטיקה 3 פעמים ביום 5 ימים...
5. קיבלתי מחזור לפני 3 שבועות בערך,ואמרו לי שיש מצב שהמחזור יאחר/יוקדם מתופעות הלוואי של הפוסטינור
ועכשיו לשאלות,
1. מה הסיכוי שאני אכנס להריון?
2. מה פשר הדלקת הזאת פתאום?
3. לערבב פוסטינור עם אנטיביוטיקה זה תקין???
4. משום מה (לקחתי את הפוסטינור ניו הזה בשעה 16:00 היום) ואין לי תופעות לוואי, יש לכם רשימה של תופעות לוואי?
5. אני לא כל כך יודעת איך המחזור שלי הולך כי הוא לא כזה סדיר (בגלל המשקל שלי) אבל תמיד ידעתי (לפי הרגשות בגוף ואיתותים כאלה של הגוף כגון כאבים בגב, מתי אני אקבל ולכן אף פעם לא קיבלתי מחזור בהפתעה) ולכן אני מפחדת נורא שבגלל שאני לא יודעת מתי בדיוק אני צריכה להגדיר את זה שהמחזור שלי מאחר, מתי אתם ממליצים לי לעשות בדיקת הריון כדי לבדוק למציתות שאני לא בהריון?
סליחה על החפירה אני ממש מבוהלת
תודה וחג שמח (מקווה שיהיה לי נס!!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תגובה?
נעמה15/12/2009זה לא ששאלתי משהו קשה או את האנשים הלא נכונים, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תגובה?
נעמה15/12/2009זה לא ששאלתי משהו קשה או את האנשים הלא נכונים, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון15/12/2009מותר לקחת פוסטינור עד 72 שעות מרגע האקט המיני, אז 25 שעות זה בסדר. לגבי הדימום בשתן והשילוב בין פוסטינור לאנטיביוטיקה, אני ממליצה שתבדקי עם רופא הנשים שלך או תפני את שאלתך מחדש לפורום רפואת נשים. את יכולה למצוא רשימה של תופעות לוואי של פוסטינור בגוגל. אם את רוצה לוודא שאינך בהריון את יכולה כעבור שבוע ימים מהאקט המיני לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה בדיקות יש לקנות
נעמה15/12/2009אני מפחדת שזאת בדיקה לא הכי אמינה בעולם....
יש בדיקה שאפשר לעשות דרך הצבא והיא יותר אמינה? בדיקת דם? משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון16/12/2009בערכה ביתית יש 2 בדיקות ואחוז אמינותן מאוד גבוהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיחת זרעאליאור14/12/2009
שלום שאני שוכב עם החברה שלי או שאני מביא לעצמי ביד אני גומר מהר ולא מצליח לענג את החברה שלי והיא מתבאסת ואז אני גומר ועוד הפעם עושה איתה כדי שהיא תצליך לגמור ושתגיע לאורגזמה העם יש לזה פיתרון זה פשוט מבאס אותי ואותה שאני גומר מהר ואנחנו לא נהנים מהסקס יש לזה פיתרון
האם זה טוב להביא כול יום ביד? זה ישפר את השפיכה המוקדמת שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/12/2009אני ממליצה לך לעשות תרגילים שנקראים התחל-הפסק, ניתן למצוא אותם בגוגל או בספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינג. בעזרתם תלמד איך לעכב את השפיכה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנלי אך אפשר לפתוח את החור בלי הרבהאליאור14/12/2009
שלום יש לי חברה כבר הרבה זמן ותמיד אני אומר לה שאני רוצה עשות איתה אנלי אבל זה כואב לה ממש שאני מכניס את ההצבע שלי והיא אומר לי שהיא לא יכולה לסבול את האב של ההצבע אז בטח לא את הכאב שאני יכניס לה אותו
אך אני יכול לעזור לה ללהשתחרר ולהרחיב לה את החור ושהיא תרגיש בנוח ושלא יהיה לה כואב נוראים ושהיא תדחה אותי ותגיד לי שהיא לא מוכנה לעשות בגלל הכאבים והחור שלה ממש קטן
העם מותר לגמור באנלי אפילו שהיא לא נוטלת גלולות ואנחנו לא משתמישם בקונדומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תנסו לקיים יחסי מין מלאים
ד``ר עידן מיליצ`ר16/12/2009ו/או להחדיר אצבעות. כאשר יש כאב ברמה ועוצמה כפי שאתה מתאר, יהייה נכון לפנות יחד ו/או שהיא תפנה לרופא/ה גינקולוג/ית המומחים בטיפול מיני.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לעשותששון14/12/2009
יש לי חברה חדשה ושנינו כבר לא בתולים אבל כשבאנו לעשות סקס איבר המין שלי לא חודר לשלה!
זה יהיה בסדר עם הזמן ... לנסות בכוח? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ששון
דניאלה פרייפלד14/12/2009לאאאאאאאאאאאאא בכח!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה הכוונה לא חודר כלומר האם יש זיקפה קשה דיו?
האם אתה מכיר אותה, כלומר, מה מדליק אותה בכדי שהיא תהיה מספיק רטובה...בכדי לאפשר חדירה
האם בעבר היו לה או לך קושי....
ושוב בבקשה!!!!רק לא בכח!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה מגרה אותה..
ששון14/12/2009היא נראת מאוד מגורת.. אבל זה כאילו החור קטן מידי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהששון
דניאלה פרייפלד15/12/2009החור הקטן אם הוא תקין, בעתיד, יצא משם תינוק....
האיזור גמיש מתרחב ומצתמצם...
אתה הרי ציינת שהיא אינה בתולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםנעמה14/12/2009
התחלתי ליטול גלולות פמינט כדי ליצור הגנה מהריון יש סיכוי שזה גם יפחית לי את הדימומים שיש לי בין ווסת לווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה
דניאלה פרייפלד14/12/2009בבקשה לפנות שאלה זאת בפורום לרופאי נשים
כל הכבוד שאת לוקחת אחריות על גופך !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפעם הראשונהטליה14/12/2009
יש לי בעייה של חוסר מודעות
ניסתי כמה פעמיים לשכב עם חבר שלי בפעם הראשונה
אבל אף פעם זה לא הצליח תמיד כאב ויותר מדיי,מה אני צריכה לעשות?
חשוב לציין שזה כואב ומאוד עוד לפני החדירה,כיאלו אין לאן להכנסס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טליה
דניאלה פרייפלד14/12/2009את בטח די מבואסת :(
בת כמה את ?
והאם את משתמשת הטמפונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל איבר מיןרומאו14/12/2009
שלום
אני בן 16.2
גודל איבן במין שלי הוא 14-15 ס"מ
הגובה שלי הוא 1.80
במישקל שלי הוא בין 72-75 KG
מה דעתכם על זה וכיצד אני יכול להאריך אותו
כי חברה שלי אומרת שהוא דיי קטן למרות שאני הראשון שלה...
וזה מוריד לי את הבטחון העצמי כמו שניתן להבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל שכשטיפש זורק אבן לאגם גם 1000
ד``ר עידן מיליצ`ר14/12/2009חכמים מתקשים להוציא אותה. תגיד, החברה שלך מוסמכת בקביעת גדלי איבר המין?! תגיד, יש קשר בין גובה לגודל האיבר?! תגיד אתה בן 16 וכבר דואג לאיבר שגדל עד גיל 21?! תגיד, יש עוד דברים שהחברה שלך אומרת ו/או עושה שפוגעים בביטחון שלך?!
אני אגיד, ואני לא חברה שלך....האיבר שלך בגודל תקין וממוצע ואין צורך להאריך אותו באמצעים כאלו ואחרים שמימלא לא קיימים.!
אתה ב ס ד ר !!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רומאו14/12/2009תודה רבה על התגובה
אני מעריך את זה
ולא חברה שלי לא אוומרת עוד דברים שפוגעים בבטחון העצמי שלי
למשל כשהיא עושה לי ביד או יורדת לי... היא לא אומרת כלום כזה למרות שאני מרגיש סוג של נחיתות
אבל העניין שהכי מטטריד אותי הוא כאשר אני לא נימצא במצב זיקפא
איבר המין שלי יכול להגי אפילו ל 1 סנטימטר!!! והאובי שלו קטן פי איזה 4 !!!! מאשר הוא בזיפקא!!!
זה נורמאלי???
וכאשר אני לובש מכנס לדוגמא בבפר אז רואים בליטה קטנהטנה כזו מהמיכנס וזה מפדח אותי.... מאד
נאי יודע שזה לא מומלץ להשוות אם אחרים אבל בהשוואה לאחרים האיבר מין שלי ממש ממש ממש קטן
.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה?דינדינה :P14/12/2009
למה הרבה נערות ובכלל נשים מעדיפים להשתמש בלי קונדום הי הם מודעים לסיכון הגבוה שיכולים להיכנס להריון ובכול זאת אני לא מבינה את זה למה הם שוכבים בלי קונדום?!
הסיבות היחידות זה בגלל שיותר כיף כנמצאים בלי קונדום כאילו זה מפחית את ההנאה? וגם בגלל שזה משבש את הרגע? כאילו אלה שני הנושאי היחידים|?
זה מפחית בהרבה את ההנאה או שזה משנה רק קצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיבה העקרית היא....
ד``ר עידן מיליצ`ר14/12/2009חוסר תשומת לב ו.... (סליחה על הבוטות ) שימת זין!...."לי זה לא יקרה"....מחקרים מצביעים שלמרות המודעות 60% מבני הנוער לא משתמשים בקונדום.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בביציםיוני13/12/2009
שיחקתי כדורגל ובעטו לי לביצים, היה לי כאבים חזקים לכמה דקות ואז זה הפסיק, אחר כך אוננתי ואכן פלטתי, האם יכול להיגרם לי נזק עקב המכה?(הכאבים נמשכו כמה דקות) והאם אפשר להיות מזה עקר? וקראתי בפורומים על אנשים שקיבלו מכה ואנשים אמרו שיכול להיות שנשבר האשך , האם זה הגיוני? ואיך מזהים את זה?, תשובה בדחיפות בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוני
דניאלה פרייפלד14/12/2009האשכים כמו שאר הגוף יותר חזקים ממה שמשארים... אך אם אחרי הפגיעה באשכים ,הכאב נמשך יותר משעה ,אם יש נפיחות באחד מהם או בשניהם,אם יש פצע פתוח, אם יש בחילות ורצון להקיא שלא חולף,או חום גבהה פתאום ...אם יש לך מהתופאות האילו אז לך לרופא.
גם אז ד"כ לא קימת פגיעה בפוריות,כי לאשכים ,לרוב,יכולת התאוששות מרשימה מחבלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזקם של האשכים
מוכה14/02/2011דניאלה, בתור אחד שמגדל עליו ביצים אני חושב שלפעמים אם את בועטת במישהוא או נותנת לו מכה שמסובבת את הביצה אז הצינורות יכולים להתקפל, ואז אולי הביצה עצמה נשארת שלמה, אבל הכאב נשאר ויש נפיחות.
חוץ מזה שקראתי שאם את עומדת למישהוא על האשך הוא כן יכול להתפקע.
מה את אומרת - מנסיונך זה יכול לקרות?
אני אישית חטפתי כמה פעמים בביצים ולא קרה ל כלום חוץ מכמה דקות מביכות על הרצפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזקם של האשכים - תגובה
דניאלה פרייפלד15/02/2011אין לי תשובה לשאלתך...אם אתה רוצה תשובה אמינה יש לפנות בפורום לאורולג או רופאי משפחה /ילדים.
רק אוסיף שתמיד יכול לקרה דבר לא צפוי...ולכן בתשובתי הקודמת ,נאמר, שאם יש תופעות לאחר כשעה עליו לפנות לרופא.
מאד חשוב להכיר את גופך ואם יש הרגשה,תחושה, פצעה שלא נראה לך..כדאי לפנות לרופא.עדיף לפנות על ספק ,מאשר לחכות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס זה בריא???משהי13/12/2009
הייי =)
יש לי שאלה דחופפפפה ......
למה כולם אומרים שסקס זה בריא ??????
כל הזמן בטלויזיה ובעיתון......
אז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזז........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהי
דניאלה פרייפלד14/12/2009אכן סקס באופן כללי טוב, כייף ובריא........
סקס "נעשה" לא טוב: אם זה נעשה ללא רצון משני הצדדים ,אם כואב ולא מטפלים בזה...
אם לא נזהרים.... וללא אמצעי הגנה יש סיכונים של הריון לא רצוי ומחלות מין....
אם תקחי אחריות ואם יהיה לך פרטנר וקשר טוב אז............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דברו איתיאני13/12/2009
בואו לדבר איתנו בכל נושא שאתם רוצים 050-8209955
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פה כותביםלא מדברים :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה...רון13/12/2009
אני בן 14 ויש לי שעות על האשכים ומסביב לפין. הפין עצמו חלק. שמעתי שקוראים לזה שיער ערווה. לפעמים זה מזה מגרד והם נקשרות אחת בשנייה (השיערות) וזה מזה כואב ומציק. שמעתי שלגלח זה מעשה "הומואי" ולכן אני לא גוזר ולא מגלח ומשאיר אותך אבל זה כואב... מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון13/12/2009חלק זה עניין של אופנה והיום יש בתקשורת אינסוף פרסומות סביב הסרת שיער, ולכן זה מקובל היום להסיר שיער בכל מיני דרכים, גם בנים וגם בנות. שיער ערווה זה טבעי, אם זה מפריע לך אז יש לך אפשרויות של הסרת שיער. "הומואוי" זה סתם סטריוטיפי והיום זה כבר בכלל לא רלבנטי כי שוב יש מודעות בקרב בנים ובנות לנשוא של הסרת שיער. הבעיה עם גילוח שזה אח"כ צומח קוצני או צומח הפוך וגורם לפצעים ויש עוד חסרונות של גילוח. אולי כדאי לך לבדוק בפורום להסרת שיער באתר איזה עוד אפשרויות יש בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרונה(21)13/12/2009
לפני כחודש קיבלתי מחזור, שבוע לאחר סיומו שכבתי ללא קונדום וגמרו בפנים, המחזור מאחר ביומיים שלושה. ביצעתי היום 2 בדיקות הריון ובשתיהן יצא הקו השני קצת בהיר. אך בבדיקה הראשונה הוא יותר נראה לעין מן השנייה.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון13/12/2009אני מבינה ששכבת בלי אמצעי מניעה בתקופה של ביוץ - מהיום הראשון של המחזור תספרי 10 ימים ואז במשך שבוע ימים זה תקופת הביוץ, בהנחה שיש מחזור סדיר - בהחלט יש חשש להריון לא רצוי. בבדיקות הביתיות שעשית בדיקה אחת הראתה שאין הריון ומהבדיקה השנייה לא היה ברור.לכן, או שאת קונה עוד ערכה ביתית, ובודקת שוב, או שאת עושה בדיקת דם אצל רופא נשים כדי לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)