מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף דחוף !חסויה17/12/2009
לפי מחשבון הביוץ שבאתר , הביוץ שלי היה אמור להיות ב8 לחודש .
לקחתי בחשבון שיכולה להיות הקדמה של יומיים , או להפך , עיכוב .
לצערי , ב12 לחודש קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם חבר שלי .
אני יודעת שזה סיכון עצום , גם בקשר להיריון וגם בגלל מחלות כאלה ואחרות .
אבל השאלה שהכי מעסיקה אותי עכשיו היא האם בכל זאת יכול להיות מצב של הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון17/12/2009את ממש לא יכולה לסמוך על שיטת "הימים הבטוחים". עוד יומיים תקני ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי ותקווי לטוב. להבא, או קונדום, או גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
חסויה18/12/2009לא עבר אפילו שבוע מאז שקיימנו יחסי מין , אם אני אעשה בדיקה עכשיו , התשובה תיהיה אמינה ?
אני אמורה לקבל מחזור ב28 לחודש , אני לא אמורה לעשות את הבדיקה במקרה והמחזור יאחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה ..
חסויה18/12/2009אני לא נוטלת גלולות , ואף פעם גם לא נטלתי .
אני רוצה להתחיל לקחת גלולות , וכמובן בכל זאת להמשיך לקיים יחסי מין עם קונדום ,
אני חייבת להיבדק אצל רופא נשים לפני קניית הגלולות , או שאני יכולה לקנות גלולות גם בלי זה ?
ההורים שלי לא יודעים על כך , ואני גם נורא קנאית לגוף שלי , כך שביקור אצל רופא נשים זה סיוט מבחינתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
חסויה18/12/2009אגב , שכחתי לציין שהוא הוציא את איבר המין שלו לפני שהוא גמר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים ?
חסויה19/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונה- שאלה שמטרידהירדן17/12/2009
ניסיתי לפני כמספר ימים לקיים יחסי מין עם חבר שלי בפעם הראשונה אבל אני לא בטוחה שהקרום נקרע. הרגשתי שהוא נכנס וכאב לי קצת ואחרי חצי דקה אמרתי לו שיצא. כשניסינו שוב אחרי כמה זמן הוא כבר לא הצליח לחדור. אפשר לומר שאני כבר לא בתולה? והאם יכול להיות שהוא לא הצליח לחדור שוב כי הפסקתי אותו באמצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
ירדן17/12/2009יום אחרי בצהריים ראיתי כתם קטנטן וחום על התחתונים האם זה קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן שלום
מירב שרון17/12/2009לא ברור אם הייתה חדירה מלאה או חדירה חלקית. אשה שמקיימת יחסי מין מלאים כולל חדירה כבר איננה בתולה אך אם הייתה חדירה חלקית אז יתכן שהקרום התרחב קצת וזה מה שגרם לכתם החום שאת ראית, קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב. הקרום יכול להתרחב בצורה הדרגתית, ואם זה לא נעשה באופן הדרגתי, אז זה "נקרע" וזה גם עלול לכאוב. להבא, אם יהיה ניסיון נוסף, חשוב להקדים הרבה זמן ואנרגיה למשחק המקדים, כולל חיבוקים, נשיקות, ליטופים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי, לדבר ביניכם על איך אתם יכולים לענג אחד את השני, וכשתרגישו מוכנים לנסות שוב, אז חשוב להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL על מנת להקל על החדירה, למרוח על קצה הפין ובפתח הנרתיק. אפשרלהתחיל בהחדרת אצבע אחת, אח"כ 2 עד גודל היקף הפין. חשוב שתנסו לעשות חוויה מתקנת לשניכם. האם לחבר שלך יש ניסיון מיני קודם? מקווה שהשתמשתם באמצעי מניעה כי גם חדירה חלקית זה מספיק בשביל הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד עניין- אולי זה קשור?
ירדן18/12/2009השתמשנו בקונדום. אני חושבת שהעניין הוא שונה...
הוא שכב עם בנות אחרות לפניי, אבל בקשר הזה יש לנו קצת מתח.. שבוע לפי שנסינו לשכב הוא נבהל מזה שאני מוכנה לשכב אתו והתחיל להיות מהוסס. בהתחלה חשבנו לחתוך והיה לנו קשה מדי. עכשיו הכל די הסתדר כבר אבל עובדה שבכל זאת ש לנו בעיות בתחום הזה.. יכול להיות שזה כתוצאה מהמתח שהיה בשבועות האחרונים לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט יכול להיות שיש קשר
מירב שרון19/12/2009גם עליו וגם עלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשלום17/12/2009
האם מישהו שהוא מאונן ועדין לא קיים יחסי מין יכול להיות חולה באידס כשהוא מקים יחסי מין עם בחורה לא חולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין אוננות למחלות מין
שחר17/12/2009אין קשר בין אוננות להידבקות במחלות מין בעת קיום יחסים מלאים.
אם אתה מקיים יחסים עם בחורה בריאה, לא תידבק, כי אין במה להידבק.
השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא איך תדע שהבחורה בריאה? לא כל מחלות המין נראות לעין. לא צריך להיכנס להיסטריה ולהתנזר ממגע מיני, אבל כדאי לברר על ההיסטוריה של זוגתך ועל הסיכוי שהיא קיימה יחסים עם מישהו שקיים יחסים שקיים לפני כן יחסים עם מישהו, או מישהי, חולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
דניאלה פרייפלד18/12/2009אם הבחורה אינה חולה, אתה לא יכול להידבק באיידס.
אם אין לך מחלת עור בידיים שמדבקת,אז אינך יכול להדביק את עצמך,באוננות, במחלה שאין לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לזה אני התכוונתי
שאלה18/12/2009התכוונתי להאם פעם ראשונה לקים יחסי מין לא מוגנים[בלי קונדום] זה מסוכן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
דניאלה פרייפלד18/12/2009אם לשניכם לא היו נסיונות קודמים אין חשש למחלה
(למרות שיש מחלות עור ,כגון הרפס שיכולים לעבור)
הסיכון הגדול הריון לא רצוי ,אם היא לא על גלולות,או אמצעי אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוא רגע ונחשוב ביחד
שחר20/12/2009איידס היא מחלה ויראלית שמועברת דרך נוזלי הגוף: רוק, דם, זרע והנוזלים הואגינאליים של האשה. אי אפשר להידבק במחלה בנשימה או בשירותים.
על מנת שמישהו מבני הזוג ידביק את השני/ה עליו להיות נשא של הנגיף. זאת אומרת שעל מנת שאתה תדביק את חברתך, או היא תדביק אותך, או שאתה או חברתך כבר נדבקתם בנגיף דרך קיום יחסי מין קודמים עם נשא של הנגיף, או במגע עם רוק של נשא או במגע עם דם של נשא.
מאחר ולשניכם זה המגע המיני הראשון אפשר לשלול את האפשרות שמישהו מכם נדבק בנגיף דרך מגע מיני קודם עם נשא.
נשארת האפשרות הקלושה שמישהו מכם נדבק בעבר בנגיף דרך מגע עם דם של נשא או בליעת רוק של נשא. למה אני אומר "האפשרות הקלושה"? משום זו באמת אפשרות קלושה. אם לא קיבלת תרומת דם בעבר (ותרומות הדם נבדקות כדי לוודא שהן נקיות מהנגיף) ואם לא התנשקת נשיקות צרפתיות רטובות עם אנשים שאינך מכיר, הסיכוי שאתה נשא אפסי. כך גם לגבי חברתך.
צורת הדבקה נוספת היא באמצעות העברה של מחט זריקה משומשת (שעליה שאריות דם
נגוע בנגיף) בין אנשים. הפעולה הזו נפוצה אצל נרקומנים (משתמשי סמים בהזרקה) שמעבירים לפעמים מזרקים עם מחט מאחד לשני, ובמידה ואחד מהם נשא של הנגיף והוא מעביר מחט משומשת לאחר, המשתמש האחר ידבק בנגיף משאריות הדם של הנשא שנשארו על המחט. אני יוצא מנקודת הנחה שאתה וחברתך אינכם נרקומנים ואינכם מעבירים מזרקים מאחד לשני.
לכן הסיכוי שלך להידבק באיידס ממגע מיני לא מוגן עם חברתך (בהנחה שאתה יודע שהיא אכן, כמוך, נקיה) אפסי.
מה הסיכון האמיתי מקיום יחסי מין ללא קונדום? הסיכון האמיתי הוא הריון לא מתוכנן. הקונדום לא מונע רק הידבקות באיידס, הוא מונע גם מעבר של הזרע שלך אל הוגינה של חברתך ובכך מונע (או מקטין באופן משמעותי) את הסיכוי להריון לא רצוי. גם קונדום אינו בטוח ב 100% אבל הוא עדיף בהרבה על מין ללא כל אמצעי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב שיענו על ההודעה כמה שיותר מהר!דחוף!!17/12/2009
אשמח אם יענו במהרה על ההודעה הבאה זה נורא נורא חשוב..
יש לי חבר כבר כמעט שנה והתחלנו לאחרונה לקיים יחסי מין.. התחלתי להשתמש בגלולות מליאן למניעת הריון(מליאן)ואני בקופסה השנייה כבר ולא עשיתי הפסקה של שבעה ימים זאת אומרת שדלגתי על קבלת מחזור בחודש שעבר.. השבוע הייתי בטיול של 4 ימים עם חבר שלי ואבדתי את הקופסה כך שלא השתמשתי בה כ4 ימים...ביום השני של הטיול קיימנו יחסי מין והקונדום נקרע וביום הרביעי של הטיול הופיע לי דימום וסתי כרגיל..
יש לי שתי שאלות:
1. האם הדימום שהופיע הוא נורמאלי ונחשב כמחזור ושולל חשש להריון או שבכל מקרה אני צריכה לקחת פוסטינור היום?
2. מצאתי שחזרתי הביתה את הקופסה של הגלולות, כיצד אני ממשיכה לקחת אותן עכשיו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפני את שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון17/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי17/12/2009
שלום רב !
בעיות נפשיות פוגעות בזרע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד``ר עידן מיליצ`ר17/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבחור17/12/2009
שלום רב,
יש לי שאלה, אולי קצת שאלה מוזרה...ומתנצל מראש אם השאלה לא נעימה.
האם כאשר איבר המין במצב זיקפה אז הוא חייב להיות בזווית 90 מעלות עם הרגליים (מדובר על המצב שבו בן אדם עומד על הרגליים) כלומר איבר המין הוא במצב של ישר אופקי לחלוטין ביחס לרגליים?
כי שמתי לב שאצלי לא נוצר מצב של 90 מעלות עם הרגליים (כאשר אני עומד על הרגליים)- שמתי לב שהזווית היא גדולה יותר, כלומר איבר המין הוא ישר אבל לא אופקי- הוא עולה למעלה לא בזווית כל כך גדולה אבל הוא עולה- אולי ביחס לרגליים מדובר בזווית של 105 עד 110 (כלומר 90+15 או 90+20)
לציין כי אני בריא לחלוטין, ואין לי בעית חוסר זיקפה וגם לא מדובר בהודעה שלי על "עקמת הפין", ואני מעולם לא קיימתי יחסי מין- כך שאינני יודע אם המצב שיש לי יכול להפריע בתפקוד המיני.
האם המצב שיש לי הוא תקין? לא תקין? או שתמיד חייבת להיות זווית של 90 מעלות? כלומר איבר המין הוא "קו" אופקי לחלוטין ביחס לרגליים?
מתנצל שוב על התיאור הלא נעים שבהודעה
אני מאוד מוטרד מהמצב- אשמח לקבל את עזרתכם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיאור נעים, מצב תקין!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר17/12/2009מה שאתה מתאר הוא טבעי וקורה אצל רוב הגברים בזקפה.
אין לך מה לחשוש כי אתה בסדר גמור!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבש ופחד מהריוןנתאנאל16/12/2009
אני וחברה שלי עשינו פעמים סקס יבש .
פעם 1:
הגענו היא ישבה עלי פתחה את המכנס ואז הורדנו אותו ונשארנו שתינו עם תחתונים לא הרגשתי שגמרתי אבל אולי כן בלי שמשמתי לב אנחנו עדיין מפחדים .....
פעם 2: היתי עם מכנסים והיא היתה עם תחתונים ומגן(אבל אולי הוא זז אנחנו לא יודעים) ויצא לי טיפות אהבה ישר לקחתי מגבון וניקתי ממש טוב והחלפתי בגדים ואחרי זה הורדנו את המכנס ונשארנו שתינו עם בוקסרים וזזנו הוצאתי אותו והמשכנו לזוז אחרי הפעם הראשונה כאב לה כמה ימים הבטן והגב היא אמורה לקבל בעוד שבועיים +- מחזור עכשיו אנחנו מפחדים וממש ללחוצים יש מצב שהיא בהריון מאחת הפעמים ? יש מצב שזה חדר דרך הבד ? האם אנחנו צריכים לללכת לקנות בדיקת הריון ?
הורים שלנו לא יודעים ואנחנו צעירים למרות שאנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אנחנו לא רוצים להרוס את החיים שלנו
תענו לנו דחווףף תווודההה למיי שעוונהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא חושבת שיש צורך
שירז17/12/2009אני לא חושבת שיש סיכוי שהיא בהריון
תרגיע אותה שלא תיהיה לחוצה הרבה כי יכול להיות מלחץ יתעכב לה המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתאנאל
דניאלה פרייפלד18/12/2009מהתאור שלך,קלוש, שהיא נכנסה להריון.
אך תדע שאם היא במתח ,כפי שאתה נשמע ,היא עלולה לגרום לכך שיתעקב לה הווסת!!! אז לומר לה שהסיכוי קלוש,ולהירגע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה כולם כנסו!!בינתיים חסוי16/12/2009
אני בן 15 מחפש מישהי להכיר לקשר כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני מחפש מאזור חיפה
בינתיים חסוי16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא פורום הכרויות
מירב שרון16/12/2009קרוב לוודאי שאף אחת כאן לא תמסור את פרטיה האישיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל איבר המיןחסוי16/12/2009
יש לי בעיה
איבר המין שלי קטן מאוד
אני בן 15 כבר והוא לא גדל
בזקפה הוא משהו כמו 9 סנטימטר
אם זה משנה:
א.לא גדלו עדיין שערות בבית השחי
ב.גדלו לי שערות באזור איבר המין יחסית קצת
ג.עד עכשיו לא היה לי שפם בר מצווה אפילו
ד.אני בעל עודף משקל לא רציני אבל עודף של 10 קילוגרם
השאלה שלי היא:
האם אני עדיין לא מפותח ויש לי עוד זמן להתפתח ואיבר המין שלי יגדל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד16/12/2009אם אין סיבות גנטיות או מחלה כל שהיא, אתה אמור עוד לגדול כולל הכל.
יש מתבגרים, שהצמיחה שלהם מתאחרת late bloomers וכך אתה נשמע לפי התאור הפיסי.
אני יודעת שקשה לך לשמע עכשיו שהגודל לא קובע...אבל...העינוג מגיע מהיכולות שלך, מה אתה יכול לעשות לצד השני עם שאר חלקי גופך והחושים....אם אתה מאונן אני משאתר שאתה נהנה...וזה מה שחשוב ההנאה שלך ובעתיד עם....
תנשה להרגע, לקבל את עצמך כפי שאתה ולהפיק את הטוב ביותר ממנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכל מינית (16.5)חסוי16/12/2009
שלום
ישלי חברה כבר חודש ולפני שתי פגישות שלנו היא עשתה לי ביד במכנסיים
זה היה כיף והכל אבל כשהיא הפסיקה לדקה כשהיא חזרה איבר המין שלי פשוט לא עמד, היא שיחקה איתו קצת ופשוט הוא לא עמד, פשוט הייתי בהלם לא ידעתי מה לעשות.
חשוב לציין שזה פעם ראשונה שאני עושה משהו כזה עם משהי.
עכשיו אתמול ניפגשתי איתה שוב והיא שוב ניסתה והוא שובבב פשוט לא עמדד אחרי כמה זמן שהיא עשתה ליי.
אני פשוט לאיודע מה לעשות אני מפחד לחשוב שאני הומו אבל זה לא הגיוני כי אני אוהב בנות והכל ואני מת שהיא תעשה לי ביד ולהתקדם איתה אבל הוא פשוט לא עומדד.
מה לעשות? ללכת לרופא או משהו אולי ישלי בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד16/12/2009קודם להירגע!
עומד, נופל, לא הופך אותך מיד להומו!!!!
יכול להיות שמהרת והכל קרה מהר ונבהלת,יחד עם זאת שנהנת,הפין לא עמד במשימה לחזור לזיקפה...אין טעם לחזור שוב ושוב על מה שקרה כי אתה מכניס את עצמך למעגל קסמים של חרדה..
האם זה יקרה שוב ,של לחשוב במקום להרגיש....
ולכן אל תתן לחברה שלך בזמן הקרוב לעשות זאת שוב (בכדי לא להיות במבחן)
תעשרו את המגע סביב חלקי גוף הדדים אחרים....לא לרדת לפין ....
שתרגישו יחד יותר חופשיים.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיתמר16/12/2009
האם זה נכון שבגלל ההורמונים שיש בגיל ההתבגרות יש יותר חשק למין?
ולמה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
דניאלה פרייפלד16/12/2009כן זה נכון
ההורמונים בתקופת ההתבגרות, בכמות,גדולה....
אני מכירה את ההסבר הביולוגי, אך איני יכולה לתאר אותו, ולכן ההסבר שלי לא רפואי אלא תאורי.
ההורמונים מפעילים חומרים בגוף שדואגים להעביר מסרים למח ..המח מפעיל חומרים מעוררים ....
מעגל שחוזר על עצמו....לכן לרוב צעירים מלאי חשק מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםחסויייייייייי15/12/2009
חברה שלי בת 16. וכאשר אנחנו שוכבים היא נהנית והכל בסדר, אבל לקראת הסוף ואחרי הסקס, כואב לה נורא באיזור הרחם (בטן התחתונה) כאבים ממש חדים. איזה סיבה יש לכך? האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויי שלום
מירב שרון15/12/2009אני מציעה שתפנה לרופא נשים להתייעצות בנדון על מנת לשלול בעיה רפואית שעלולה לגרום לכאבים הללו. זה לא תקין שיהיו כאבים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 בעיותאלונה15/12/2009
אקי יש לי שתי בעיות שקשורות אחת לשניה.
לפני יומיים ניסיתי לקיים עם החבר של יחסי מין בפעם הראשונה איך מיד הפסקתי את זה בגלל שתי סיבות:
-אני ממש מפחדת שיכאב לי
-ממש מביך אותי העניין שבזמן קיום יחסי המין יירד לי דם..
אני הכי חופשיה עם החבר שלי אבל יש דברים שנאי ממש לא יכולה לעשות לידו וליד אנשים בכלל. דוגמא לך שאני נכנסת לשירותים אך ורק שאני לבד בבית. אני פשוט לא מסוגלת להשתין שיש אנשים בבית. בגלל זה מפחיד אותי העניין שאני לא יקיים יחסי מין בגלל הבושה שיירד לי דם במקום.
יש איזשהי דרך להרגיע את הכאב בפעם הראשונה ולעצור את הדימום?
שאלה נוספת: האם תמיד בזמן חדירה יש כאב או שזה רק בהתחלה של קיום יחסי המין?
סליחה על החפירה. הודה לך מאוד אם תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
דניאלה פרייפלד15/12/2009האם את בטוחה את מוכנה ללכת עד הסוף ולקיים יחסי מין מלאים?
את נשמעת מאד מתוחה ....
ככל שאת מתוחה ולא מאפשרת לעצמך להירגע בזמן שאתם בקשר מיני יש סיכוי יהיה כאב כי תהיי כל כך מכובצת (או יבשה) שיהיה לו קשה לחדור....
לא לכל אחת כואב בפעם הראשונה.....
וגם, לרוב אין דימום, מה שיכול להיות כתמי דם זעירים אך גם זה לא מחייב
קיום יחסי מין אמור להיות מענג לשתי הצדדים!!!!
הנאה, ללא כאב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלונה16/12/2009אני בטוחה לגמרי. אני מאמינה שלכל שעומדת לעשות את הצעד הזה יש רגעים של מתח.
לפי מה שהבנתי מהתשובה שלך ככל שאני יותר רפויה וללא מתח זה יכאב פחות?
ולגבי הדם בפעם הראשונה.. אמרת שזה טיפות זעירות
חברה שלי קיימה יחסי מין פעם ראשונה לפני שנה וירד לה הרבה דם. מאותו יום היא פשוט לא יכלה להסתכל לחבר שלה בעיניים מרוב הבושה. נכון, זה דבר טבעי לחלוטין אבל זה עדיין מבייש :\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
דניאלה פרייפלד16/12/2009הבנת אותי !!!
לגבי החברה ....לא יודעת ??? בפעם הראשונה כרום הבתולין מתרחב, נדחס לצדדים הוא לא נקרע
ולכן לא אמור להיות הרבה דם..
בבקשה לא לשכח אמצעי הגנה
יכול להיות שהפעם הראשונה תהיה על הפנים אך לא לתת לזה למנוע מכם להמשיך ולהתנסות וכך להשתפר קיום יחסי מין ...כריקוד זוגי בהתחלה דורכים אחת על השני אולי לא נח אך עם התמדה ההנה עולה
ויש גם מדי פעם ירידות....
הנאה הנאה זו המטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת על החפירות
אלונה16/12/2009אם בפעם הראשונה קרום הבתולין מתרחב ולא נקרע
ממה נובע הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
דניאלה פרייפלד16/12/2009כי זה בכל זאת עור, שנע ממקומו...ושוב יש בנות שאין כל סימן לכך....
זאת גם הזדמנות לומר לך, שנניח שמה שתארת על חברתך קורה לך,נכון זה מאאאאאד לא נעים
אם הקשר שלך עם חברך הוא קשר משמעותי סביב תחומים שמענינים אותכם,בכייף של להיות ביחד ללא כל קשר מיני.ואתם חשובים זה לזה אז אם כל האי נעימות חברך אמור להבין שזה לא באחריותך
ואם לו זה לא נעים הוא יתגבר כי החשוב הוא.. את והוא =הקשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלחסוייי15/12/2009
שלום אני בן 18.3 ואני מודאג מגודל איבר המין שלי כאשר הוא לא מגורה הוא 5-6 ס'מ ובזיקפה מלאה גודלו 12-13 ס'מ.
גם האשכים שלי די קטנים..
האם יש עוד סיכוי שהפין והאשכים יגדלו?
אני שוקל לוותר על השירות הצבאי שלי בגלל שאני מפחד שיצחקו עלי.. עם זאת חברה שלי רוצה לקיים יחסי מין ואני דוחה אותה בגלל בעיה זאת..
מה אפשר לעשות??
האם זה נורמלי לגיל זה??
אשמח לתשובה הבקדם האפשרי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד16/12/2009התיסכול מורגש יחד עם זאת, לא מובן לי, איך אתה מודד את אישיותך את כל כולך לפי גודל פינך???
אין לך פנים, עניים, חיוך....שאר חלקי גופך שהעולם רואה
ומה עם אופי....
ובכל זאת, הגודל בזיקפה בסדר, תוכל בעזרתו לענג את חברתך ואת עצמך!!!!
הגודל לא קובע אם תוכל לענג אותה, אלא האופי שלך ומה אתה יודע לעשות אם שאר חלקי גופך (כולל אותו)
יש הרבה גברים עם פין יותר גדול וכל מה שהם יודעים הוא לזיין ולא לאהוב,להתענג, איתו.....
כדי לענג אישה (ואת עצמך) צריך דמיון,הקשבה לה ולעצמך, ידיים, לשון ...
קשר טוב לא מזיק....
תן לחברה שלך ולך הזדמנות....
אך אל תנסה, אם אתה לא שלם איתו דיו או עם הרעיון לקיים יחסי ימין עדין מפחיד אותך כי תהיה כל כך בלחץ שיכול להיות שתגיע למצב שתכשיל את עצמך ולא ילך לך...
תן לעצמך זמן לקבל שפינך בסדר ,אולי יחד איתה במשחקי מין ללא חדירה....
אני מקווה שלמרות כל הקושי לא גודל הפין ימנע ממך להתגייס אלא אם כן יש סיבות אחרות.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכל
חסוייי16/12/2009יש עוד סיכוי שהם עוד יגדלו??
מה אני יעשה בצבא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי אני מוטרד מזה..
חסוייי16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויי
דניאלה פרייפלד16/12/2009צר לי, נכון להיום זה מה שיש לך.......ואיתו אתה צריך ךהסתדר...
אתה לא לבד להרבה בנים יש את אותו הגודל...
לא בהכרך יענינו אותם גודל הפין ...
אבל אם..... תוכל לענות שהחברה שלך לא תחילף "אותו" עבור אף אחד אחר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי שהם עוד יגדלו???
חסוייי17/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון17/12/2009צמיחה פיזית אצל גברים זה עד גיל 21 וזה כולל את הפין שלך. יש כאן גם עניין של תורשה, כמו צבע עיניים, אורך כפות רגליים וכד', יש דברים שיש לך שליטה עליהם ויש דברים שלא. שיהיה לך ברור שרוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ובכלל מהחדירה אז כך שאורך הפין כאן זה לא חשוב. מה שחשוב זה כמו שאמרה לך דניאלה, זה מה אתה עושה איתו ועם כל שאר חלקי הגוף שלך. אני מבינה שזה מאוד מעסיק אותך הקטע החברתי של השוואות חברתיות, בגילך זה מאוד טבעי. ואצל בנים זה מאוד שכיח. מה שחשוב שתזכור זה שאתה לא חייב להיראות כמו זה שלידך, לו יש את היתרונות שלו במראה החיצוני ולך יש את שלך. איזה עולם משעמם זה היה אם כולנו היינו נראים אותו דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהנועה15/12/2009
אני וחבר שלי לפני יומיים היינו אצלו והתמזמזנו (סליחה על הביטוים הלא כלכך רציניים, פשוט אני לא מוצאת מילים אחרות חח כמה עצוב) ואז ניסינו שהוא יחדור לי פעם אחת. זה לא כאב למרות שאני בתולה, אני מניחה שאולי נקרע לי הקרום פעם כי אני עוסקת בגמישות ומשתמשת בטמפונים וזה.. אחרי זה ניסינו עוד כמה פעמים והיינו בלי קונדום. הוא אמר שהוא לא היה קרוב ללגמור בכלל והוא לא גמר בתוכי, אבל המחזור שלי דיי מתעקב. המחזור שלי גם לא סדיר, אני מניחה שזו פארנויה מוחלטת אבל יש סיכוי שאכנס להריון מבלי שהוא גמר בתוכי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תגיבו מהר
נועה15/12/2009בבקשה, זה מאוד מלחיץ אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוא גמר בכלל?
עידן מיליצ'ר15/12/2009בפתח הנרתיק? ליד? אובכלל לא גמר....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גמר בכלל..
נועה15/12/2009אבל קראתי איפשהו שלפעמים יוצא קצת זרע מבלי שהבן שם לב.. אני יודעת שהסיכוים קלושים, אבל אלוהים בירך אותי בתכונה של פראנויה עצבנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה אפשרי?
נועה16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציני זה משגע אותי.תענו, אני נואשת!
נועה16/12/2009אני באמת מתחרפנת וחושבת על זה כל היום, בבקשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאת מתארת, סיכוי אפסי
ד``ר עידן מיליצ`ר16/12/2009האם זה עוזר להרגיע ת'פארנויה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד, תודה :)
נועה17/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)