מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשיקה צרפתיתנירית26/11/2009
לפני 3 חודשים בערך התנשקתי צרפתית בפעם הראשונה באיזה מועדון באילת -- זה היה דוחה לדעתי לא יכולתי לסבול את זה !
לפני כמה שבעות שוב יצאתי למועדון ושם התנשקתי עם מישהו אחר חשבתי שזה יהיה יותר כיף אבל זה היה גם מגעיל , מה הסיבה לכך מה זה אומר עלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנירית שלום
מירב שרון27/11/2009נשיקה בפה זה לפעמים אפילו יותר מחדירה מבחינת אינטימיות ולכן מאוד יתכן שההזדמנויות המזדמנות שהיו לך עם נשיקות צרפתיות היו עם בחורים שלא הרגשת מספיק קרובה אליהם מכדי להתנשק איתם בפה וזה לגמרי לגיטימי. יום יבוא ויהיה לך חבר שתרגישי כלפיו רגשות עמוקים ואיתו אני בטוחה שתרגישי אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלונת :Pדינדינה :P26/11/2009
אם אני משתמשת בסכין גילוח לא רגיש לעזור רגיש (תבינו את הכוונה)
אז זה מסוכן מזה עושה? עדיף סכין גילוח רגיש?
כאילו אני משתמשת בסכין גילוח רגיל רגיל.. כזה ורוד כמו שיש לרוב הנשים שמשתמשות לבית השחי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דינדינה
דניאלה פרייפלד26/11/2009לא ידעתי שיש סכיני גילוח רגישים?!
אבל אם אני מבינה אותך נכון ...רצוי שתסתכלי ואל תמהרי, אם קשה לך, קחי ראי קטן ויחד איתו לגלח הכל נכון אם הבנתי את הראש שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיחי
דינדינה :P26/11/2009כן הבנת את כוונתי,אני לא יודעת הלכתי לסופר פארם וביקשתי קצף גילוח לנשים (רגיש) אז המוכרת אמרה שחשוב שהסכין גילוח יהיה רגיש זה חשוב יותר מהקצף גילוח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה
דניאלה פרייפלד27/11/2009אווווווווווו קיי
שתדעי במה מדובר, אשמח אם תשאירי לי את הפרטים של אותה סכין...
אני גם אנסה לברר
בכל מקרה להיזהר!!!!
דרך אגב את יודעת שאם תתכילי לגלח את משועבדת לגילוח....עד שתכליתי לאפשר לשערך לחזור....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת משועבדת לגילוח?
דינדינה :P28/11/2009הכוונה שזה כאילו לא פעם ב..
זה סכין כחול של החזרה sharp compert.הוא לא סכין מיוחד..
אמרו לי שצריך להשתמש בסכין מיוחד למקום הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה
דניאלה פרייפלד28/11/2009כן, שער שמגולח גדל יחסית מהר ...
ולכן תצתרכי להתגלח לעיתים קרובות...
אז תזהרי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה נורא דחוף!!תענו לי בבקשה מהר..חסויה ..25/11/2009
שלום, אני בת 17 ובפעם האחרונה שהייתי אצל החבר שלי, לא שכבנו, אבל היו כמה דברים..
באמצע פתאום הרגשתי כאבים למטה, בין הרגליים.. חשבתי זו אולי שריטה אז לא דאגתי אבל זה שרף לי בצורה בלתי נסבלת.
כשהגעתי הבייתה בדקתי ומסתבר שהעור שלי שם נקרע, כן , זה נשמע מוזר ולא מובן אבל זה ממש ככה, העור קרוע לשתיים ויש חור. זה לא כלכך גדול אבל זה מאוד שורף.. אין דם.
אני מפחדת ללכת לגניקולוג.. חשבתי אולי תוכלו לייעץ לי מה לעשות פה.. יש מצב שזה ייסגר מעצמו ? ממה זה יכול להיות .?? בבקשה זה מאוד דחוף!
ממני,
חסויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העור?
:)25/11/2009לא מובן איפה העור הזה בדיוק ואיזה דברים קרו..
יכול להיות שחבר שלך קצת התפרע עם היד...
בכל מקרה נשמע לי כמו מקרה שמצדיק גניקולוג אבל אם זה חיצוני זה בדיוק כמו כל פצע אחר, רק במקום רגיש ויש לטפל בו בהתאם.
אם יש לך התלבטות אם ללכת לגניקולוג או לא ללכת, התשובה היא ללכת, אל תתבישי זה יכול לחסוך ממך ה-ר-ב-ה כאבי ראש(וכאבים אחרים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. (דחוף)
חסויה ..25/11/2009הקרע הוא בין השפה לדגדגן בצד שמאל.. זה לא כלכך אפשרי שזה עם היד כי זה ממש קרע.. אני לא רוצה גם ללכת לגניקלוג גם מחשש שזה יתגלה לאמא שלי.. איזה אפשרויות אתם ממליצים לי? זה גם נורא שורף לי כשאני עושה פיפי.. אני לא יודעת אם זה יכול להזדהם כי אין דם וזה כאילו לא מספיק עמוק בשביל שזה יוריד דם.. זה יכול לעכב לי את המחזור? אני צריכה לקבל באחד הימים הקרובים..מה הסימנים לזיהום??
תודה רבה על התשומת לב..!
חסויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה דחופה
חסויה ..25/11/2009אני יכולה להתקלח בינתיים ? זה שורף לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שאחד הרופאים יענה לי..
חסויה ..25/11/2009ממש חשוב לי שהרופאים יקראו את הבעיה שלי למעלה.. ויענו לי בהקדם..זה כלכך דחוף לי ואני בלחץ רציני..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שאחד הרופאים יענה לי..
חסויה ..25/11/2009ממש חשוב לי שהרופאים יקראו את הבעיה שלי למעלה.. ויענו לי בהקדם..זה כלכך דחוף לי ואני בלחץ רציני..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי...
:)25/11/2009התגובה שלי די מוגבלת כאן, משום שאין לי הסמכה רפואית אבל אני לא חושב שתהיה בעיה להתקלח...
עוד דבר, אם את קטינה יש עלייך חסיון רפואי, התיק הרפואי שלך שמור ומוגן כחוק, לכן ההורים שלך לא יוכלו לגלות את הדבר (למרות שגם אם כן, זה כזה נורא?)
לי זה נשמע כמו פצע שלא כלכך חורג מגבול הנורמה אבל במקום כזה הפוטנציאל שלו להזדהם לא נמוך.
את יכולה לחכות לתגובת הרופאים, או להתייעץ עם גניקולוג טלפונית אבל הכי טוב פשוט ללכת לגניקולוג שינחה אותך עד הסוף.
לא נראה לי שקיים פצע שימנע ממך להתקלח, למרות שהתגובה שלי לא מקצועית אני לא חושב שקיים סיכון כלשהו (דווקא לדעתי קיים סיכון גדול יותר לזיהום אם לא תתקלחי.)
סימנים לזיהום בנרתיק יהיו בדר"כ גרד, הפרשה, לעיתים צריבה במתן שתן, אודם באזור השפתיים והוגינה וכאבים במגע מיני.. הדבר אמנם יכול להתפתח לזיהום יותר עמוק, אך זה פצע לכל דבר ולכן הסימנים האלה לא בהכרח יופיעו בגללו.
הסיבה היחידה שהמחזור שלך יתעכב זה בגלל הלחץ העצום שיש לך..
חשוב מאוד לא להלחץ, בסה"כ קחי את הדברים בפרופורציה זה רק פצע ויש דברים גרועים מזה.
ושוב, אני מייעץ לך אבל אני לא מוסמך, אז קחי את הדברים בערבון מוגבל.
ב-ל-י--ל-ח-ץ!
בס"הכ פצע.... בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוודה!! אבל אני עדיין אחכה לרופאים
חסויה ..25/11/2009וואו ממשששש תודה!!
אני עדיין ארצה לחכות לרופאים,
זה לא נראה כמו פצע.. זה ממש קרע כזה.. מפחיד מאוד..
אני לא רוצה שזה יתגלה להורים שלי הם שמרניים כאלה.. אמרו לי שרופאים פרטיים שומרים על סודיות מוחלטת.. כמה יעלה לי?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילו את רופאי המשפחה
:)25/11/2009החוק מחייב לחסיון לתיק הרפואי שלך.
אז יש לך פצע שמה, ביג דיל, גם אם איכשהו הם יגלו, אני לא חושב שההורים שלך בהכרח יחשבו מאיפה הוא בא.
גניקולוג ישמור על הפרטיות שלך ועל התיק הרפואי שלך, ואם את לא בטוחה את תמיד יכולה להרגע ע"י זה שתשאלי אותו לפני שתספרי לו את הבעיה. אין שום סיבה ללכת לרופא פרטי, ככה אני רואה את זה...
בכל מקרה, קחי המלצה לא מקצועית - תעשי מקלחת ותרגעי... תחכי לרופאים שיענו ולכי לגניקולוג מחר.
לילה טוב ותזכרי בלי לחץ :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחת להרגיע אותי קצת :)
חסויה ..25/11/2009אוף זה מדאיג אותי.. ושוב זה לא פצע, זה ממש קרע כזה.. אני לא יודעת אפילו ממה זה יכול להיות , אפילו אם הייתה ציפורן זה לא אפשרי כי ממש צריך סכין בשביל להגיע לקרע כזה...
אפשר להזמין תור מהיום להיום לגניקולוג?..
תודה רבה,אתה מאודד הרגעת אותי!
לילה טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמורה להיות בעיה
:)26/11/2009תנסי בבוקר ובטח יקבעו לך תור לצהריים.
לילה מצויין אני שמח שנרגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
:)26/11/2009נראה לי שקרע כזה יכול להווצר מצביטה חזקה של העור או ממצבים דומים (שפשוף אגרסיבי ולא נכון למשל).. אני לא חושב שזה משהו שצריך להדאיג אותך, שוב, לדעתי הלא מקצועית זה אמור להתאחות, וגם אם לא כשזה יחלים זה כבר לא יכאב... אבל גניקולוג כבר אמרנו? רק הוא יכול להגיד לך בדיוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד26/11/2009מסכנה...יש באתר גניקולוגיה או רופאת נשים ,תפני אליהם אך אם הפצע החמיר לא כדאי לחכות לכי!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי..
חסויה ..26/11/2009אני ממש לא רוצה ללכת להיבדק אצל גניקולוג.. את תוכלי בבקשה אולי לנסות לעזור לי פה ?
ממה זה יכול להיות הקרע הזה? זה ממש חור כזה.. יש לי טיול שנתי עוד מעט ואני מפחדת שיקרה משהו.. אבל בעיקרון לא כואב לי.. אין לי אפילו קצה חוט לסיבה שזה קרה.. כמו שכתבתי למעלה, ממש צריך סכין בשביל להגיע לחור הזה..
אשמח אם תעזרי לי בהקדם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד27/11/2009אני שמחה לשמע שאת לא סובלת אך בקשה לפנות בפורום של ביי אוקי אך לרופא!!!!
יכול להיות שבכל זאת לא תצתרכי ללכת אליו!!!
בבקשה לא לחכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון27/11/2009אין שום דרך לאבחן אותך באופן וירטואלי. את חייבת להתגבר על החששות שלך ולגשת להיבדק אצל רופא/ת נשים על מנת שיאבחן את מידת החומרה של הקרע ולטפל בזה אם יש צורך למנוע אינפקציה. אין לך ממה לחשוש לגבי מקלחת, זה רק יכול לחטא את הפצע. כפי שחברך לפורום כתב לך יש חיסיון רפואי גם בקרב רופאי משפחה, ואת יכולה בראש שקט לגשת להיבדק מבלי שהורייך יידעו אם אינך מעוניינת בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה ומירב!
חסויה ..27/11/2009אני קבעתי תור ליום שני , אני רק מקווה שלא יגידו לי לא לצאת לטיול..
בכל אופן, תודה רבה על התשומת לב, אתם צוות נהדר! עכשיו אני יודעת שאני יכולה לפנות אליכם בכל בעיה ולדעת שתוכלו לעזור לי תמיד!
שבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד27/11/2009כל הכבוד שהצלחת להתגבר על התנגדותך ללכת!!!!!
לא קל היה לך........
תדעי שמאד חשוב להיות קשובות לגופנו, וכן ללכת לרופא אם יש חשש למשהו !!!
זה יכול להציל את חייך ולחסוך הרבה טיפולים על משהו שיכולת למנוע!!
אז שוב כל הכבוד
אני מקווה שזה באמת משהו בר טיפול מידי
תהיה בריאה
תהני בטיול!!!
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה\מירב..
חסויה ..29/11/2009היי , החור מתחיל להיסגר אבל יש כמה כאבים פה ושם..
זה בסדר אם אני לא אלך לרופא בסוף ? אני כלכך רוצה לחסוך מעצמי את הביקור הזה..
שבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על זרעחסוי25/11/2009
במהלך השפיכה, שמעתי שיש גם נוזל מקדים וגם זרע, השאלה שלי היא האם מבדילים בין שני הדברים האלה? ( אצלי יש פשוט נוזל לבן כזה וזה נראה לי נורמלי ורגיל אבל אני פשוט לא בטוח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד25/11/2009אתה בסדר
חשוב לדעת שיש נוזל מקדים לפני הפילטה הממשית ,עם זרע ,בכדי לידע את שני הצדדים שאכן יש סיכון להיכנס להריון אפילו אם הבחור נמנע מלגמור בפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלווווםשירז25/11/2009
שלום !!
אני פעם ראשונה קונה קונדומים והייתי רוצה לדעת מה עדיף :
R3 או דורקס זה דחחווף :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירז
דניאלה פרייפלד25/11/2009חשוב לבדוק את התאריך!!!! גודל ,אם זה חברה שיש לו גדלים..
שתי החברות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה שלי
:)25/11/2009לדעתי, DUREX הכי טובים.
R3 פשוט .. לא.
כמובן שיש חברות אחרות כמו LIFE (עוד המלצה -לא להתקרב לזה)
אבל הכי טוב זה בדיקת מחלות מין + גלולות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הפיןחסוי25/11/2009
אני בן 16 ושלושה חודשים גודל הפין שלי במצב זיקפה הוא 16ס"מ רציתי לברר האם גודל זה הוא נורמאלי והאם הפין עשוי עוד לגדול .
אם יש לכם שיטה להגדלת הפין אני ישמח אם תציאו לי אותה \
בתודה מראש , חסוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד25/11/2009אתה בסדר!!!!
יתכן אם אתה עוד ממשיך לגדול ,שגם הוא ישתתף בתהליך.
אבללללללללללל ,כן, לא הגודל קובע אלא איך אתה משתמש בו ויתר חושיך, גופך....כדי לענג את הפטנר ואת עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל בכל זאת האם הוא עשוי לגדול ?
חסוי25/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד26/11/2009איני יכולה להבטיח לך!! אך אתה בסדר!!למה כל כך חשוב לך עוד???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומר בפניםיוסי25/11/2009
שלום
התגרשתי לפני כשנה
כשהייתי נשוי אישתי השתמשה באמצעי מניעה ואני הייתי גומר בפנים ללא בעיות מיוחדות
מאז שהתגרשתי יצא לי לקיים יחסי מין עם נשים שונות
ותמיד גמרתי בחוץ גם אם האשה טענה שהיא משתמשת בגלולות.
מזה ארבעה חודשים אני נמצא בקשר זוגי עם אשה.
לאחר בדיקת איידס הדדית האשה התקינה התקן תוך רחמי.
אני לא יכול לגמור בפנים אני מנסה כל תנוחה אפשרית
אני גומר רק לאחר שאני מוציא את איבר המין ומאונן מס דקות
איך מתרגלים לגמור בפנים מחדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפי
דניאלה פרייפלד26/11/2009טוב שפנית לעזרה, אך לדעתי זה לא המקום....
ניתן לעזור ואני באמת מאמינה שתוכל להתגבר...
תפנה לאי"טם ליעוץ/ טיפול מיני.
תוכל למצא שם מטפל/ת באיזור שנח לך.
בנתיים לא לנסות לחדור, היות וזה מעצים כל פעם את תחושת האי הצלחה...
ואת התסכול ההדדי.
אם יש צורך להרגיע את חברתך, שזה לא אשמתה ואתה נמשך .......( לא שאתה אשם!!!) תתרכזו בתענוגים הדדים ללא החדירה הדמיון פתוח לשניכם תמרח מאכלים ותלקק ..תנוחות שונות
תתרכז בגופה שלא כמו גבר אחר....שהיא תעשה לך וכו רק אל תנסה לחדור עד שתתכיל טיפול...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין באמבטיהאור25/11/2009
שלום רציתי לשאול אם מסוכן לקיים יחסיי מין בסביבת מיים לדוגמא בג'קוזי ( עם קונדום ) יש סכנה שבגלל הסביבה המיימית זרע יצא מהקונדום ויוכל לגרום הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור שלום
מירב שרון27/11/2009בהחלט לא ניתן להסתמך על קונדום במניעת הריון כשעושים סקס בבריכה/בג'קוזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהאסף25/11/2009
שלום, אשמח אם יפנו אותי למחקרים ובעצם כל דבר יעזור. אני מרגיש כל פעם אחרי... ירידה עצומה ביכולת החשיבה והריכוז ואני מפחד שאני מזיק לעצמי בצורה זו או אחרת. כמו כן אני שם לב שכשזה נמשך מעט זמן האפקט על המוח הרבה יותר חמור כלומר יש כנראה מאמץ גדול לשוא כאשר האורגזמה מגיעה מהר מדי (לשוא כי אין כמעט כלום עדיין). מצטער על השפה המרומזת אני מפחד שילדים קטנים צופים אם כי הם בטח כבר הרבה יותר מנוסים ממני...! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/11/2009אין שום קשר בין אוננות לפגיעה שכלית (כולל חשיבה וריכוז).
אני מפנה אותך לספרות מקצועית באנגלית לגבי אוננות, על מנת שתשקיט את דאגות ליבך סביב הנושא:
REFERENCES
Bockting, W., & Coleman, E. (2003). Masturbation as a means of achieving sexual health. Binghamton, NY: Haworth Press.
Cornog, M. (2003). The big book of masturbation. San Francisco: Down There Press.
Laquer, T. (2003). Solitary sex: A cultural history of masturbation. New York: Zone Books.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מאוחרת?בן 18.525/11/2009
ראיתי שהפורום מגיש תשובות רציניות, אז רציתי לשתף ב"בעיה" שיש לי..
אף פעם לא קרה לי מקרה של שפיכה מוקדמת, גם קרי לילה לא היו לי.
גירוי עצמי הוא לא בעיה בשבילי, 10 דקות והעסק יכול להגמר (לא פחות.)
ה"בעיה" היא כאשר אני מקיים יחסים עם חברה שלי, לא תמיד יוצא לי לגמור, וכשכן, זה אחרי שעתיים או יותר. זה קצת בעייתי כמו שאפשר להבין, מצד אחד בשבילה זאת לא הכי בעיה כי היא זאת שבסוף נהנת מכל העניין, אבל מצד שני אין לי ממש כוח לסיבוב שני אחרי 3 שעות ברצף.. העסק די מתחיל לכאוב אחרי פרק זמן מסויים.
אני לא יודע אם זאת בעיה מנטלית או פיזית-
יש כמובן את האופציות שאני לא נפתח אליה מספיק, שאני מובך, שאני לא מרגיש משוחרר מספיק,
אבל אני נוטה לשלול את האופציות האלה כי אני כן מרגיש איתה בנוח. זה קרה לי בעבר עם בנות הזוג הקודמות שלי, אבל השאלה כאן היא מהו המחסום הזה, האם הוא פיזי או מנטלי והאם יש פתרון לבעיה הזאת?
עוד שאלה קטנה,
לפני לא הרבה זמן קרה שגמרתי בפנים, וחברה שלי משתמשת בגלולות אך בכל זאת לקחה פוסטינור.
האם לקיחת פוסטינור בזמן השימוש בגלולות יכול להשפיע לרעה חוץ מתופעות הלוואי של פוסטינור?
האם היתה תועלת כלשהי במעשה זה, היות והיא על גלולות?
תודה רבה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 18.5
דניאלה פרייפלד25/11/2009שלום לך
אני צריכה שתבהיר לי דבר מה...בבקשה
בכל המפגשים אתה נמנע מלגמור בפנים?
לגבי השאלה השניה של פוסטינור, אצתרך לברר מה קורה שלוקחים אותה יחד עם גלולות... בכל אופן לא רצוי לקחת אותו סתם כי זה מנע גדולה של הורמונים ורצוי להמנע מלשגע את הגוף... ככל שאפשר. לא ברור לי למה החברה שלך הרגישה צורך לקחת את הפוסטינור אם היא מוגנת עי" הגלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן,
בן 18.525/11/2009אני נמנע.
גם לי לא מובן למה היא בחרה לקחת פוסטינור, היא טוענת שככה היא מרגישה הכי בטוחה. אולי היא לא לקחה את הגלולות שלה באופן תקין ולכן בחרה לקחת פוסטינור, אני עזבתי את הנושא הזה איתה כבר..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד25/11/2009תראה...
יכול להיות ,שאתה כל כך מחזיק את עצמך מלגמור בפנים, עד שאתה אכן אניו מצליח לגמור.....
אני לא מבינה, אם החברה שלך לוקחת גלולה, למה אתה נמנע מלגמור בפנים ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה לכך היא פשוטה
:)25/11/2009היא לא רוצה, לפחות לא בינתיים. היא התחילה עם גלולות רק לפני כמה חודשים וזו הסיבה לחששות שלה.
ניסיתי להסביר לה בכל דרך אפשרית שלגמור בפנים זה לגיטימי בזמן השימוש בגלולות ושאין כמעט סכנה להריון, וכמובן שאין כל צורך לקחת פוסטינור... אבל היא מפחדת, אני יכול להבין אותה איפשהו ואני לא מתלונן, אולי עם הזמן היא תרגע.. בכל מקרה אני מכבד את מה שהיא אומרת, ויכול להיות שזה הגורם לבעיה שלי, שאני מנסה להחזיק, אבל זה קרה לי עם כל בנות הזוג שלי בעבר....
אולי גם זה יעבור עם הזמן, זה לא משהו שכלכך מפריע לה עד כמה שהבנתי, אבל לי זה קצת מפריע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד26/11/2009אני מאד מאריכה את העובדה שאתה מתחשב בה....באמת אך מרוב שאתה מתחשב אתה לא מקשיב לגופך, לתחושותיך ומרוב שאתה חושב וחושש איך תוכל לגמור!!! מה עוד אתה יודע שאם אכן תרשה לך להינות עד הסוף היא תהיה הסטרית ותרוץ לקחת פוטינור ...זה הרבה אחריות על פינך!!!!יתכן ששזה הסיבה ש"הוא" מתעכב...
נכון רצוי להתחשב בחברה אך לא עד תסכול החבר הכי טוב שלך...אתה בעצמך אומר שבאוננות יש לך שליטה ואתה נהנה....האם הבחורות שעד כה היתה איתם "הקשו" עליך בנושא הגמירה בדרך זו או אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח הקשו
:)26/11/2009יכול להיות שהקושי הזה בא ממני, עם הקודמות לא ניסיתי לגמור בפנים משום שהן לא היו על גלולות ועם קונדום זאת משימה בלתי אפשרית בשבילי.
העובדה שאני כן יכול לגמור בתוך אולי מעידה שאין אצלי בעיה חמורה, אבל כן קיימת בעיה מבחינת הזמן - לא תמיד יש לנו שעתיים שלמות או יותר להקדיש לזה.. יכול להיות שאני מלחיץ את עצמי, אבל אם כך מהו הפתרון? אני לא יכול לשכנע אותה שזה בסדר לגמור בתוך בנתיים, הרי כבר ניסיתי את זה..
אולי קצת זמן יעזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
:)26/11/2009וכמובן, הבעיה היא לא רק לגמור בפנים, אבל כמובן שזה חלק ממנה.
כמו שאמרתי יכול להיות שזה נובע ממני, כי לי יש את הדחף לרצות את בנות הזוג שלי יותר מאשר לרצות את עצמי, אבל אין לי מושג מהי הדרך לשליטה על העניין... כמובן שאני רוצה להגיע לפורקן, אבל לא אחרי דקות ספורות... לא היתה לי בת זוג שדיכאה את זה אף פעם, אבל כולן הרימו גבה על ה"יכולת" המופרזת הזאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד27/11/2009אני מבולבלת ,אמרת אם אני לא טועה, שטרם גמרת בפנים אלא הפעם הזאת שהיא לקחה את פוסטינר ושם לא החזקת שעות?? האם אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת התבלבלנו...
:)27/11/2009אולי נעשה את זה יותר פשוט-
הפעם הראשונה שהצלחתי לגמור בפנים היתה הפעם עם הפוסטינור. גם פה החזקתי שעתיים וחצי, למרות שרציתי לסיים עם זה יותר מהר.. על הסיבוב השני אין מה לדבר בכלל, שעה וחצי של מאמץ אינטנסיבי מצידה, מסכנה... זה קצת מתסכל.
בעבר לא ניסיתי לגמור בפנים או לפחות חסכתי מעצמי וממנה ומהאחרות את זה, אבל עם לגמור בחוץ תמיד היתה לי בעיה.
השאלה שלי היא פשוטה:
האם ניתן לקצר את הזמן הזה, ואני מבין שהמניע כאן הוא לא פיזי אלא מנטלי?
ועוד דבר, מהי ההשפעה של פוסטינור בזמן שימוש בגלולות? (אגב, היא קיבלה מחזור שבועיים אחרי שהיה לה אחד, האם יש קשר בין הדברים או שיותר סביר שזה קשור לתזונה שהשתנתה לה?)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד27/11/2009או קיי
אני מאמינה שיש אפשרות לשינוי
בן כמה היית בפעם הראשונה ומה היו הציפיות שלך כלומר איך נגשת...
על מה אתה חושב בזמן שאתה בפנים ....
לגבי הפוסטינור אשיב לך ביום ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בן 18.528/11/2009הפעם הראשונה שלי היתה בגיל 14...
למה ציפיתי? זה קשה להגדיר.. לסיפוק הדדי מן הסתם, אבל תמיד הייתי יותר מוכן לרצות את בת הזוג שלי והייתי שם את זה כמטרה עליונה. לא חשבתי על לגמור בפנים אפילו, אבל בחוץ גם לא הייתי יכול לאחר מכן... פעמים מעטות כן גמרתי בחוץ וזה לאחר זמן רב והשקעה ניכרת...
עם בנות הזוג הקודמות שלי לא הרגשתי חופשי כמו שאני מרגיש עם הנוכחית, לכן הצלחתי... אבל גם זה לאחר זמן רב...
על מה אני חושב שאני בפנים? וואו. אין יותר טוב מזה.. אבל בכל זאת עושה רושם שהיא נהנת כלכך אז למה לסיים עם זה כלכך מהר?(עד שנפלתי על אחת שיכולה לגמור מחדירה..)
אבל כשאני רוצה לגמור אני פשוט לא יכול.. אז אני אגמור בחוץ תכף, וכשבא התכף, אני כבר לא כלכך מרגיש (כל האזור די מאולחש)... בגלל זה אני בעד לקצר את הזמן ואז ללכת על סיבוב שני כמו כל בן אדם נורמלי אחר, אבל אני פשוט לא מצליח לגמור בסמוך לזמן הנכון! זה מגיע למצב שהיא יכולה לרדת לי 20 דקות ואני פשוט לא גומר... זה לא הכי נורמלי..............
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד28/11/2009יופי שזה וואו!!!!!
אך נראה לי שאתה לוקח את כללללללללל האחריות של ההנאה עליך, כלומר אתה אחראי עליך ועל החברה מאז (סמוך לזמן הנכון?)...........ולא פשוט לפינך כל האחריות הזאת !!! כנראה שלימדת את עצמך להחזיק ולהחזיק עד שאתה מעבד רגישות לעצמך...
ושוב באוננות אתה יותר מחובר לעצמך, נכון?
אפילו אם סוף סוף יש לך חברה שגומרת רק מחדירה,אך שוב, עדין לא נשמע לי שיש לך חופש, כי אתה חושש מלגמור בפנים?!!!!
אם אתה לא חופשי אזאי...........
האם עד אני מבינה את המצב נכון? אם אתה אחראי אתה לא יכול להיות חופשי.....אתה חושב על השני ולא במה מתרחש אצלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בן 18.529/11/2009אני די מקשיב לגוף שלי ואני מנסה להנות כמה שיותר, אבל באמת שזה לא מצליח לי לא משנה כמה שאני או היא רוצים, גם אם היא תשקיע את כל האקט רק בשבילי לא יחול שיפור משמעותי...
אני לא גומר בפנים בגלל שהיא ביקשה ממני לא לגמור בפנים, ניסיתי להסביר לה שהיא על גלולות וזה בסדר אבל לשכנע ברווז לקפוץ בחבל זה יותר פרקטי מלשכנע אותה, אז אני מקבל את זה, לא שיש לי ברירה אחרת...
האם אני צריך להתנהג שונה? לחשוב שונה? אני לא רואה כלכך את הדרך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד29/11/2009החובה שלי אליך לגבי הפסטינור לא אמור להיות בעיות עקב שמוש בפוסטינור יחד עם גלולוה
אך לא רצוי לחזור על זה ....
מכל מה שנאמר הריקוד המיני איתה אינה מאפשרת חופשיות כי אתה נכנס על תנאי ...אסור לגמור אך מצד שני אתה רוצה לענג אותה ועוד את עצמך.....אין חופש אתה על המשמר ובנוסף בתפקיד המענג כי היא גומרת בחדירה אז צריך להיות שם בשבילה שהיא תהנה......
אתה לא יכול, למשל, להרשות לעצמך לפנטז שאתה על סירה ו............או שכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בן 18.530/11/2009קודם כל תודה רבה על התשובה...
דבר שני, אני יכול להרשות לעצמי לפנטז כל דבר שאני רוצה ואני לא מרגיש מוגבל,
כי כמובן שאני תמיד יכול לגמור בחוץ (ויש לי את התמיכה המלאה שלה).
לא כלכך הבנתי את הדימוי שאת מנסה להציג...
אבל כן הבנתי שהמניע לכך הוא פסיכולוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד30/11/2009אני ממליצה לך לפנות לאתר של אי"טם
ככל שתמשיך, כך, יהיה לך יותר קשה לצאת ממעגל הקסמים
וחבל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה :)
בן 18.530/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לחוצצהשירז24/11/2009
פעם רשמו לי גלולות פמינט וקניתי ובסוף השתמשתי
ו חר חצי שנה ככה השתמשתי ואני עדין משתמשת בהן זה בסדר
והגניקולוג הביא לי עוד 3 מרשמים ואני כבר השתמשתי בכדורים שלפני חצי שנה כי הספקתי לקנות וכבר קיבלתי....
אני בלחץ אם תוכלו להגיד לי תשובה כמה שיותר מהר .. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא להפנות שאלה לפורום רפואת נשים
מירב שרון24/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירז24/11/2009
תודה על כל התשובות ושאתם עונים מהר :)
התחלתי גלולות פמינט ביום ראשון וזה פעם ראשונה שאני לוקחת גלולות ....אז מתי אני יכולה לשכב עם חבר שלי בלי קונדום ואם הוא גומר בפנים יש סיכוי להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה
גל24/11/2009התחלת לקחת ביום הראשון של המחזור? לי אמרו שאם מתחילים לקחת פמינט ביום הראשון של המחזור אז מוגנים מהגלולה הראשונה
חבל שלא שאלת את הרופא שרשם לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירז שלום
מירב שרון24/11/2009עדיף בחודש הראשון של לקיחת הגלולות להשתמש במקביל גם בקונדום. חוץ מזה את צריכה לקחת בחשבון שגלולות מונעות הריון אך לא מגנות מפני מחלות מין ואם לחבר שלך יש ניסיון מיני קודם אז חשוב לנקוט באמצעי זהירות בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעהמעיין23/11/2009
אם אני וחבר שלי (אני בת 17 והוא בן 18) רוצים לעבור רק לגלולות (אני כבר לוקחת) איזה בדיקות כדאי לנו לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין
דניאלה פרייפלד23/11/2009צר לי אני לא מבינה.....אני מבינה שאת לוקחת גלולות .
האם אתם משתמשים גם בקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יש לי ????נירית22/11/2009
שלום , אני בת 18 פעם אחרונה שהייתי בקשר זוגי רציני היה לפני יותר מ4 שנים וגם אז לא קרה משהו מיוחד , בזמן האחרון התחלתי להרגיש רגשות ממש חזקים אפשר להגיד שאפילו התאהבתי במישהי שעברתי איתה תקופה דיי ארוכה והיא עזרה לי מאוד מאוד בכל מקרה ניסיתי לשכוח ממנה וקצת להיות עם בנים ויצא לי והיות עם בן בגיל שלי התנשקנו והתמזמזנו ופשוט לא היה לי כלום !!!! לא הרגשתי כלום פשוט כלום !!! בבקשה מישהו יסביר לי מה קורה לי לפני שאני אתחרפן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
דניאלה פרייפלד23/11/2009אין לך כלום...
איך את הרגשת שהבנת שאת נמשכת למישהי?
האם זאת פעם הראשונה עבורך או שהיו לך תחושות בעבר לגבי נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לי ????
נירית23/11/2009סוג של , אני מרגישה שאני פשוט לא יכולה בלעדיה אני כמעט כל משך היום שלי חושבת עליה אבל אין לי משיכה מינית , בכללי אין לי משיכה מינית לאף אחד לא בנים ולא בנות :\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי
דניאלה פרייפלד23/11/2009שאת חושבת עליה מה זה עושה לך בגוף...תחושות גופך...
ואם יכולת לשתף אותה למה את מצפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לי ????
נירית24/11/2009כשאני חושבת עליה הלב שלי דופק חזק ויש לי פרפרים בבטן אבל שום דבר מיני או משהו כזה , אני ינסה לשכוח אותה אבל אני לא חושבת שאני יצליח אני מפחדת להכנס לדיכאון בגלל זה בבקשה עם תוכלי לעזור לי אני הודה לך מאוד לפחות תגידי לי מה זה האם זה התאהבות או מה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי
דניאלה פרייפלד24/11/2009כן, התאור של התאהבות ואכן את נמשכת......
האם הרעיון שאת נמשכת לבחורה מפחידה אותך....
האם זכור לך תחושות כפי שתארת, אולי פחות חזקות, בעברך?
איך את מרגישה עם הרעיון הזה שאת נמשכת לבחורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לי ????
נירית25/11/2009אני שוב אומרת אין לי שום משיכה מינית אליה אבל הבעיה שאין לי לאף אחד .
היא הייתה סוג של מטפלת שלי והיא גדולה ממני ב7 שנים היה לי כיף לדבר איתה ולשתף אותה בכל מיני דברים שהיו לי בחיים ועכשיו שסיימנו את הטיפול קשה לי בלעדיה כי ממש אהבתי אותה !
מה אני צריכה לעשות כדי להתגבר ואיך אני יכולה להבין למי ולמה אני נמשכת אני כבר בת 18 ועדיין לא יודעת מה אני מעדיפה גברים או נשים דרך אגב אני לא מוכנה לזה שאני אמשך לנשים זה נוראי בעיני ולא משנה מה אחרים יגידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לי
דניאלה פרייפלד26/11/2009אני שומעת ממך תיסכול,ואולי כעס? היות ואת מצפה לתשובה חד משמעית ממני....
ולצערי להרגשות שאת מביאה לכאן, ואני מאד מאריכה אותך על כך!!! יש קושי להענות לך היות וקשה לי לקיים שיחה טיפולית דרך האינטרנט.
אני מאמינה לך, שאת אומרת, שאת לא מוכנה להימשך לנשים ,אבל .....את בכל זאת תארת רגשות עזים כלפי אישה......
התסכול,בלבול מורגש........
אולי כדאי לך לפנות דלת פתוחה 03-510-1511
שם תוכלי לשוחח....ואת עדין אנונימית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי איבר המיןאור22/11/2009
האם ישנה דרך לעיבוי איבר המין ללא כדורים או מכשירים?
הכוונה היא האם ישנה איזו שהיא דרך של עבודה פסיכולוגית כמו לדוגמא הדרך לטיפול שכפיכה מוקדמת ההתחל הפסק דברים כאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
דניאלה פרייפלד23/11/2009לא אין....
אבל עם אבר מין צר ניתן לענג מאד מאד.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)