מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שנה טובה למנהלי הפורום ולגולשיו!!!ד``ר עידן מיליצ`ר18/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה!!!!ושגם לך תהיה שנה טובה
דניאלה פרייפלד18/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים של ילד?י.17/09/2009
שלום,
אני בן 23,
האם זה נכון למי שיש זיפים הוא נחשב ליותר שולט ומי שאין לו זיפים הוא פחות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
דניאלה פרייפלד18/09/2009אני אשאר שאתה מתכון לשלטיה בגמירה...אם כן, לכמות השער אין כל השפעה
שנ טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאלה
י.18/09/2009שלום לך,
לפי מחקרים, בחורות יותר נמשכות לגברים עם זיפים ולאלו שבלי זיפים פחות האם זה נכון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה ה"מחקרים" האלה כל אחת
KK18/09/2009ומה שהיא אוהבת לכל אחד יש טעם משלו אתה יודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי.
דניאלה פרייפלד18/09/2009אידה מחקרים אתה קורה?!!!
לא ממש לא כל אחת וטעמה האישי.....
כמו הטעם שלך שלא מושפע ממחקרים.....
שוב שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות חמורה!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר18/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עומד לי בכללחסוי17/09/2009
יש לי חברה חדשה שכבנו לא מזמן בפעם הראשונה עמד לי ולא גגמרתי ואחר כך כל פעם עמד לכמה דקות ושוב ירד לי מה אני יעשה !? היא מתבאסת כל פעם מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד18/09/2009תעצור!!!ולעשות rewind כלומר, האי הצלחה והתגובה של חברתך גורמים לך עוד לפני שאתה מנשה, להיכשל! וכן לא לנסות לחדור, לפרק זמן, תתעסקו רק במיניותכם, ללא חדירה.
השמים ,מה שאתם עושים ללא חדירה, הוא הגבול ,תתנו לעצמכם להכיר אחת את השני כל מקום עם הלשון, מגע גוף, עם משכות .....תתענגו מעצמכם ומהשני כן כל זה ללא חדירה!!!
תן לך זמן להתאושש מתחושת האי הצלחה, שתרגיש במהלך המפגשים ללא חדירה שהוא "חזר"
לא לנסות ישר שוב חדירה אלא משחקי חדירה להתקרב לשחק סביב הכניסה לראות איך הוא מגיב.
לא למהר, להינות
המשימה הוא לא לגמר אלא להינות!! ויש כמה וכמה דרכים להינות מסקס וללא חדירה וזה עדין סקס.
אפשר להיות מבואסים עם חדירה ,כל אחד גמר, אך לא נהנו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה|:
חסוי19/09/2009שמעי אני לא יודע מה לעשות שאני לא איתה אני חושב עלייה ושאני איתה אני חושב על זה שיעמוד לי (אני בן 18 עוד מעט ..) מה הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:ו
דניאלה פרייפלד19/09/2009
חשוב למיניות לא להיות בלחץ
תסתכל על זה כאל ריקוד כל פעם זה ריקוד אחר אפילו אם אתה מכיר את השותפה.
המוסיקה שונה האוירה שונה התחושות שלך שונות וגם של השותפה..
אתה לא יודע למה לצפות....
נגשים לזוגיות כאילו להכיר מחדש וכך גם הריקוד המיני
אווירה מתאימה, נגשים לחברה כאילו אתה לא מכיר את גופה ואתה רוצה לגלות אותה מחדש...
נגיעות ליקוקים בכל גופה תגע תגלה תשאל מה מענג אותה איזהקצב טוב לה (שיכול להשתנות)
תכין אותה,שהיא תרטיב את עצמה ואז לאט לאט נכנסים ואז ריקוד אחר מתחיל שגם זה משתנה ממפגש למפגש להינות זה המסימה.
ולכן אבקש ממך למספר מפגשים תעשה את הריקוד ללא חדירה אין אין אין חדירה יש רק הנאה תכיר אותה ושהיא באתה הזדמנות תכיר אותך תכירו יחד את תענוגי גופכם והדדי מה שתרצו לעשות בידים בפה עם הלשון עם עזרים כל דבר אך ללא חדירה.
להוצאי אותך מהלחץ אם כן או לא ילך לך ,עם פינך, לא מעניין אותך מה הוא עושה ואיך הוא מגיב רק אתה והיא השמים הוא הגבול עד החדירה שם אסור.
וכמה וכמה מפגשים מהסוג הזה.
לחשוב עליה זה טובבבבבבבבבבבבב
לדאוג על .....לאאאאאאאאאאאאאא
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בשמירה על זקפה והגעה לחדירהמעורפל16/09/2009
שלום, אני (בן) ובת זוגתי כיום בני 18. היא לא בתולה ובעלת נסיון בקשרים ארוכים ומלאי נסיונות מיניים, אך הסיפור שלי קצת יותר מסובך. חברה קודמת שהגעתי איתה למצב אינטימי דחתה אותי ברגע האחרון ולאחר מכן התברר לי שהיא בוגדת בי עם מי שהיה באותה תקופה חבר טוב שלי. בת זוגתי הנוכחית היא בהחלט לא הראשונה והיו כמה לפניה, שאיתן הגעתי למצבים אינטימיים שכללו כל סוג של מין פרט למין וגינאלי ואנאלי. לבת זוגתי הנוכחית התנגדות למין לא ואגינלי בטענה שהמעשה משפיל, אך אין הדבר משפיע עליי כלל ואני מכבד אותה ומתייחס אליה בהתאם. איני נעלב או מושפע מהעדפה זו שלה ואני מבין אותה לחלוטין שכן ההרגשה קשורה בחוויה לא נעימה בעברה. יש לציין שכל מגע מיני ביננו נעשה בהסכמה והבנה מלאה משני הצדדים, כאשר הצד שהיה בעייתי בעבר הוא אני.
הבעיה שלנו היא כפולה. מצידי, איני מצליח לשמור על זקפה. כאשר אנחנו מתמזמזים ומתפשטים, הכל בסדר, והכל תקין. כאשר מגיע רגע החדירה אני נתקף חרדה, חושב על האם אני נמצא בזקפה וזה הדבר היחיד שמעסיק אותי, עד כדי כך שאני מרגיש את איבר המין שלי מתקווץ ב"שידור חי". אם אני לא חושב על זה, התפקוד תקין, אך ברגע החדירה קשה שלא לחשוב על זה כי יש צורך "לכוון" (כן, גם אם היא מכוונת המגע של אצבעותיה גורם לי באופן מידי לחשוב על זה ולאבד את הזקפה). מצידה, הבעיה היא שהיא יבשה מאוד, מה שמאוד מקשה על החדירה גם כן. קונדום עם הרבה סיכוך (לא על בסיס שמן) עלול לפתור את הבעיה מצידה, אך מצידי עדיין נשארת בעיית אובדן הזקפה.
ברור מאליו שהדבר משפיע עלינו לרעה ואני חש שהיא חושבת שאיני חושק בה, למרות שהסברתי לה אינסופר פעמים שהיא רצוני היחיד, והיא הבינה זאת בסופו של דבר (יש לציין שרומנטיקה היא דבר שאני מתמחה בו, ולהשיג אותה היה תהליך ארוך וקשה בפני עצמו - לכן אין מאושר ממני כרגע, פרט לבעיה הזו.). במישור הנפשי אין ביננו בעיות שאיננו מסוגלים לפתור יחדיו, אך הבעיה הזו מקשה עלינו מאוד. כמובן שכל נסיון כושל נגמר בעוד יותר לחץ בנסיון הבא. שאלתי אליכם היא כיצד אוכל לשמור על הזקפה איתנה, עדיף ללא שימוש בתרופות (שכן איני רוצה להפוך לתלותי בהן), כאשר הבעיה היא אכזבה מצידה בעיקר. החרדה נובעת מהעובדה שלה נסיון קודם, ואני פוחד שלא אוכל לרצות אותה כמו בני זוגה הקודמים. אני פוחד לגמור מהר מדי, פוחד שגופי אינו מספק אותה למרות שהיא חוזרת ואומרת שהוא כן, ובכלל בפחד מהחדירה עצמה ומהכשלונות הקודמים ואיבודי הזקפה שגורמים לי להגיע לאותו מצב מייגע שוב ושוב.
אשמח להצעות לפתרון הבעיה. תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעורפל שלום
מירב שרון16/09/2009אני מבינה ממה שאתה מתאר, שפיתחת מעין חרדת ביצוע. אתה מבטא לעיתים קרובות את המילים פחד וחרדה סביב הנושא של קיום יחסי מין, עיסוק יתר סביב הזקפה, ונראה שאתה לא מאפשר לעצמך ליהנות מהכאן ועכשיו. אם המחשבות שלך כל הזמן סביב מה יהיה זה אומר שאתה ברגע אמת בכלל מתנתק ממנה ולא נמצא איתה ולא עם הגוף שלך והתחושות הפיזיות אלא אתה בראש שלך ובמחשבות שרצות שם. שאלה - האם בת הזוג שלך מגיעה לאורגזמה בעת המגע המיני ביניכם? כי רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן ולא דווקא בחדירה, ואז בטוח שזה היה מרגיע אותך לדעת שכשיש ביניכם מגע מיני, אתה עוזר לה להגיע לסיפוק שלה וכך יורד ממך קצת לחץ ומתח סביב הנושא. לגבי רטיבות בנרתיק אם היא מתנגדת למין אוראלי, אין לך ברירה אלא לכבד את זה כמובן כמו שאתה אכן עושה ואפשר לחילופין להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון ky gel או love gel שאפשר לקנות בכל בית מרקחת של ניו-פארם או סופר-פארם. ברור שאם היא יבשה זה לא עור לזקפה שלך, לכן חשוב למרוח הרבה חומר סיכה גם על הפין וגם על פתח הנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אנאלידניאל15/09/2009
רציתי לדעת אם אפשר להכנס להריון ממין אנאלי ואם חייב להשתמש בקונדום??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
דניאלה פרייפלד15/09/2009לא ניתן להיכנס להריון ממין אנאלי
ובכל זאת רצוי להשתמש בקונדום ,למניעת מחלות.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח שיער ערווהאופק15/09/2009
שלום, היום גילחתי ראשונה את שיער הערווה שסביב הפין שלי.
בהתחלה באמצעות מספריים ומאוחר יותר בעזרת סכין גילוח, עכשיו, לאחר הגילוח, וכמו גילוח פנים רגיל, האיזור מאוד לא נעים ונוח, זה אמור לעבור עם הזמן? כדאי לשים אפטר שייב?
פשוט זה מאוד מגרד כרגע, ואני מקווה שאוכל בעתיד לעשות זאת שוב ללא 'היובש' המתואר.
מה עלי לעשות?
אם יש טיפים בנושא אשמח לשמוע, תודה רבה, ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוורה
מעורפל16/09/2009כמו גילוח בפנים האיזור יהיה רגיש מיד לאחר גילוח.
אני מציע לך לשים ג'ל אלוורה בתום הגילוח במקום אפטרשייב, שכן אפטרשייב או אלכוהול מסוג כלשהו יגרמו לך לקפץ מכאבים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אופק16/09/2009אני אנסה את זה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה טובה לכולםחסוי15/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מצטרפת לברכת שנה טובה לכל הפורום
מירב שרון16/09/2009ושתרגישו תמיד שאתם יכולים לפנות אלינו עם שאלותיכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ומדבקותמעיין15/09/2009
שלום(:
אני משתמשת באופן קבוע במדבקות אוורה כאמצעי מניעה.
אתמול זו הייתה הפעם הראשונה ששכבתי עם חבר שלי- ללא קונדום.
אני יודעת שהמדבקות יעילות בדיוק כמו גלולות, אך למרות זאת אני חוששת שאולי כן יש סיכוי להריון.
חבר שלי טוען שאין סיבה להליחץ בעיקר בגלל המדבקה וגם כי הוא לא גמר בפנים.
אך למרות הכל אני לחוצה ודואגת.
מה לעשות? יש סיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעיין שלום
מירב שרון16/09/2009אם הקפדת ללכת לפי ההנחיות של המדבקה של אוורה לאורך כל הדרך, קרוב לוודאי שאין לך ממה לחשוש. אם בכ"ז יש ספק, את יכולה לחכות שבוע ימים מהיום שקיימת יחסי מין ללא קונדום ולקנות ערכה ביתית לבדיקת שתן על מנת לשלול הריון לא רצוי ולמען הסר חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה דחופה שקשורהשירז14/09/2009
בנוזל מקדים של בנים יש זרעים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
דניאלה פרייפלד14/09/2009אכן כן אך בכמות קטנה
אך נדמה לי שכבר שאלת את אותה השאלה
האם משהו מתריד אותך מעבר לזרע שבנוזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם....גם הכבוד עזב14/09/2009
תקשיבו יש לי חברה כבר שבועיים וחוץ מנשיקה לשון וכל זה לא התקדמתי איתה עדיין לשום מקום..
עכשיו יש לי בעיה כי אני אף פעם לא הגעתי ליותר מנשיקה עם בחורה ויגיע הרגע שאני יצטרך להתקדם עכשיו אני לא יודע איך מה לעשות והכל ואני סתם נלחץ כמו ל א יודע מה
אם היא לא תאהב את מה שאני עושה או תצחק על זה כי חוץ מלראות בסרטי פורנו אני אף פעם לא עשיתי במציאות שום דבר חוץ מנשיקות בפה ובצוואר.....
מה לעשות?? איך אני בכלל יודע מתי היא מוכנה להתקדם קצת ולעשות כל מיני דברים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבוד
דניאלה פרייפלד14/09/2009פצצה הפלת!!!
קודם כל לאן אתה ממהר זה רק שבועיים תן זמן לבניית קשר!!!
תקשיבלמה היא מספרת על עצמה תשתף אותה שהיא תלמד להכיר אותך....
תחזיקו ידיים תתחבקו תעביר יד על הכתף שלה....
דע שלא כל הבנות רוצות לרוץ קדימה לסקס מלא הן רוצות להכיר את הבחור לבנות אימון....
ואז ישי קשר לאט לאט מתפתח הסקס
קודם תהנו להיות ביחד עם בגדים גם בנגיעות עם בגדים יש המון ארוטיקה.....
סקס מסרטי פורנו זה לא מה שרוב הבנות רוצות.אז להימנע מהעתקות!!!!!
אשמח לדעת בן כמה אתה
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גם הכבוד עזב18/09/2009אני בן 18..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבוד עזב
דניאלה פרייפלד18/09/2009גם בגילך לא צריך לרוץ
חשוב למיניות לא להיות בלחץ
תסתכל על זה כאל ריקוד כל פעם זה ריקוד אחר אפילו אם אתה מכיר את השותפה.
המוסיקה שונה האוירה שונה התחושות שלך שונות וגם של השותפה..
אתה לא יודע למה לצפות....
נגשים לזוגיות כאילו להכיר מחדש וכך גם הריקוד המיני
אווירה מתאימה, נגשים לחברה כאילו אתה לא מכיר את גופה ואתה רוצה לגלות אותה מחדש...
נגיעות ליקוקים בכל גופה תגע תגלה תשאל מה מענג אותה איזהקצב טוב לה (שיכול להשתנות)
תכין אותה,שהיא תרטיב את עצמה ואז לאט לאט נכנסים ואז ריקוד אחר מתחיל שגם זה משתנה ממפגש למפגש להינות זה המסימה.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות המחזור.. שאלה דחופה..מבולבלת ...14/09/2009
היי אני בת 18 .
מאז ומתמיד המחזור שלי היה די סדיר
תמיד בין 13- ל15 לחודש הייתי מקבלת!
ולמשך 4 ימים גג!!! היה נמשך המחזוק.
ההפרשות שלי היו נורא מזעריות.. כמעט ולא מורגשות.
לא הייתי זקוקה לטמפונים.
והתחבושות שלי היו נזרקות לפח נקיות לגמרי.
אך בתקופה האחרונה אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין בתדירות יותר גבוהה מתמיד
וההפרשות שלי החלו לגדול והיום המחזור שלי הוא בן כ שבוע
ההפרשות מטורפות כמו שבחיים לא היה לי
אני זקוקה לטמפונים למשך כל היום
ותחבושות עם ספיגה מוגברת..
השאלה שלי היא כזו..
האם יש קשר בין הדברים?
ומה יכול להגביר את ההפרשות של המחזור?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח לקבל תשומת לב לשאלה כי..
מבולבלת ...15/09/2009זה נורא דחוף לי..
זה מדאיג אותי מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא לפנות עם שאלה לפורום רפואת נשים
מירב שרון16/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוף !!!!שירז13/09/2009
האם מנוזל מקדים של גבר אפשר להיות בהריון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר zzzz
כןכן13/09/2009אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
דניאלה פרייפלד13/09/2009אכן יש בזה מידת מה של סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותמשהי13/09/2009
שלום,
האם אוננות יכולה להקדים וסת?
עד איזה עומק אפשר להחדיר אצבע לנרתיק מבלי לפגוע בקרום.?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי שלום
מירב שרון14/09/2009אוננות לא יכולה להקדים את הוסת. וקרום הבתולין יכול להיקרע מסיבות שונות כגון החדרת אצבע, החדרת טמפון, רכיבה על סוסים, בלט וכד'. קרום הבתולין זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב. בחברה המערבית אין שום משמעות לקרום הבתולין. כל זמן שלא קיימת יחסי מין את עדיין בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לגלח את התחת...איתי 1612/09/2009
כן זה נשמע קצת מצחיק...
אבל יש לי תחת עם לא כל כך הרבה שערות אבל יש... אני רואה במלא סרטים תמונות וזה של גברים עם תחת חלק וגמאני רוצה.... אז אני פשוט חשבתי על לגלח שמה!!!
אני לא יודע אם זה נפוץ ואם בגילי (גיל 16) זה טבעי ונורמלי לעשות דבר שכזה...
כמעט עשיתי את זה היום לפני המקלחת ואמרתי שעדיף לשמוע דעה שלכם לפני מעשה שכזה!
אשמח אם תפרטו בנושא...
דרך אגב- כל הכבוד עבודתכם בפורום מוערכת ומבורכת!
בתודה מראש, איתי.
*נ.ב- אורך 18 ס"מ לגילי זה נורמלי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתי הבן 16
דניאלה פרייפלד12/09/2009קודם תודה על התודה!!!
18ס"מ :)
לגבי השער
אי לא יכולה להגיד לך תעשה או על תעשה
קודם אתה מושפע מהחברה שבו אנו חיים ,וכפי שציינת, אתה רואה סביבך טוסיקים חלקים.אבל זה רק בסרטים ותמונות ,האם גם החברים שלך מגלחים?
נזק זה לא עושה אלא אם אתה מחליט לחתוך בטעות את עצמך ואז זה כואב.
כך בחשבון ששער מגולך חוזר לרוב מהר ועד שהוא מתערך יש תקופה של הרגשה של קוציות ובכדי למנוע את זה הגילוח צריך להיות די בתווכים קצרים את זה כבר תרגיש ואז תדע.
האם יש לך חברה?
אם כן, מה היא תגיד אם תשאל אותה ? יש בחורות שאוהבות שער על הבנים ויש שמופעות ....ש.....
גם אם תחליט שתגלח מקסימום לא נראה לך לא מתאים לך....זה לא בלתי הפיך
,אך קח בחשבון ,שזה לרוב לא חוזר כפי שהיה לפנינ הגילוח.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה.. ועוד משהו!!
איתי 1612/09/2009תודה רבה על העזרה עזרת לי המון!!
האם זה נפוץ יש ילדים בגילי שעושים את זה?? (אין לי חברה ואפחד מהחברים שלי לא עשה את זה ולא נראה שישו אני מתבייש להגיד להם בכלל)
מניסיונך הרב את יודעת אם יש כאלו בגבילי שעושים זאת???
תודה מראש!!
(ו18 ס"מ זה טוב אמרנו? )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/09/2009אני מניחה שכמוך יש אחרים בגילך שגם עושים את זה, הנסיון שיש לי בתחום של ייעוץ מיני של בני נוער הוא מהפורום הזה, וטרם נתקלתי בשאלה כזאת, זה עדיין לא אומר שזה לא קורה. והגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, אז האורך של הפין שלך בטווח הנורמה.
עוד משהו - אם בכ"ז אתה מחליט להסיר שיער, אתה יכול להסיר באמצעות שעווה, זה אולי פחות סימפטי כי זה כואב אבל אז אתה יודע שזה מוציא את השיער מהשורש, זה מחליש את השיער וכשזה צומח מחדש זה צומח כמו שזה היה לפניכן ולא קוצני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתי
דניאלה פרייפלד13/09/2009בחופש הלכתם החברה לשחות ?
מה היה מצב הטוסיקים שלהם או של אחרים בסביבה שהחליפו בגדים?
אולי אם אתה בכל זאת נחוש, חורף זה אידיאלי כי אולי אתם פחות הולכים למקומות שמתפשטים...
אפשר לשאול למה דווקא הטוסיק, כמה אתה כבר רואה אותו או נוגע בו .אם אתה לא נחוש בדעתך אולי תחכה לזמן שיהיה לך קשר משמעותי ולשמע מה הדעה שם...אם אתה לא לחוץ.עוד כיוון מחשבה אם לא היתה מבולבל עד כה...
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה ודחופה!רונה12/09/2009
האם אישה יכולה להכנס להריון אך ורק כאשר מקימיים יחסים מלאים ושפיכת הזרע היא בתוך איבר המין של האישה?
או האם האישה יכולה להיכנס להיות גם דרך בליעת הזרע, או ספיגתו בעור?!
בבקשה תענו כמה שיותר מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונה
דניאלה פרייפלד12/09/2009מבליעת זרע לא ניתן להיכנס להריון
גם אם הזרע על עורך.
אך היות והזרע יכול לחיות עד 4 שעות בחוץ ואם יש לך זרע על היד ואז שמה אצבע האיזור הנרתיק אז יש את האפשרות, מעטה אך יש ,להיכנס להריון .אותו הסבר אם מקימים יחסי מין ואת עם תחתון והוא גומר באיזור.
זרע הוא לא הנתון היחידי שצריך בכדי להיכנס להריון ולכן בתאורים האילו יש אפשרות ,אך קטנה יחסית להיכנס להריון לעומת קיום יחסי מין מלאים עם חדירה ללא הגנה.
בתקווה שעזרתי לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)