מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההחסוי14/10/2009
שלום רב !
אני בן 14 ואני בתול עכשו אני חושב המון על פוריות כאילו אני דואג כזה האם זה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד14/10/2009אתה יכול להבהיר
אם בפוריות אתה מתכוון למחשבות מיניות ,זה בסדר גמור!
לא ברור לי הדאגה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהוחסוי14/10/2009
שלום
אני לא נירדם בלילה ואני בן 14 אני מנסה ואני פשוט לא עייף אני נירדם ממש מאוחר וזה כבר מחופש סוכות וקשב לי לחזור לשיגרה מה אני צריך לעשות עם זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון14/10/2009האם אתה מצליח לקום בבוקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כול כך אתמול קמתי וחזרתי לישון
חסוי14/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון14/10/2009אם אתה רואה שיש לך מחשבות טורדניות לגבי העתיד, נדודי שינה, קושי להקים את עצמך בבוקר וכד', יתכן שזה מעיד על כך שאתה מדוכא, וחשוב מאוד שתפנה לייעוץ מקצועי. אני ממליצה לך לפנות ל"דלת פתוחה" שם יש אנשי מקצוע שיכולים לתת לך סיוע נפשי בלי תשלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי13/10/2009
שלום רב !
אני בן 14 בתול ואין לי חברה ועוד מעט יש לנו טיול שנתי ושווה לי לעשות סקס נגיד עם מישהי שאני לא מכיר או שאני צריך לחכות עם זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד14/10/2009תשובה חד משמעית לכאן או לכאן לא אוכל לתת לך
קודם כל סקס כולל מה?
הנשיקה הצרפתית הראשונה שלך,חיבוק ...סקס יבש....
מבחינה פיסית אתה מסוגל לעשות הכל...
אך נפשית אתה בגדר מתבגר....ונכון שחלק מזה כולל התנסויות כולל מיניות.
אך אתה בתחילת דרכך ולפני שאתה הולך על כל הקופה...אני מהרהרת אם אתה מכיר את מיניותך,את עצמך,תענוגי גופך..
לאן אתה ממהר?רצוי לא להתיחס לסקס כאל משהו ששמים לידו ווי, עשיתי.
ולא שאני נגד מין מזדמן (מוגן עם קונדום) אך אחרי ש"שטעמת" קשר מיני שמאפשר לך לעבור את כל השלבים (אפילו בחטף) הכרות, יצירת אווירה,הכרות יותר קרובה של גופה...
ללקק את הגלידה ולא לבלוע אותו...
אך בסופו של דבר ההחלטה שלך, אם תחליט על סקס מלא ,לא לשכח להשתמש בקונדום!
תהנה בטיול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ששאלהחסוי13/10/2009
יש לי מחשבות לא טובות לגביי העתיד שלי לא יודע למה זה יכול להזיק לי או משהו ? ואני בן 14
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מחשבות יש לך?
מירב שרון13/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
חסוי13/10/2009אני חושב כאילו אני יהיה אפס שאני יהיה גדול ועוג כאלה בסיגנון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון16/10/2009מחשבות שליליות לגבי העתיד, מעיד על כך שאולי אתה מדוכא, ומשאלות קודמות אני מבינה שיש גם שינה מרובה, שקשה לך להירדם בלילה ועוד'. ממליצה לך להגיע לטיפול רגשי ב-"דלת פתוחה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה זה ככה? שאלה שמצריכה תשובה דחוףמבולבלת ...13/10/2009
היי אני בת 18 ואני וחבר שלי 9 חודשים יחד.
מההתחלה היינו מקיימים יחסי מין נורמלים ..
אפילו מעבר לנורמל.. כל לילה כל הלילה..
חשוב לציין שאנחנו מאד נמשכים אחד לשניה זה הדדי ואנחנו לא מסתירים דברים ביחסי המין שלנו..
אך בחודשיים האחרונים אין לי חשק לסקס כשהוא מנשק אותי ונוגע בחזה והכל זה מגרה מאד
אבל כשאני מרגישה שעומד לו ושהוא מוריד לי את התחתון פתאום יורד לי כל החשק ואני אומרת לו שלא בא לי ושאני עייפה ( כל פעם סוג של .. תירוץ אחר לא לשכב איתו )
העניין המשמעותי הנוסף הוא ש.. בוקר אחרי שאנחנו מגיעים לציטואציה הזו הוא קם עם פרצוף .." תשעה באב " בלי מצב רוח בלי הרבה דיבורים ממש גועל נפש. מבאס לי את כל היום.
העניין שאנחנו לא שוכבים משפיע עליו בצורה נווורא קיצונית שמרתיעה אותי מאד.
ממה נובע החוסר חשק שלי?
למה חבר שלי מגיב ככה כשאנחנו לא שוכבים?
האם זה נורמלי אצל בנים?
מה אני יכולה לעשות בנידון?
בבקשה אני חיית עזרה אני מבולבלת אש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למבולבלת שלום
מירב שרון13/10/2009החשק המיני אצל האשה מאוד מורכב. לפי באסון, אצל גבר לרוב יש חשק מיני ספונטני כאשר הוא רואה אשה שהוא נדלק עליה. אצל אשה החשק המיני הרבה יותר מורכב, תלוי בהרבה דברים, מה הייתה החוויה המינית הראשונה שלה? האם החוויה הייתה חיובית או שלילית?האם היו טראומות מיניות כלשהן? מה האינטרס של האשה לקיים יחסי מין? לצורך קרב/לצורך אינטימיות וכד' אם יש אינטרס אז תוך כדי המשחק המקדים יכול להתעורר החשק. החשק יכול להיות מושפע משינויים הורמונליים אצל האשה במהלך מעגל החיים, גלולות/הריון/לידה/גיל המעבר וכד'.
אצלך את מציינת שבתחילת הקשר ביניכם החשק המיני אצלך היה תקין, האם את משתמשת בגלולות? האם קרה משהו ביניכם בחודשים האחרונים, חילוקי דעות? כעסים/מתחים? ציינת שאינכם מסתירים דבר ביחסי המין ביניכם, יש תקשורת מינית פתוחה, מה קורה מחוץ למיטה ביניכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ אז ככה..
מבולבלת ...15/10/2009אני לא לוקחת גלולות.
ואני מודעת להשפעה שיש לגלולות על מצב הרוח במיניות, ולכן אני עוד חוששת לקחת.
ולפני חודש וחצי ככה פחות או יותר היו בינינו מעט ויכוחים מה שלא קורה אצלנו
ואפשר לומר המון חילוקי דעות.
אבל זה לא משו שמנע ממני לרצות לקיים יחסי מין איתו בעבר.
סתומרת גם כשאנחנו רבים ממש, ואנחנו הולכים לישון יחד אנחנו שוכבים ונהנים מכל רגע.
פשוט לאחרונה אני לא מבינה מה קרה לי.
ועצם העבודה שאנחנו לא שוכבים נורא מתסכלת אותו ומשפיעה על חיי היום יום שלו.
וזה מבאס אותי שהגוף שלי לא רוצה להגיע למצב כזה..
אני תמיד בשליטה עצמית ופתאום זה לא בשליטתי.
את מבינה?
אני רוצה לשכב איתו ושאני ממש מתחילים את המשחק מקדים וכמעט מגיעים לחדירה
אני " נרתעת" ( לא במובן הרגשתי, אלה בתגובה שלי הגופנית )
ואומרת לו עזוב מאמי לא בא לי די אין לי חשק.
ואם הוא מעט לוחץ ומנסה שוב זה הופך לריב .
זה ממש מתסכל!!! :|* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספסת שאלה
מירב שרון15/10/2009האם עברת טראומה מינית כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהוחסוי13/10/2009
קונדום יכול להיות פג תוקף ?
כי פעם איזה חבר לנן לי אחד ועוד לא הישתמשתי
בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט
מירב שרון13/10/2009חשוב תמיד לבדוק שלא פג התוקף של הקונדום. רשום על האריזה תאריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי13/10/2009
אני וחבר שלי שכבנו וזאת הפעם הראשונה שלי
ואני אישית לא הרגשתי שום הנאה ,זה היה כזה סתם
וזה לא שאני לא נמשכת אליו אני נמשכת אליו מאוד ואני בטוחה ששגם הוא אלי
אז מה אני יכולה לעשולת לפעם הבאה בשביל שזה יהיה יותר טוב ושאני יותר יהנה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון13/10/2009מה היה במשחק המקדים ביניכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
חסוי13/10/2009ממ לא היה משחק מקדים התחלנו בנשיקות וככה לאט לאט להוריד את הבגדים הוא ירד לי ולא גמרתי ואז הגענו למצב שנינו היינו ערומים ואז זה פשוט קרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון14/10/2009כן היה מחשחק מקדים שכלל נשיקות ומין אוראלי. אולי היה צריך להיות יותר... האם את מגיעה עם עצמך לאורגזמה באמצעות אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
חסוי14/10/2009אני לעצמי ? כן כמה פעמים בזמן האחרון אי מנסה בשביל לדעת איפה נעים לי שאני יוכל לכוון אותו אבלחאני לא6 מגיעה לשום אוגמה וגם הוא שהוא נוגע לי וזה כבר קרה כמה פעמים אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה
מירב שרון16/10/2009ממליצה לך לקנות את הספר "לעצמך -מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך בצומת ספרים, הספר מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה ונותן תרגילים שאת יכולה לעשות עם עצמך על מנת להתחבר לגוף שלך ולמיניות שבך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמריב המשך
חסוי17/10/2009ממ אוקי אבל אין לך ככה איזה טיפים להגיד לי ?
כי זה ממש מתסכל אותי כבר כמה פעמים שהוא מנסה ואני אפילו לא קרובה, ניסתי לכוון אותו למקום שזה אמור להיות ופשוט כלום...
וזה רק בתקופה הזאת ככה , והבעיה היא בי כי הוא עושה את זה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/10/2009אני מבינה שזה מתסכל אותך שאינך מצליחה להגיע לאורגזמה. אכן האורגזמה שלך תלויה אך ורק בך ולא בו או במה שהוא עושה לך, הוא יכול להיות המאהב הכי נפלא שבעולם, אבל כנראה לך יש קושי להשתחרר עם עצמך. להגיע לאורגזמה עם בן הזוג זה שיא האינטימיות, זה להוריד את כל המעצורים/המחסומים ולהיחשף בפניו באופן טוטאלי, וזה ממש לא מובן מאליו. המלצתי על הספר, בעצם ההמלצה היא להמשיך לחקור את המיניות שלך עם עצמך, כשאת תגיעי עם עצמך לאורגזמה בתור התחלה ורק אז תוכלי באמת לכוון את החבר שלך ולומר לו מה את צריכה שהוא יעשה לך כדי שתגיעי לסיפוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ?חסוי13/10/2009
יש כדורים לשפיכה מהירה אני בן 14 ! אני יודע שיש ספר כזה אבל מעדיף כדור או משהו ?
ועוד משהו ביצה יכולה להישבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון13/10/2009בגילך אין סיבה שבעולם להשתמש בתרופה/כדורים על מנת לטפל בשפיכה מוקדמת. אכן יש ספר שנקרא "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" ואפשר גם למצוא תרגילים בגוגל - "התחל-הפסק". פגיעה רצינית באשכים יכולה להזיק ואז צריך לבדוק אצל רופא אורולוג שהכול תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה....חסוי12/10/2009
אני בן 15 בזמן האחרון אני רואה הרבה סרטי פורנו,עכשיו אני יודע שככל שאני יראה יותר ככה יהיה לי יותר קשה בעתיד להתגרות. אם אני יפסיק לראות אז אני אוכל לחזור ל"שגרה" ולהתגרות כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השאלה? ענית לעצמך
מירב שרון13/10/2009הכול עניין של מינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי?לא חשוב.12/10/2009
שלום,
אני וחבר שלי שוכבים עם קונדום,אך אני לא נוטלת גלולות.בפעם האחרונה כשהוא גמר הוא ייצא מהר אבל הרגשתי רטיבות באיבר מיני.יכול להיות בגלל שגם אני גמרתי?
בדקנו אם הקונדום נקרע או משהו אבל הוא לא...זה אף פעם לא 100 אחוז,אבל זה קונדום אקסטרא סייפ והוא גם ממש משומן.
המחזור לא מגיע לי והוא גם אף פעם לא היה סדיר...האם לחכות קצת?כי בינתיים אני לא רואה צורך בלקנות בדיקה הריונית או שעדיף לקנות ולא להתסכן?האם בזמן שהוא יצא ממני כמה זרעים נפלטו החוצה?
בתודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון13/10/2009אם הוא שם את הקונדום כמו שצריך אז אין סיבה לדאגה. הרטיבות יכולה להיות בגלל שאת היית מגורה מינית, הגוף מכין את עצמו לקראת חדירה. אם יש לך תהיות לגבי אורגזמה שלך, מומלץ שתחקרי את הגוף שלך והמיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות על מנת לחוות אורגזמה, כך גם תוכלי לכוון את החבר שלך על מנת שיעזור לך להגיע לסיפוק.
אם המחזור בכ"ז מתעכב יותר ממה שבדר"כ אז כדי להסיר דאגה מליבך, את תמיד יכולה לעשות את הבדיקה הביתית שהיא מאוד אמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.פלוני אלמוני12/10/2009
אני בן 14 בכיתה ט' ולפני שבוע בבית ספר בהפסקה הלכתי וילדה אחת בכיתה ז' שאני מכיר (נראית טוב וזה) הלכה איתי ודיברה איתי והכול. ואז הלכנו לשרותים והיא מצצה לי. יש לי פין באורך 15 ס"מ בזיקפה. ממש נהנתי אבל הרגשתי חרא לא יודע למה. האם מה שעשינו בסדר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפלוני אלמוני
מירב שרון13/10/2009יתכן שיש לך רגשות אשמה סביב מה שהיה ביניכם ובגלל זה אתה "מרגיש חרא". מה שעשיתם היה בסדר אם זה היה מקובל על שניכם, הייתה הסכמה מלאה ושום דבר לא נעשה בכפייה. ברגע האמת אתה מציין שנהנית וזה הרגיש לך נכון, תזכור את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה נשית
שירי16/10/2009אני יודעת שלא כל אישה יכולה להגיע לשפיכה....
אני רוצה לדעת אם אני יכולה, אבל אני לא יודעת איך עושים את זה...
כלומר האם זה על ידי אוננות רגילה ?
או חדירה ?
בבקשה תנו לי מענה אני מאוד מסוקרנת מהעניין !
חשוב לציין שאני מאוד שלמה עם הגוף שלי ומכירה אותו היטב, לא נגעלת או נחרדת ממנו.
אין לי בעיה לנסות דברים חדשים או כל מה שדרוש על מנת להגיע לשפיכה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי שלום
מירב שרון16/10/2009אנא תפתחי שרשור חדש לשאלתך ונדאג להתייחס לשאלתך באופן אישי ולא כחלק משרשור שאינו קשור לנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטיבות במהלך קיום יחסי מיןאביב12/10/2009
שלום, אני בת 17, ובחודשים האחרונים אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין(לפני כן היתי בתולה)
ובזמן שאנחנו שוכבים ולרוב גם לאחר מכן האיבר מין שלי רטוב מאוד, עד כדי שזה מרטיב גם את איזור איבר המין שלו, רציתי לדעת אם זה נורמלי..(וגם מידי פעם במשך יום-יומיים לאחר מכן יש הפרשות)
האמת שזה די מביך אותי, וגורם לי להרגיש פחות בנוח לידו בזמן קיום יחסי המין.
יש סיבה מסוימת לזה? זה נורמלי? אני לא היחידה? [=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכול בסדר אצלך
מירב שרון13/10/2009זה שאת נרטבת זה רק מעיד על כך שאת מגורה ושיש לך עוררות מינית בריאה. הרטיבות מאפשר חדירה קלה ומהנה, פשוט תיהני מזה. אם את מרגישה בכ"ז שזה יותר מדי, תמיד אפשר לדאוג למגבת קטנה ליד המיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
יעל26/10/2009ומעבר למגבת , אין טיפול תרופתי או מונע אחר?
מירב שרון26/10/2009מאחר ולא מדובר בבעיה רפואית ו/או בריאותית אין טיפול תרופתי. יש בנות שסובלות מיובש בנרתיק ובלי חומר סיכה סובלות מכאבים בסקס, תנסי לראות את עצמך כברת מזל שאת נרטבת בקלות ובצורה נדיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי12/10/2009
שלום רב !
בזמן האחרון אני חושב על פוריות המון ואני בן 14 זה בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד12/10/2009אם הכוונה שלך למחשבות בנושאים המיניים ...הכל בסדר זה חלק מההתבגרות..
האם התחלת, גם לאונן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם וגם
חסוי12/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה*גם מיניים וגם לא מיניים
חסוי13/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד13/10/2009האם המחשבות האילו שלגביהם פנית מטרידות או מפחידות אותך?
מותר לחשוב/לפנטז על הכל !!!לא תמיד ניתן לבצע את כל מה שעולה לך בראש.
אך כל עוד הם שם ולא מפריעים לך בתפקוד היום יומי זה בסדר.
יש שנועדו לגרות את עצמך בכדי להתיל ולהכיר את עצמך, מינית...(כדי לאונן למשל)
אז תהנה (שוב כל עוד זה לא מפריע לך במשך היום יום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בצבאoranga311/10/2009
שלום רציתי לדעת מה עושים בצבא בצו ריאשון .שמעתי שעושים בדיקת ביצים ועוד משהו מה זה מישהו יכול להרחיב לי על הנושא בתודה מראש טל.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רון11/10/2009אני לא רופא אבל עשיתי את זה לא מזמן ואצל כולם זה אותו דבר, הוא מבקש ממך להתפשט עד הסוף להתכופף לשבת לקום לשכב להרים רגליים להוריד .... דברים כאלו ואז שם כפפה ממשש לך את הביצים ונגמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה בעיותסטיב11/10/2009
אני בן 18 בריא,
בזמן האחרון התחלתי לקיים יחסי מין עם בחורה יחסית חדשה, ויש משיכה ויש הכל, אני לוקח סרוקסט (נגד חרדות) 40 מיליגרם ביום, ואני יודע שהוא מעכב שפיכה בין היתר בתופעות הלוואי..
עכשיו השאלות הם כאלה -
1. מה אני יכול לעשות עם זה שהסרוקסט משבש לי את הגמירה, יש זיקפה והכל אבל הגמירה ממש מאוחרת וכבר אין כוח לא לי ולא לבת זוג, לאומת פעם שהייתי גומר 2-3 פעמים בחצי שעה בערך..
2. כשיש מין אוראלי (מציצות וכאלה) היו פעם מאוד עושים לי את זה וגם עכשיו, אבל אני לא גומר מהר בכלל כשיש אוראלי, זה יכול להיות גם בגלל הכדורים? אפשר איזה טיפים או משהו שיכול לעזור בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקש מהרופא שנתן לך ת'סרוקסט
ד``ר עידן מיליצ`ר11/10/2009שיבדוק אפשרות לשנות את הכדור לכדור אחר ממשפחת ה-SNRI שלא יפריע לך עם השפיכה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)