מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים שאחרי הסקסאלמונית06/09/2009
שלום אני וחבר שלי שוכבים כבר בערך חצי שנה ואנחנו נהנים נורא מהסקס אבל הבעיה שאחרי האנחנו שוכבים שורף לי במפשעה ואם אנחנו רוצים פעם שנייה אני לא מסוגלת כי כואב לי....מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמונית שלום
מירב שרון07/09/2009מציעה לך לגשת להיבדק אצל רופא/ת נשים כדי לבדוק אם יש פטריה וגינלית או דלקת כלשהי שגורמת לצריבה. אם לאחר אבחון וטיפול רפואי, עדיין ממשיך לצרוב ולשרוף אחרי סקס, מומלץ לגשת למרפאה לטיפול מיני לצורך אבחון וטיפול בבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב שלום
אלמונית09/09/2009הבעיה שהצריבה והכאבים הם יותר בחוץ..מרגישה כיאילו שפשוף רציני.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון09/09/2009מאחר ולא ניתן לאבחן אותך באופן וירטואלי כדאי לגשת להיבדק אצל רופא/ת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני לשלילת וסטיבוליטיס!
ד``ר עידן מיליצ`ר09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון10/09/2009מאחר ולא כל רופא/ת נשים יכול/ה לאבחן וסטיבוליטיס, הצעתי קודם להגיע לרופא/ת נשים, ואם משם לא תמצא את הישועה, אז כדאי להגיע למרפאת נשים שבה יש רופא/ת נשים שהיא גם סקסולוגית ושם היא תוכל כפי שהצעת לשלול וסטיבוליטיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכאובה
ללא שם10/09/2009תבקשי מהחבר שלך שיזיין יותר בעדינות ותשתמשו בחומר סיכה להורדת החיכוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה זה קורה ?חסוייה06/09/2009
שלום ישלי בעיה
אני בת 17 וחצי
ישלי חבר כבר חודשיים
ותמיד כשאנחנו שוכבים יש בעיה
בהתחלה הכל בסדר הולך טוב
ואז אחרי כמה דקות שהוא מחדיר
כאילו כל פעם מפסיק לעמוד לו
ואני צריכה לרדת לו שיעמודלו בחזרה
ואז הוא מחדיר שוב
וזה משהו שנמשך הרבה במהלך החדירה
למה זה קורה ? , יש משהו שיכול למנוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון07/09/2009את מתארת היחלשות של זקפה אצל חבר שלך תוך כדי קיום יחסי מין. האם את הראשונה שלו? אם לא, האם זה גם קרה לו לפניכן? איך הוא מסביר את הבעיה? מה הוא חושב על זה? האם יש תקשורת ביניכם בנדון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
חסוייה09/09/2009לא אני לא הראשונה שלוו
אני מפחדת לדבר איתו על זה שלא יפגע ממני
בכל זאת זה משהו שעלול לפגוע בו .
כשזה קורה אני רואה שהוא נלחץ מזה
אבל לפני שזה קורה זה לא נראה כאילו הוא לחוץ
לא רוצה שיפגע ממני אחרי שאנחנו מסימים , מפסיקים
שתינו שותקים . זה מין בושה כזאת .
מפחדת שזה יוריד לו מהבטחון אם אני ידבר איתו על זה .. ויפגע בו .
לא יודעת מה לעשות זה מאוד מפריע לי . ובטוחה שגם לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון10/09/2009זה לא שאם לא תדברו על זה, זה לא שם, זה שם ביניכם רק כששניכם מתקשים לדבר על זה. מאוד חשוב לעבוד על תקשורת בזוגיות כולל תקשורת מינית פתוחה. אחרת זה רק מגביר את המתחים והתרחקות. ככל שיש יותר שיתוף, יש יותר ביטחון, אמון, קרבה וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדן05/09/2009
שלום אני עוד מעט בת 17
ואני וחבר שלי כבר שנה וחודשיים בייחד
לא קיימנו יחסי מין ולא דיברנו על דברים כאלה בכלל....
ואני מרגישה שאני רוצה לקיים איתו יחסי מין
ואין לי בעיה לומר לו את זה כי הוא יבין אני בתולה וגם הוא
רק בגלל שהוא איתי....כי הוא מכבד אותי ואת רצון שלי
רק רציתי לדעת ממה כדי להתחיל?
בפעם אחת הכל?
או עדיף קודם סקס יבש אוראלי ואז כבר חדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדן
דניאלה פרייפלד05/09/2009יפה שלקחתם זמן לבנות מערכת יחסים, שאיפשר לך, ואני מקווה גם לו ,להגיע לצד הבא.
אני אומרת גם לו,כי את כן צריכה לברר איתו איפה הוא בקטע הזה ולהתחשב,ולכבד אותו.
האם אני מבינה נכון שאתם רק מזמזתם נשיקות וחיבוקים?
אם אכן הבנתי נכון,אז טוב שלא דלגתם על.....ועברתם ישר לחדירה.
כמו שלקחתם זמן להכיר אחת את השני והשקעתם בחברות, כך גם במיניות שלכם.
האם את מכירה את עצמך איפה בגופך עושה לך טוב כשאת נוגעת בעצמך האם את מאוננת ויודעת להביא את עצמך לאורגזמה,כי רוב הנשים גומרות עי" מגע בדגדגן לא מהחדירה לבדה.
אתם יכולים קודם לגעת אחד בשני, ולהכיר את הגוף של השני ליטופים ,נשיקות
לאט לאט כמה וכמה מפגשים שמכירים ומתענגים עעל ההנאה
משם מין אורלי אחד לשני.....
לא צריך למהר
ואז אם אתם מרגישים שמכירים טוב טוב שוב ללאט לאט עד החדירה...
חשוב להינות,חשוב פתיחות דמיון....
להיות קשובים לגופכם (הדדי),
קחי בחשבון שאת והוא יכולים להיות לחוצים בפעם הראשונה למרות כל ההכנה (ששכחתי אווירה נעימה סביבכם תמיד)ולא כל כך ילך לא נורא להירגע לא להאשים או לקחת אשמה זה קורה להירגע לנסות שוב.
רק לדאוג להיות מוגנים
תהני/נו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה גם אפשרי?י.05/09/2009
שלום,
זה אפשרי למדוד אורך של פין בזקפה במטר כזה של שיפוצים?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י.
דניאלה פרייפלד05/09/2009שלום
אתה מסתבךחביבי
קח חוט שים מקצה האשכים עד קצה הכובע
עצה ממני לא להתחיל להשוות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורנו ואתרי סקסאין שם05/09/2009
שלום.
אניבן 14 ורציתי לדעת אם צפיה בפורנו בגילאים צעירים יותר עלולה לגרום להשלכות מסויימות, ואם כן - איך אפשר להוריד את מינון הצפיה עד שלא צופים יותר?
כי בזמן האחרון אני נכנס לאתרים כאלה ואני מרגיש שלמרות שאני רוצה להכנס, אחרי זה אני מצטער שנכנסתי. אני מפחד שזה יגרום לי משהו, לא יודע מה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאין שם
דניאלה פרייפלד05/09/2009שלום
אכן יש השלכות בצפיה של פורנו ולרוב לא טובות.
לא שמים לב עד כמה מושפעים ממה שרואים.
הגדלים,הזמנים לא אמיתיות אין רגש וכך אתה עושה לעצמך שטיפת מח שלילית איך להתיחס לאחר וגם לעצמך,למיניותך
הרבה מגיעים/ות לרגע של אמת (גםעםעצמן) ולא מבינים מה קורה להם.
אז כל הכבוד, אתה כנראה קשוב לעצמך!!!!
אכן קשה להפסיק בבת אחת
אז ההצעה לרדת בהדרגה.
אם אתה צופה X שעות תרד בשעה כל יום, תעשה לוח
ותקבע לעצמך צ ופרים קטנים שאתה עומד בזה
ואולי אחת גדולה ,משהו שהבטחת לעצמך ליום שתוכל בלי זה.
שעה זאת הצעה תקבע לך זמן שתוכל לעמוד בו ולא שתכשיל את עצמך על הים הראשון
בהצלחה
כולי הערכה אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אין שם05/09/2009קודם כל, אני לא נכנס כל יום... זה קורה לי בעיקר בסופי שבוע כשאני חוזר מלהפגש עםחברים וההורים ישנים..
דבר שני, תודה רבה! אני אנסה את מה שהצעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שם
דניאלה פרייפלד05/09/2009יופי! זה כבר טוב!!!!
אני משוכנעת שתצליח
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- .....לילך05/09/2009
שלום שמי ליז,אני עוד מעט בת 18 וחבר שלי שאני איתו כבר חודשיים בן 23, (הוא החבר הראשון שלי)אנחנו נפגשים כל יום בערב אנחנו יוצאם נהנים אך כאשר אנחנו לבד באינטימיות שלנו הקשר מתחיל להיות משעמם (כי אני אחת כזו שלא תיזום דברים או מהלכים) וכאשר הוא מציע לי כל מיני דברים אני מסרבת(כמו לקיים איתו יחסים וכו') ,ממש בתחילת הקשר היינו עושים מה שנקרא "סקס יבש" ואני מאוד הייתי נהנת מזה אבל לאחר תקופה מסויימת הוא פשוט הפסיק עם זה כניראה שנמאס לו מזה כבר והוא רוצה את הדבר האמיתי.ואני מאוד רוצה לשפר את הקשר שלנו אך איני רוצה לקיים יחסים עדיין .מה אני צריכה לעשות כדי להפוך את הרגעים שבהם אנחנו לבד למעניינים יותר כדי שאני והא לא נשתעמם(אנחנו משוחחים וזה מדברים על כל מיני דברים זה לא ממש משעמם- פשוט בקטעים האלה שציינתי זה כן)
אשמח מאוד אם תענו לי . תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם בנים יכולים להציע רעיונות..:)
לילך05/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליז שלום
מירב שרון05/09/2009אתם כולו רק חודשיים ביחד וכבר משעמם?! את רק מתחילה להכיר אותו והוא אותך, אתם כל אחד מכם עולם ומלואו וכמה שלא תהיי ביחד איתו את לעולם לא תכירי אותו לגמרי, תמיד תגלו דברים חדשים אחד על השני. אתם נמצאים בתהליך של יצירת קשר של אינטימיות רגשית, האם את משתפת אותו במה שאת מרגישה כלפיו? האם הוא משתף אותך במה שהוא מרגיש כלפייך? חשוב מאוד לעבוד על התקשורת ביניכם, כולל תקשורת מינית. אם את עוד לא מוכנה לקיים יחסי מין איתו, אז הוא חייב לכבד את זה, זה חשוב שאת תרגישי מוכנה לזה ואת עדיין לא שם. רצוי היה שהאינטימיות הפיזית ביניכם תהיה מותאמת למידת האינטימיות הרגשית שנוצרה. לדברייך כבר בהתחלה הגעתם ל"סקס יבש". אפשר לעשות, stop, rewind ולחזור להתחלה, זה אומר לחזור לליטופים, חיבוקים, נשיקות , אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי ועוד. אתם צריכים להשקיע הרבה יותר במשחק המקדים. אני מזמינה אותך לחפש בגוגל את הפירמידה של מיניות של נואה לרנר כדי לראות מה עוד אפשר לעשות במשחק המקדים. יש מה שנקרא outer-sex וזה אומר כל מה שקשור בסקס שאינו כולל חדירה. אולי תדפיסי את הפירמידה ותעברו על זה ביחד. אבל קודם כל, לדבר איתו על כל זה, אין לו טלפתיה, וגם לך אין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות...?מודאג04/09/2009
שלום
אני בן 23 שנים, במשך 6 החודשים האחרונים יש לי הרגשות ותחושות מיניות מוזרות, קודם כל אני חייב לציין שלא כל כך הולך לי טוב עם הבחורות, אני לא יודע למה, ואני מת על בחורות, אבל לא מסתדר לי איתם (כלומר אני לא מצליח להקים קשר רציני), אז הבעיה היא ככה שבתקופה האחרונה אני מרגיש שאני רוצה לקיים יחסי מין עם גבר, אני כל כך מודאג מהמחשבות האלו, אף פעם בעבר לא חשבתי ככה ולא הרגשתי הרגשות כאלה, זה קרה רק בתקופה האחרונה שאני מאונן כשאני חושב שאני מקיים יחסי עם גבר, ויש לי הרגשות ותחושות מיניות לקיים יחסי מין עם גבר, ובנוסף התחושות שיש לי שאני רוצה להיות פסיבי.
כשהתחילו תחושות כאלו, רציתי ליהנות ולנסות עם עצמי מתוך סקרנות, אז כשהייתי במקלחת ניסיתי כמה פעמים להכניס את האצבע, ואז הכנסתי והיה נעים מאוד, אך גם לא הספיק לי, אחר כך הכנסתי טוש (לא עבה במיוחד)... ואני עדיין מאונן כשאני אני חושב שאני מקיים יחסי מין עם גבר ואני הפסיבי.
אני כל כך מודאג מזה שאני דו מיני ?
דבר שני, אם יש לי הרגשות כאלו ואני מעוניין לנסות לקיים יחסי מין עם גבר, אך הבעיה שאני מתבייש לבקש זאת, או לדבר על דברים כאלו, כלומר אם אני רוצה לקיים יחסי מין עם ידיד שלי, איך אני אבקש זאת? כי הוא לא בכיוון, כלומר הוא לא דו מיני או משהו כזה...
לציין כי כאשר אני מכניס אצבע , אני נהנה מאוד מזה, אבל יש לי הרגשה שזה עדין לא מספק אותי, אני רוצה לנסות ולהכניס דברים אחרים, אך אין לי רעיון מה אפשר עוד להכניס חוץ מאצבע וטוש...
חשוב לציין עוד פעם שאני מאוד אוהב בחורות ולקיים יחסי מין עם בחורות, אך כפי שציינתי לא הולך לי טוב עם בחורות.
אשמח לקבל את עזרתכם, תודב רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למודאג
דניאלה פרייפלד04/09/2009שלום
כמו רבים מאיתנו חונכנו שיש גבר/אישה גבר אוהב אישה אישה אוהבת גבר...
ואז יש הומוסקסואלים ולסביות....
אך האמת שיש קשת רחווה יותר מהשחור/לבן ונספחים....
לדוגמא גברים/נשים שגם נהנים כפי שאתה מציין עליך שנהנה לקיים עם שני המיניםובכל זאת זהות מינית גברית...אתה פשוט לאהיודע עד כמה זה נפוץ...
חלק מהלחץ, מובן, כי זה לא "מקובל" בתרבות שלנו,שהו או זה או זה!
יחד עם זאת, בגלל שהחברה שלנו כך, לא היתי ממליצה לך לפנות לידיד שלך (למרות הרצון שלך) בהצעה להתקרב אליו מינית כאשר אתה אומר שאין לו נטיות לכיוון הזה. אתה תפגע! וחבל.
לא קל לך היום וחבל לשים את עצמך במצב שאתה עלול להיפגע.
אם כל הקושי שכרוך בכך אני חושבת שכדאי לךלפנות לקהילה ההומו לסבית לשמע אי ךואם הם יכולים לעזור לך. לצערי לאחרונה הם עלו לכותרות ,אך שם גם תוכל לפגוש גברים במצב שלך שהם דו או מבולבלים בנטיה שלהם,לשוחח ולשמע מה םמה עובר עליהם שאתה לא לבד.ליצור קשרים....
לגבי גירוי אנאלי בנוסף לאצבע או טוש יש דילדו ויש שמיועד לחדירה אנאלית.
יש חנות בשם סיסטרס חנות לאביזרי מין.חנות מינית חיובית...על כל דבר יש הסבר או דרך האינטרנט
אתה עדין צעיר וזה בסדר להיות מבולבל ולבדוק.....ואם אתה דו מיני ,שוב הרבה מהאוכ' יש להם נטיה לדו אך לא תמיד ממומשת ..אל תכריח את עצמך להיות מה שאתה לא מרגיש שאתה...
ולכן כדאי יעוץ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהנינה04/09/2009
אני בת 19 וחבר שלי בן 24 אנחנו כבר 3 חודשים ביחד(עדיין לא שכבנו-אני בתולה),
כל פעם שאנחנו נפגשים זה אצלו בבית ,רואים סרט ואז יושבים לדבר וכו' צוחקים וכיף(אנחנו כמעט ולא מתנשקים הוא לא מחבק אותי),אבל איכשהו זה תמיד מגיע למצב שהוא רוצה שאני ירד לו (בהתחלה היית מסרבת אבל עכשיו כבר לא) ואחרי שאני יורדת לו הוא כבר לא רוצה כלום לא להתנשק ולא להתחבק (ואני כן רוצה להתמזמז קצת כי זה כיף). מה זה אומר ההתנהגות שלו ? ומה עלי לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נינה
דניאלה פרייפלד04/09/2009שלום לך
האמת, קשה לענות לשאלתך בקצרה ,אז סליחה אם אני אאריך..
יש מגוון רחב של קשרים..
אבל ממך אני שומעת שאת רוצה יותר !!!ממנו !רגשי !!!ולא רק הפיסי הרי, חיבוקים ונשיקות מקרבים,ומעלים רגשות נעימותשל שיכות (ועוד) הדדיות.
האם נסית לדבר איתו? על איך את מרגישה,
מה היית רוצה שיהיה בניכם,
תתאמי איתו ציפיות.
אני מציע לך לא למהר "לאבד" את ביתוליך (איתו) לפני שאת משוחחת איתו (לא על סקס מלא)
וגם אחרי שאת משוחחת ואת מרגישה שהוא בא לקראתך.
וגם אז 3 חודשים זה לא הרבה זמן קחי את זמנך שתכירו רגשית.שתכירי את תחושות גופך וגופו שאתם לבושים ולאחר מכן שאתם ערומים (כל זה ללא חדירה)
את מביאה אותו לסיפוק האם הוא מוכן לענג אותך ולהביא אותך לסיפוק (מין אורלי עליך)
כרגע זה נשמע מאד חד צצדי
אני משארת,שאת אומרת מה היא רוצה ממני והאמת היא שלהרבה זוגות קשה לדבר על הנושאים שהעלתי ..
אבל לאחר השיחה אם את נשארת בעמדת היורדת לו ....
את תצתרכי לקחת החלטה!!!
מה הציפיות שלך מקשר !!! (ממך, ממנו)
כפי שציינתי, אין תשובה אחת
את צריכה לחשוב מה את מקבלת שאת נשארת/הולכת ומה את מפסידה אם את נשארת/הולכת ושוב על בסיס הציפיות שלך מקשר...
אני כן מדגישה שאין צורך למהר "ולאבד" את בתולייך
אבל אם ....לא לשכח קונדום.
תשתדלי לא להיכנס ללחץ...
אני מקווה שיכלתי לעזור לך יותר מלהקשות עליך
כי לא קל לך.. :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה דברים..
נינה04/09/2009אני מאוד מדה לך על תגובתך..
דיברתי עמו על זה כבר והוא כן מציע לי כל מיני דברים (כמו:לרדת לי או לשכב) אבל אני מרגישה שאני עדיין לא מוכנה לזה ולא רוצה את זה בינתיים. גם כאשר אני נמצאת איתו אני לא מפגינה יותר מדי רגשות לא יוזמת נשיקות וכו' רק אם הוא מתחיל אז אני"זורמת", ואנחנו גם מתראים 3 פעמים בשבוע (אני בצבא הוא עובד) ולא מדברים הרבה פלא' ..
והוא תמיד אומר שאני עושה לו את זה ממש טוב (הכי טוב מאלה שהיו לו)האם הוא מרגיש כלפי משהו,
האם לדעתך אני צריכה לגמור את הקשר, כי אני לא ממש נהנת מהקשר בינתיים (אנחנו צוחקים מדברים והל סבבה ,אבל אני רוצה שהוא יפגין יותר רגשות אם הבנת למה אני מתכוונת ולפי מה שניראה לי הוא לא יזום את הפרידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנינה
דניאלה פרייפלד04/09/2009בבקשה, תקראי שוב את מה שכתבת כתוגבה
תחשבי
תחזרי, אבל אל תמהרי
ואז אנשה להשיב לך
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנינה?
דניאלה פרייפלד06/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמעיין04/09/2009
שלום (:
אני משתמשת במדבקות אוורה כאמצעי מניעה קרוב לחצי שנה.
אני לא כ"כ מרגישה מוגנת ובטוחה עם המדבקות האלה, בעיקר בזמן אקט מיני.
יש סיבה לחשש? אני מאד מודאגת...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעין שלום
מירב שרון04/09/2009יעילותה של המדבקה במניעת הריון רבה - מעל 99%.
היתרון הבולט של המדבקה לעומת לקיחת גלולות הוא כושר ההיענות, כלומר, אין צורך לזכור לקחת גלולה כל יום, אלא רק להחליף את המדבקה אחת לשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה.שני04/09/2009
שלום , אני בת 16 וחצי אני וחבר שלי כבר שנה וחצי בייחד .
ואני רוצה לקיים איתו יחסי מין . אני מרגישה מוכנה
אבל אני יודעת בוודאות שחבר שלי חושב שאני בכלל לא בקטע של זה עכשיו..
ולא יצא לנו לדבר על זה אני לא יודעת אם הוא רוצה .
מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
דניאלה פרייפלד04/09/2009אני מאד מאריכה את שניכם!!!!
שנה וחצי ביחד ללא...כלומר אפשרת לעצמכם להכיר אחד את השני ואני שומעת מימך שאת סומכת עליו והוא בודאי סומך עליך...
יחד עם זאת אתם נופלים לפח שהרבה זוגות,צעירות,נושאים שנים..נופלים לתוכו
הם מדברים על כל דבר שבעולם, אך לא על מיניותם, האישית,זוגית...
גם אין בוודאות את לא יכולה לדעת מה הוא חושב עד שאת מעיזה ושואלת אם לא את רק יכולה לשאר שהוא חושב ....דווקא טוב שהוא לא לוחץ הוא איתך בשבילך!!!
ואולי הוא עוד לא מוכן???!!!! והוא נהנה ממה שיש.
האם אתם נפגשים מינית ללא חדירה? חיבוקים נשיקות הכרת תענוגי גופכם (בלבוש, בעירום)....
האם את מכירה את תענוגי גופך,איפה נעים לך יותר איפה פחות, האם את מאוננת וידעת לכוון אותו בעתיד... לעזור לך לגמור?
ושוב אם את מרגישה שאת מוכנה לפני שאת מעיזה לללכת עד הסוף ...תעיזי!!!!! לשוחח איתו !!!!
ואז תדעו איפה שניכם מוכנים.
לא לשכח אמצעי הגנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
שני04/09/2009תראי לא עברתי חוויה מינית לא איתו ולא עם אף אחד אחר , ואני רוצה שהפעם הראשונה שלי תיהיה איתו .
ואנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני חוץ מהקטע הזה .
ואני פשוט מפחדת מהתגובה שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
דניאלה פרייפלד04/09/2009אני מבינה אותך, זה קשה!
אבל למה או ממה את מפחדת.
אולי אם תכתבי ממה את חוששת לעצמך או כאן...
אופציות, התגובה שלו, אולי תראי שזה לא כל כך נורא ,הריבניתם קשר של שנה +
ואיך את היית מגיבה אם הוא היה מעלה את הנושא לשיחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףבן 1303/09/2009
אני בן 13 ואני עובר ליד ילדות ובחורות עומד לי רציתי לדעת למה?
וב היום זה ככה וזה מפריע לי מעוד..... אשמח עם תענו לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 13
דניאלה פרייפלד04/09/2009שלום
אכן זה יכול להפריע לך מאד!!!
אך אתה לא לבד הרבה בנים עוברים שלב זה בתחילת ההתבגרות.
הגוף שלך מתרגל לתחושות שההתבגרות המינית מביאה איתה.
ואכן זה קורה יותר ליד בחורות....אך לעיתים לא תשים לב מה גרם לזיקפה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בהשתנה + בתפקוד מיניחסוי03/09/2009
אהלן אני בן 20 ויש לי 2 בעיות שמאוד מטרידות אותי ועד עכשיו לא דיברתי עם אף אחד על העניין ..
הראשונה והיותר חשובה היא בסקס - או שלא עומד בכלל , או שעומד לרגעים ספורים אבל לא מספיק בשביל תפקוד מלא, או שהכל בסדר אבל אז אני גומר ממש מהר .. (30 שניות במקסימום)
הבעיה השניה היא שכשאשר אני מנסה להשתין במקומות ציבוריים/ליד אנשים אני לא מצליח ..
למשל במשתנות או בים ודברים כאלה ..
השאלה שלי היא האם יכול להיות שיש איזשהוא קשר פסיכולוגי בין הדברים , ואם כן איך אפשר לטפל בעניין . ?
תודה רבה מראש ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון03/09/2009אתה מתאר בעיה בזקפה ושפיכה מוקדמת. אכן מדובר בבעיות בתפקוד המיני וכמו בכל בעיה אצל באדם צריך להסתכל על גוף ונפש, כאשר באים לאבחן ולטפל בבעיה, צריך לשלול גורמים פיזיים, ולטפל בגורמים הפסיכולוגיים לבעיה. אני ממליצה לך להגיע להתייעצות במרפאה לטיפול מיני בנדון. לגבי הבעיה של השתנה במקום ציבורי, מאחר ואתה מציין שזה בעיה רק כאשר שזה במקום ציבורי ואחרת אין בעיה להשתין אז קרוב לוודאי שהגורם לכך הנו פסיכולוגי ומאוד יתכן שיש קשר בין הגורמים הפסיכולוגיים לבעיות בתפקוד המיני לגורם הפסיכולוגי של הבעיה בהשתנה. גם זה יעלה במסגרת הטיפול בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס ראשון.03/09/2009
שלום אני ןב 18 ומעולם לא שכבתי
אני דיי מתבלבל בזהותי המינית אך רוצה כבר לחוות משהו כזה
לא עם גבר עם אישה אני מפחד שלא יעמוד או משוה כזה ואני לא בטח העצמי כי זו פעם ראשונה
מה צריך בשביל סקס טוב?
אייבר גדול?
כושר טוב?
יש לי שיערות שם אפשרי להוריד או שזה יעקוץ אותה יותר יש חשיבות לשיער שם?? תודה רבהף מה מומלץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון03/09/2009אתה מציין שיש לך בלבול בזהות המינית. אולי אתה מתכוון לכך שיש לך בלבול בנטייה המינית, שזה שונה. כלומר בזהות שלך אתה גבר, אבל לא ברור לך לגמרי אם אתה נמשך לנשים ו/או לגברים. בנושא של נטיות מיניות חשוב שתבין שיש רצף, אין כאן שחור ולבן אלא כל מיני גוונים של אפור, ואתה עדיין בגיל ההתבגרות, בגיל שבו יש לך לגיטימציה חברתית לחקור את הזהות שלך ואת המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך. אז תאפשר לעצמך את החופש הזה מבלי לשפוט את עצמך.
אתה מציין שהנך מעוניין להתנסות כבר בסקס, אולי כדאי שקודם תתנסה במערכת יחסים של אינטימיות רגשית ואז תרגיש יותר ביטחון ויהיו לך פחות חששות לגבי האם יעמוד לך או לא, הסקס יגיע כשתהיה מוכן לזה עם מישהו/י שיש לך רגשות כלפיו/ה ושעמו/ה יש לך קשר של אמון, כבוד הדדי, ביטחון, תקשורת ופתיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בזמן מחזורבבעייה רציני03/09/2009
אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום בזמן המחזור והוא גמר בפנים. יש לציין שזה היום השני של המחזור שלי.
האם יש סיכוי שאכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון03/09/2009אי אפשר להיכנס להריון בזמן מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה מה הבעיה ! |:מבולבלת ...03/09/2009
שלום אני בת 18 וחבר שלי בן 22 ואנחנו כמעט שנה ביחד.
אנחנו מקיימים המון יחסי מין, אך בשבוע וחצי האחרונים שנינו היינו חולים כך שלא שכבנו.
אחרי שבוע וחצי אתמול קיימנו יחסי מין
והוא גמר יחסית מהר ( מה שבדרך כלל לא קורה )
וכשהוא חדר שוב הוא התחיל להרגיש כאבים.
מהתיאור שלי הבנתי שאלו כאבים כמו כאבי ביצים ..
אבל זה לא נשמע הגיוני כי כאבי ביצים זה שאתה מתחרמן ולא נמצא בפעילות מינית וגומר
אבל הכאבים שלו צצו אחרי הגמירה ותוך כדי פעילות מינית..
* חשוב לציין שהוא היה בלי קונדו, ולא היה תחת השפעה של שום אלכוהול או סם כל שהו*
מה דעתכם על זה?
תודה על העזרה והתשובות מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בת 18
דניאלה פרייפלד03/09/2009האם זה קרה רק פעם או שזה חזר?
עם או בליקונדו לא קשור לכאב שתארת
טוב שהוא לא תחת השפעה של.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אממ..
מבולבלת ...06/09/2009כשכתבתי לך את זה זה לא קרה בעבר.
אך גם לפני יומיים שכבנו וקרה אוו דבר פעם ראשונה גמירה יחסית מהירה
וחדירה שניה כאבים בלתי נסבלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
דניאלה פרייפלד06/09/2009שלום לך שוב
האמת היא שזה לא נשמע טוב וזה לא קשור לכמה זמן לוקח לו לגמור.
בכדי להסיר ספק כדאי שהוא יפנה לרופא שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)