מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףףף כנסווווובוביק04/11/2007
אני בת 15 והיה לי סטוץ אם מישהו הזיין שלו לא ניכנס לי לכוס סטומרת רק ההתחלה של הזיין נכנס יכול להיות שאני כבר לא בתולה ולאחר מכן הרגשתי מין כאילו השרירים שלי ברגליים התכווצו ולא הבנתי למה אף פעם ל א הזדיינתי לפני זה אולי זה קשור ויש סיכוי שאני יהיה בהריון זה הי ה לפני 3 שבועות אבל לא נראה לי שהוא גמר בפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככה זה בהתחלה
חילי04/11/2007אל תדאגי הזין בסוף יכנס לכוס שלך במלואו .לפני הזיון הבא אל תמהרי
ותבקשי ממי שאת שוכבת את שירחיב לך את הכוס ע"י החדרת אצבעותי
הרטבת הכוס לא תזיק
בקשר לבתולין החדרת הראש של הזין אינה מגיעה אליו וכפי הנראה
הוא לא נקרע במשגל הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטמות שקועותבוביק04/11/2007
הבעיה אצלי שהפטמות שלי לא יוצאות שקועות בפנים סטומרת אף פעם לא יצאו לי זה בעיה או משהו אני כל הזמן חושבת מה אני יעשה שיהיה לי תינוק איך אני יניק אותו. יש להרבה תבעיה הזאת או שאני היחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נראה לי סביר דווקא
אני...05/11/2007קודם כל, תלוי מאיפה מודדים.
11 ס"מ זה אולי קצת קטן, אבל זה לא קטנטן או משהו כזה, זה סביר.
ואם זה מה שיש לך, זה מה שיש לך. שטויות, לדעתי זה אחד הדברים הבאמת הכי פחות חשובים בסקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס, זה לא אמור היה להכנס כאן...
אני...05/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ברצף?שקדאיריס03/11/2007
אני לוקחת גלולות פמינט כבר שנתיים. יש לי עוד חודשיים טירונות קרבית וממש לא בא לי לקבל בזמן הטירונות. ממה שקראתי מותר לקחת את הגלולות ללא הפסקה. אני לא לגמרי בטוחה לכמה זמן? כמה חבילות מותר? זה לא יגרום לי נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה לקחת גלולות שלושה ארבעה
יפעת מקלר04/11/2007חודשים ברצף. זה לא גורם לשום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאביילנה03/11/2007
כי אמרו לי שגולולות מפריעות להיתפתחות ההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפעמים יש נשים שגלולות מסוימות לא
אבי04/11/2007מתאימות להם וזה משפיע על ההורומונים לא נזק וגם אז הם פשוט מחליפות לאחרות,
סביר להניח שלא יהיה לך שום תופעת לווי עקב נטילת גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.בן 1403/11/2007
שלום, אני בן 14 ואני נמשך לגברים.
יכול להיות שבהמשך אני אמשך לנשים? יש איזה שהיא אפשרות להפסיק את ההימשכות שלי לגברים?
תודה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שכן
אבי03/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן 14
ילנה03/11/2007בגיל הזה זה קורה לכולם!
ל-כ-ו-ל-ם ואני מיתכוונת לזה כשהייתי בת 14 אז חששתי וגמני דאגתי..
וחשבתישאני לסבית אבל זה עובר...
בהמשך..אתהתבין שאתהאוהב בנות ולא בנים..
אלהאם כן אולי אתה באמת נימשך לבנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל אני מעדיף עצה של הסקסולוג
בן 1403/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה קצת מביחאני03/11/2007
אני עוד מעט בן 17 בתול היו לי מלא פעמים אפשרויות לזיין אבל אני מפחד שיש לי קטן מידי וזה מוריד לי מהביטחון העצמי הזין שלי כשהוא עומד הוא 11 סמ ושהוא ישן מקסימום 2 סמ וההיקף הואגם 11 סמ
איךך אני מדיל אותו בכמה סנטימטרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחי בלי לעליב זה עצוב
חסוי!!04/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נראה לי סביר דווקא...
אני...05/11/2007קודם כל, תלוי מאיפה מודדים.
11 ס"מ זה אולי קצת קטן, אבל זה לא קטנטן או משהו כזה, זה סביר.
ואם זה מה שיש לך, זה מה שיש לך. שטויות, לדעתי זה אחד הדברים הבאמת הכי פחות חשובים בסקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הגודל הממוצא של הזין?xxx02/11/2007
אני בן 15 ואני רוצה לדעת מה הגודל הממוצא של הזין ואני רוצה לדעת האים אוננות באמת מגדילה את הזין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא לא מגדילה שום דבר
אבי02/11/2007זין ממוצע זה 15 סמ' בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון02/11/2007הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 מ"מ בהיקפו. הפין מגיע לגודל מקסימלי בגיל ההתבגרות, ומכאן ואילך נותר בגודל קבוע. אוננות לא מגדילה את הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמישהי02/11/2007
היי:)
האם אפשר לקנות גלולות בלי מרשם מרופא..?
ואיך שותים ת'כדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר אבל כדי לרופא יתאים לך גלולות
אבי02/11/2007שיותר מתאימות לך אבל בעיקרון את יכולה בלי שום בעיה ליקנות גלולות בבית מרקחת בלי צורך ברופא בעיקרון כדי לתאם גלולות אם רופא אם יש לך מצב בריאותי כזה או אחר שעלול ליגרום לתופאות לווי (לא רציניות),גלולות לוקחים כמו כל כדור אחר בולעים לוקחים כוס מיים ושותים וזהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפמינט
מיתר02/11/2007חשוב ללכת לרופא אבל בכל זאת מאיזו סיבה החלטת שלא אז אני ממליצה לך לנסות את פמינט כי היא הגלולה בעלת המינונים הנמוכים ביותר של הורמונים ובגלל זה ברוב המקרים היא בעלת השפעות לוואי הנמוכות ביותר
מיתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב אבל לא חייב לא אמרתי שלא חשוב
אבי03/11/2007למה להכניס לי מילים לפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי שלום
מירב שרון02/11/2007רצוי שזה ייעשה בליווי של רופא/ת נשים כדי שיהיה מעקב אם יש תופעות לוואי. ניתן לבלוע את הגלולה עם כוס מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!!!חשוב!!!02/11/2007
בחיים לא קימתי יחסי מין (אני בת 15 וחצי) ואני מאוננת הרבה זמן.
הקטע הוא אני רק מלטפת את השכבה החיצונית (כל השפתיים או מה שלא יהיה ..בולט מאוד אצלי) הקטע הוא אתמול ניסיתי להחזיר אצבע ולא הצלחתי לא הבנתי למה ניסיתי שוב ושוב גם לא. אז לקחתי מראה מלמטה וכשאני פותחת את השפתיים כזה אז יש מן..גוש? לא בדיוק אבל כמו עוד עור במקום שאמור נראלי להיות הפתח. זה נורמאלי?! האם ככה נראה קרום הבתולים?! זה כזה סוג של גוש שיש לו פס שמוביל לראש השפתיים או משהו.
זה נורמאלי?!?! אני די לחוצה כי אני לא יודעת איך זה אמור להיראות. והאיבר אצלי בולט מאוד זה גם בסדר? קצת פחות מחצי אצבע. זה המון. (אבל יש לי גם ידיים די קטנות)
פליז תעזרו סופר דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה הפות
מירב שרון02/11/2007אצל כל אשה זה נראה קצת אחרת. נראה שאת מודאגת לגבי מבנה הפות שלך ולכן אני ממליצה לך להגיע לרופאת נשים על מנת להסיר חששות מליבך ולקבל הסבר לגבי המבנה האנטומי של הפות ואיך הוא מתבטא אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
חסוי03/11/2007דבר ראשון אני די מעדיפה לא ללכת. אם לא יהיה פתרון בסופו של דבר אולי אני אלך לרופא נשים.
אבל רציתי לשאול לגבי הדבר הזה......זה קרום הבתולים? איך הוא נראה ואיפה הוא ממוקם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ס"מ בתוך הנרתיק
אבי03/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ...
חשוב!!!03/11/2007חח מביך אבל איך זה נראה?! בערך? כמו. עיגול כזה של עור? או זה יותר בצורה של השפתיים וכ"ו......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הדגדגן!
126/11/2007אני ממליצה לך תכנסי לאתר "יחסים" (תכתבי בוואללה יחסים) יש שם בצפר לסקס... אז תקראי ותלמדי על הגוף שלך... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותגלית01/11/2007
האם יש סכנה בלאונן פעמים רבות?
האם זה נכון שאם מאוננים הרבה הדגדגן נהייה מגורה יותר באופן כללי?
האם דגדגן מגורה זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מה לדאוג....
חן14/01/2008חחחחח לא מאמי זה ממש לא נכון ....פשוט הוא רוצה את זה והוא נשמך לזה באופן טבעייי..!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגדגן אמור ליהיות מגורה זה לא מסוכן
SATAN01/11/2007וגם לאונן זה לא מסוכן תמשיכי לאונן מה את ניבהלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית- אין שום סכנה
יפעת מקלר01/11/2007בלאונן פעמים רבות.הדגדגן מגורה כשמגרים אותו, ואחר כך חוזר למצבו הקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרהרז01/11/2007
שלום אני בן 15 וחצי ואין לי חברה ונימעס לי כבר לאונן ..ואני לא יודע מה לעסות
אולי תוכלו לעזור לי איך לרענן את חיי המין שלי י זה כבר משעמם לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון01/11/2007אם אתה כיום ללא חברה ואתה רוצה להעשיר את חיי המין שלך, כדאי לך להתנסות בפנטזיות מיניות מגוונות ומאוננות בדרכים שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
רז02/11/2007אני לא כול כך הבנתי את תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש לך פנטזיות מיניות?
מירב שרון02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאחד ממטאליקה01/11/2007
אני בן 13 ומאונן האם זה נורמלי שלא יוצא לי שפיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/11/2007אצל רוב הבנים מתחיל השפיכה בין הגילאים 12 עד 15, על אף שאצל חלקם זה קורה מוקדם יותר או מאוחר יותר. אתה יכול לאונן ואף להגיע לאורגזמה מבלי צורך שתהיה לך שפיכה. אך עבור רוב הגברים חוויות האורגזמה יותר גבוהה כאשר היא מלווה בשפיכה של זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי!!31/10/2007
אני מאתמאן במכון כושר שנתיים ואני בן 15 וכמובן שאחרי אימון אני חייב חלבונים זה בסדר אבל אמרו לי שכאשר מאוננים הזרע מבזבז מלא חלבונים אז אני מפחד לאונן אבל אני נורא רוצה לעשות את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי על זהההההההההה
חסוי!!01/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותרז31/10/2007
תמיד אחרי שאני מאונן יוצא לי די קצת שפיך אך זה לא מטריד אותי ..מה שמתריד שאחרי זה אני נגיד הולךל להשתין אחרי שעה ופתאום יוצא לי קצת שפיך אם השתן זה נורמל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר גמור.
יפעת מקלר01/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למירב השרוןילנה31/10/2007
אם אני בכל זאת יהיה אתזה רק אם קונדום ו-555-
הוא יקרע ..יש משהו שיכלו לימנוע את ההריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי טעות
ילנה31/10/2007אם אני בכל זאת מקיימת יחסי מין אם קונדום בילבד והקונדום ניקרע יש משהו שימנע הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
מירב שרון01/11/2007פוסטינור היא "גלולת היום שאחרי" - מיועדת לשימוש אך ורק עד 72 שעות
מזמן קיום יחסי המין. מדובר למעשה בגלולה המכילה מינון גבוה של
ההורמון פרוגסטרון - ותפקידה לעכב את הביוץ ולמנוע השרשה של ביצית
מופרית ברחם.
אם כן, הגלולה אינה גורמת להפלה, אלא מונעת הריון לפני שהוא מתחיל.
אין פגיעה בסיכוי להריון או השפעה לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור זה לא מיקרא חירום לא מומלץ
אבי02/11/2007באופן קבוע(מימה ששמעתי) למה את מיסתבכת ככה קחי גלולות מה הקטע למה את משחקת אם זה ככה קחי גלולות ואת מוגנת מהריון לא רצוי זהו אם הקונדום יקרע אז את תיכנסי להריון כי הזרע יהיה חופשי לחדור ואת פשוט יכולה לימנוע את הלחץ והחששות על ידי לקחת גלולה ליבלוע ואת מוגנת בלי לחצים בלי סכנה לבריאות ובלי כלום זהו מה הקטע שלך אם גלולות למה ניראה שאת נימנעת מהם?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)