מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשובבבשירה14/11/2007
היי...יש לי שאלה...אני בת 17 וחצי וכשאני מאוננת אני לא מצליחה ללכת עד הסוף...לא יודעת למה אבל משהו עוצר אותי...איך אני יודעת שגמרתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה שלום
מירב שרון15/11/2007אני מציעה לך להיכנס לאתר המצ"ב:
http://www.urbach-clinic.co.il/article.aspx?article_id=48
כמו כן, יש את הספר "לעצמך" של לוני ברבך שניתן לרכוש בצומת ספרים שמיועד לנשים שמעוניינות להגיע לאורגזמה אך מתקשות בכך.
חוויה של האורגזמה משתנה מאשה לאשה וגם הסיבות לאי הגעה לאורגזמה הן אינדיבידואליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות בבגדים.שי14/11/2007
שלום.
יש לי חבר שלא מוכן לאונן לידי אפילו בבגדים ובבית , או בכל מקום אחר.
והרי הוא בן.
איך אתם מסבירים את זה?
דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!
שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי, עניתי כבר על שאלתך
יפעת מקלר14/11/2007בתאריך 5.11 מדוע אתה חוזר עליה שוב? ולמה אתה לא מניח לחבר שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת...אני חושב ששי היא בת....??
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לבנים יש עכבות ובושות....
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן...לפני כשבועיים שי שאל
יפעת מקלר16/11/2007אותה שאלה כשהוא כותב בלשון זכר, וגם קיבל תשובה. גם אם התשובה לא מספקת אותו, חשוב שהוא ילמד לכבד את הרצון ואת הספייס של השני. זה אחד הדברים החשובים במיניות. (תשובתי מיועדת כמובן שוב לשי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהגל14/11/2007
קראתי באיזה פרסום באינטרנט שאם מאוננים אז זה מחליש ומפרק את השרירים
כתוב שם שזה מוריד את הטסטוסטרון שעזור לבנות שרירים ומוריד חלבונים
אני מתאמן בפיתוח שרירים כבר שנה ולא הבנתי אם זה נכון או לא?
יש השפעה קטנה או שאין השפעה בכלל?
מותר או אסור לאונן לפני אימון או אחרי אימון?
ראיתי שמישהו שאל את זה פחות או יותר אבל עדיין לא הבנתי אני צריך תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל שלום
מירב שרון15/11/2007אין מניעה לאונן למי שמתאמן בחדר כושר. לגבי חלבונים, אם זה חשוב לך מומלץ שתפנה לדיאטנית שתבנה לך תפריט עשיר בחלבונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מאונן כמה זמןמשה14/11/2007
אני מאונן כמה זמן והפין שלי מתחיל להיתקלף לענות בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה שלום
מירב שרון14/11/2007אם הפין מתקלף כתוצאה מאוננות אז אתה כנראה מאונן בתדירות מאוד גבוהה, כל כמה זמן אתה מאונן ומה משך האוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
משה14/11/2007פעם ב אולי 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
משה14/11/2007בארך פעמים ביום
משה14/11/2007בארך פעמים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונן עם שמן תינוקות...
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2007או כל חומר סיכוך אחר על בסיס שמן!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסה
גל16/11/2007העור מתקלף עקב השפשוף הרב אשר גורם לגירוי ושפשפת לי גרם פעם לפצע...
תנסה לאונן עם חומר כלשהו שירכך מעט את השיפשוף.
כמו שמן, קרם לחות, רוק, סבון או כל דבר אחר העולה על רוחך...
ומגניב אותך...
אתה יכול להתנסות גם בחומרים שונים, מאכלים, וכו'
רק תדאג לשים לב שזה לא איזה חומר רעיל/חומר ניקוי או כל דבר אחר אשר יכול להזיק לעור שלך...
תהנה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענה בבקשה
מתאמן17/11/2007אני חושב שיש לי אותו פצע שאתה מדבר עליו, זה לא כואב אבל זה מפריע, האם זה עובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרהחסוי13/11/2007
יש לי בעיה , יש לי פחד מתמיד מליהיות הומו למרות שאני נמשך לבנות ואין לי שום משיכה לבנים וכשאני רואה ברחוב בנות אני נמשך ולבנים לא אבל בכל זאת תמיד יש לי את הפחד הזה שכאילו זה לא בשליתתי ופתאום אני אהב בנים למרות שאני אפילו לא נמשך אליהם וזה משגע אותי אני רוצה לחזור לחיות חיים נורמאלים בלי הפחד הזה צריך תשובה ומהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אתה נילחץ זה נובע מהלחץ שאתה
אבי13/11/2007מיזה זה לא רע ליהיות הומו תכניס לך את זה לראש,גם אם אתה לא הומו(שזה ברור) אתה לא צריך לפחד מיזה כל כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו!!חייל2013/11/2007
איבר המין שלי קטן..בערך 10 ס''מ בזקפה..האם בת זוגתי תוכל להנות ולגמור מקיום יחסי מין בינינו למרות גודלו של האיבר..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תירגע
מישהו13/11/2007הכל יהיה בסדר, אתה ובת זוגתך תוכלו להנות ממין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט כן.
יפעת מקלר13/11/2007חוץ מזה שכדאי לזכור שהנאה של בת הזוג מהמין אינה קשורה רק, אם בכלל, לגודל האיבר. גבר יכול להיות בעל איבר ענק ובכל זאת מאהב עלוב למדי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בעת סקס..אייל13/11/2007
אהלן..
אני בן 17.5 וחברה שלי בת 16.5.
התחלנו לעשות סקס ללא מגע מיני, על ידי אוננות האחד לשני, ירידות וכד'. בתקופה שכך הסקס נעשה חברתי אמרה לי שהיא גומרת לאחר זמן מה אך מאיבר מינה לא יצאה איזושהי הפרשה, היא פשוט הרגישה מן התשה מסוימת ואמרה לי שאינה יכולה להמשיך עוד (וזה לא נגרם מחוסר כוח..).
לפני כחודשיים בערך התחלנו לשכב ובכל פעם, עד היום, היא לא מצלחיחה לגמור (אפילו לא לקבל את אותה התשה הנ"ל). אני גומר לאחר כמה דקות ואז אנו עושים את זה שוב על מנת שגם היא תגמור ותגיע לאורגזמה וזה לא קורה. דבר זה גורם למתחים בינינו ואנו ממש מתבאסים מזה.
השאלות שלי הן:
א. האם זה נורמלי שלא יוצאת אף הפרשה לאחר שהיא כביכול אומרת שהיא גמרה?
ב. מה אפשר לעשות כדי שהיא תוכל לקבל אורגזמה בעת שאנו שוכבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר גמור,
יפעת מקלר13/11/2007וחבל שהדאגה גרמה לה להפסיק להנות ולהגיע לאורגזמה . מה שחשוב זו התחושה . אם יש הפרשה אחרי האורגזמה ,או אין הפרשה- זה לא מעיד על ההנאה ולא צריך לפריע. אגב חוסר רטיבות יכול להוות בעיה רק אם בזמן יחסי מין מלאים זה גורם לחדירה מכאיבה, ואז אפשר להשתמש בחומרי סיכה- רוק, KY ג'ל ועוד מוצרים שקיימים היום בבתי מרקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסו לגוון בתנוחות אולי תנוחה בא היא
אבי13/11/2007למעלה שוכבת עליך ושולטת בחדירה יכולה לעזור נסו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסינו..
אייל14/11/2007אנו מנסים תנוחות שונות.. אבל שוב, מדוע היא איננה מגיע לאורגזמה בעת קיום יחסי מין מלאים כמו שהיא מגיע לכך ברגע של אוננות למשל? היא אומרת שהיא נהנית נורא, ממש נהנית, אך לא גומרת, מה הסיבה? האם יש פתרון?
עזרו לי בבקשה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
ב14/11/2007טבעי והגיוני שלחברה שלך יותר קל לקבל אורגזמה כאשר היא מאוננת מאשר כאשר אתם שוכבים וזה ממספר סיבות:
1) האורגזמה את ה שיא במהלך האקט המיני. קל יותר להגיע לשיא כאשר היא מענגת את עצמה מאשר אתה מענג אותה כי היא קשובה יותר לעצמה ממש שאתה יכול להיות קשוב לה.
2) כדי להגיע לאורגזמה היא חייבת להיות נינוחה ורגועה. כניראה שכאשר היא עם עצמה אז יותר קל לה להיות נינוחה מאשר היא איתך וזה יכול לנבוע מכך שאולי קשה לה להיפתח אליך עד הסוף. לפעמים זה עניין של זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ל ב
אייל16/11/2007אבל הקטע הוא שהיא לא מאוננת אף פעם לבד, רק כשאשר אני מענג אותה, אני הוא זה שמשחק לה בדגדגן.. ואז היא כן מצליחה לגמור לעומת שבחדירה שגם כאן אני הוא זה שמתפעל והיא איננה מצליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תן לה את השליטה על החדירה
המבינה16/11/2007לי הרבה יותר קל ליגמור כשאני למעלה בשליטה,תנוחות כאלה מקלות על האישה ליגמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל שלום
מירב שרון30/11/2007חשוב שתדע שרוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי הדגדגן ורק 1/3 מהנשים מגיעות לסיפוק על ידי חדירה. יתכן שהחברה שלך זקוקה לגירוי בדגדגן על מנת להגיע לסיפוק ולכן אינה מגיעה לאורגזמה בחדירה. מומלץ תוך כדי קיום יחסי מין, לעשות לה גירוי בדגדגן.
משה14/11/2007בערך פעמים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסה
סיון93630/11/2007במהלך החדירה, במקביל תעשה את הדגדגן שלה.
כאשר בדגדגן מגורה בקיום יחסי מין זה עוזר לגמור.
אצל אישה יש גמירה חיצונית - מהדגדגן ויש פנימית - מחדירה.
אלו אורגזמות מעט שונות. לוקח לפעמים זמן להגיע לאורגזמה מחדירה כי צריך לדעת איפה הנקודה שבה היא מגיעה לשיא.
ולכן עד שתגיעו למציאת נקודה זו, במקביל תעשה את הדגדגן שלה...
בהצלחה וסופ"ש מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
אני02/12/2007אתה ממש חמוד שאתה דואד לה..
כל הכבוד לך אין עוד הרבה אנשים כמוך..
למרות שאין לי נסיון הייתי מציעה שאולי תנסו קצת משחק מקדים.. תיגע אל תיגע לה כזה באיבר וכשהיא ממש מרגישה רטט תתחילו לעשות את זה..
אני מקווה שזה יעזור...
ועוד משהו תנסו לדבר על זה בגלוי אחד עם השני ואולי זה קצת ימנע את ההתבאסות והמתחים שלכם..
בהצלחה...!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בפעם הראשונהאנה12/11/2007
אני בת 16 ואני וחבר שלי רצינו לקיים יחסים אתמול ולא הצלחנו.
לא הצלחנו שתיהיה חדירה
בהתחלה חשבתי שזה סימן מאלוהים. כאילו אולי באמת עדין לא הזמן
אני מרגישה מוכנה ואנחנו חברים כבר שנה
אני מפחדת לעשות את זה ואז להרגיש זונה כזאת אבל אני אוהבת אותו והוא אותי ואני יודעת שהוא יחכה לי.
אני ממש רוצה אבל מצד שני אני לא יודעת אם זה נחשב מוקדם מידי בגיל 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוהים לא ימנע מימך סקס וחלאס לגישה
אבי13/11/2007הזאת תישכבי איתו או אם מי שאת רוצה כמה פעמים שאת רוצה ואת לא תיהיה קרובה אפילו לזונה זה לא ימי הביניים שאז נשים ששוכבות הרבה או ביכלל היו יכולות להיקרה זונות זאת גישה שובניסטית ופרמיטבית,נסי שוב ותישכבי איתו אל תימנעי מעצמך זה לא סימן ולא כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוה"גיל המוקדם לסקס" הינו המצאה
אבי13/11/2007שמישתנה לפי תפיסת הבן אדם אין שום רעיה פיזית או נפשית שמגדירה בצורה מוחלטת "גיל מתאים לסקס", מי שמוכן ורוצה סקס שיעשה סקס לגיל עצמו אין שום משמעות רק בעיני החברה אולי שזה לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה שלום! מהדברים שציינת
יפעת מקלר13/11/2007נראה שאת לא לגמרי שלמה עם עצמך לגבי קיום יחסי מין מלאים. את מאד חוששת מההרגשה שתהיה לך אחר כך, ומהסיבה הזאת לא הצלחתכם לקיים חדירה. שהנפש לא שלמה, הגוף מתכווץ, נסגר, וזה מה שקרה לך. קחי עוד זמן, וכשתהיי ממש בשלה ומוכנה, תנסו שוב. בינתיים על תנסו להפעיל כח ולחץ ותמשיכו להנות ממה שנהנתם עד עכשו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמן לא תמיד עוזר אם היא לא תנסה
אבי13/11/2007ליהיות רגועה זה יהיה גם בגיל 20 +, היא צריכה להירגע רואים שיש דברים שמדעיגים אותה כמו שהיא תצא "זונה" עקב זה שהיא עושה סקס בגיל 16 זה לא אומר שהיא לא מוכנה זה אומר שהיא חוששת מאיך שהיא תצא מהעניין.אם יש לנערות בגיל שלה בעיה בתחום המיניות לא טוב להיתעלם מה הבעיה עצמה ולומר לה לחקות עוד כמה שנים כאילו שיש קשר לזה הרבה נשים אם בעיות בתחום המיניות בגיל 16 חשבו שזה הגיל ובגיל 20 ומשהו עדיין אותה בעיה ואף גרוע יותר,הגיל לא קשור לא הרבה גברים ונשים עשו סקס בפעם הראשונה בלי חששות או בעיות ובקלי קלות זה קורא הרבה ולחקות לא ממש יעזור,זה שהיא בת 16 לא אומר שהבעיה תמונה בגיל שלה היא אמרה שהיא חוששת שיקראו לה זונה זה סיבה מוצדקת ללא לעשות סקס עכשיו?,לדעתי צריך ליפתור בעיות מיניות של נערים בני 14 ומעלה ולא להיתעלם מהם ביגלל הגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אולי לא מומחה אבל זאת דעתי
אבי13/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך שתעזרו ליחסוי12/11/2007
יש לי בעיה בפין הוא קטן מאוד... בארך 6 ס"מ בזיקפה ואני בן 13 ועם זאת אני גם נימשך לגברים אני לא יודע מה לעשות עם זה.
אני כבר שחבתי פעם אחת עם גבר כדי לנסות וזה משך אותי אבל אני מפחד שידו שאני נימשך לגברים.
האם אפשר לטפל בזה?
תעזרו לי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבין
חסוי12/11/2007אני לא מבין, אני בן 12 והפין שלי בגודל 18 סנטימתר בזיקפה העם זו חריגות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה123
חסוי12/11/2007זה יגדל לך עם הגיל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון13/11/2007לגבי אורך הפין, אתה רק בן 13 ואתה עדיין בתהליך של צמיחה. לגבי החשש שלך מפני נטייה הומוסקסולאית, אם זה מעורר בך פחדים, אני ממליצה לך לפנות לטיפול רגשי שבו תעבור תהליך של בדיקה וחיפוש עצמי של זהות מינית אמיתית וחיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.שאלהילנה11/11/2007
שפיך וזרע זה לא אותו הדבר חחח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בערך
יפעת מקלר12/11/2007הזרע נמצא בתוך נוזל, כשביחד זה נקרא נוזל השפיכה.(או אפשר לומר רק שפיכה) בשפה עממית קוראים לזה שפיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי בבקשהאין לי שם11/11/2007
ברצוני לדעת מה הסיכוי לקרע בקונדום ,מה הסיבות וכיצד ניתן למנוע זאת?
האם יש סוג קונדומים ספציפים שרצוי להשתמש בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה לא כ"כ משנה כי
יפעת מקלר11/11/2007ברגע שאתה בתוך הסטטסטיקה, אז לגביך זה 100%. לכן, הכי חשוב במקביל לקונדום שבת הזוג תשתמש בגלולות למניעת הריון. קונדום יעיל נגד העברת מחלות מין ,הוא לא מספיק יעיל למניעת הריון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז את מנסה להגיד ש
אין לי שם12/11/2007לפעם הראשונה עדיף גם גלולות וגם קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן! הכי בטוח גם וגם.
יפעת מקלר12/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה תענו לי בדחיפותחסוי!!10/11/2007
אני בן 15 ויש לי שאלה : אם אני מאונן אבל אני מפסיק לפני שיצא הזרע כאילו הכוונה שלי שאני עושה ביד לכמה שניות רק להרגיש את התחושה הנעימה ואז לפני שאני מרגיש שהולך לצאת זרע אני עוצר ועושה שוב אז זה לא מזיק אני ידוע שתגדיו לי לאונן עד הסוף אבל רק תגידו לי אם זה לא הזיק לי עד עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויש לי עוד שאלה קטנה אני חייב תשובה
חסוי!!11/11/2007אני מתאמן בחדר כושר ואמרו לי שחלבונים מבזבזים חלבונים שאני זקוק להם ואני עוסק בעליית מסת השריר האם זה ישפיע על ההתפתחות שלו כי אני מת לאונן ואני לא עושה את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוא תיכנסס..
חסוי11/11/2007לעשות ביד כמה שניות זה לא מזיק בכלל כמו שלאונן זה לא מזיק
בקשר לחדר כושר אני בן 15 ואני ראיתי באיזה ]ורום שזה משפיע על החלבונים
אז בוא נגיד שלחדר כושר עדיף שלא תאונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שאלך השניה-
יפעת מקלר11/11/2007אתה יכול לעשות כושר וגם לאונן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא הזיק עד עכשו
יפעת מקלר11/11/2007וגם בעתיד- אם תרצה לעצור לפני, זה לא יזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפעת
חסוי!!11/11/2007באמת תודה רבה רבה רבה את פשוט לא יודעת כמה עזרת והקלת עליי ואני נורא מעריך את זה ואני המלצתי לחבריי על פורום זה אתם עזרתי לי בהרבה תחומים שהתביישתי לשאול את הוריי ואני מודה לכם מקרב לב!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן לך!
יפעת מקלר12/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנסוחסויי10/11/2007
אני בן 15 ואני משפיך בלי סוף אפילו שאני לא מאונן וזה לא מוציא לי הרבה ממש לפעמים כן מה אלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
חסויי10/11/2007וזה בצבע כמו ג'ל שקוף כזה זה בסדר אפשר לעשות הם זה ילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובהה
חסוי11/11/2007שפיך הוא בצסע שקוף או לבן זה תלוי במה אתה אוכל
ולא אם השפיך עצמו עושים ילדים עםהזהרע לפעמים הוא יוצא אם השפיך ולפעמים לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון13/11/2007אתה לא צריך לעשות כלום זה טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו ליחסויי10/11/2007
1אני בן 13 ואני לא יודע למה אני משפיך לבד שאני לא נוגע בזי ן ביכלל מה אפשר לעשות ואאמרו לי שזה מוריד מהחלבונים ואני בן 13 ואני עושה ספורטמשחק כדורגל מה עלי לעשות
2 הם אני יושן אל הזין הוא לא גדל לי שאני ישן כמה אני צריך לישון בשיביל שהוא יגדל הוא קטן מעוד מעוד שהוא ביזקפה הוא 8 מה עושים
תהנו לי בזריזות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על הטעות מאוד**
חסויי10/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד**
חסויי10/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון10/11/20071. זה טבעי, אין לך ממה לדאוג. זה לא פוגע ביכולת שלך לשחק כדורגל.
2. הפין ימשיך לצמוח גם אם תישן על הבטן. לגבי אורכו, אתה רק בן 13 והוא ממשיך לצמוח עד גיל 16.5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ל- סקס12310/11/2007
מהכ"כ בוער לך במנוש????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת אני "סקס" אני ילדה נורא חרמנית
יוליה10/11/2007לגילי ואני נורא רוצה סקס נימאס לי לפנטז ולאונן על זה כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)