מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו ליחסויי27/11/2007
אני בן 13 ויש לי מספר שאלות
1 איך אפשר להעביר מחלות מין ?
2 מה גודל הממוצע של הפין כשהוא עומד?
3 הם יכול להיגמר השפיך??
4 ההים אפשר לעשות הם כל גודל שהוא ילדים איפלו 7 ס''מ
5.איך עושים שהיה שפיך לבן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות...
סיון93630/11/20071. מחלות מין עוברות בקיום יחסי מין לא מוגנים. הן בחדירה, מין אוראלי ומין אנאלי.
כדי למנוע מחלות מין יש בכל אחד מהמצבים להשתמש בקונדום.
במידה ומקיימים מין אנאלי ואח"כ עוברים למין רגיל, רצוי להחליף קונדום - כדי למנוע זיהום או גירוי אצל הבחורה.
2. יש גברים עם 5 ס"מ ויש כאלה עם 20 ס"מ - ואני מדברת על כאלה שעברו את גיל ההתבגרות.
את חשבון הממוצע תעשה לבד.
מניסון, יותר חשוב מגודל זה הניסיון וזה משהו שתצבור עם הזמן, אל תדאג זה גם יגיע.
3. לא נראה לי אבל אני לא רופאה. אין סיבה שזרע סתם כך יגמר.
4. כן. ברגע שהזרע חדר לביצית יש הריון (בהנחה והוא נקלט) ממש לא משנה מהו גודלו של איבר המין לצורך עניין זה.
5. הזרע הוא או לבן או שקוף - גם זה וגם זה בסדר אין לך מה לדאוג כל עוד הוא בגוונים אלו.
סופ"ש מצויין - ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין בתחתפולינה27/11/2007
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין. בזמן אחרון הוא אומר שרוצה משהו אחר. למשל לזיין אותי בתחת. שמעתי שזה כואב מאוד ובגלל זה אני מאוד מפחדת. הוא אמר שזה דבר טבעי שחור בתחת מתרחב בדיוק כמו שקורה בשירותים כשעושים קקי. האם אני סתם פחדנית והוא צודק? יש בזה נזק כל שהוא? מי עשתה את זה ויכולה לספר איך זה באמת? תענו בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/11/2007רצוי לעשות מין אנאלי בצורה מאוד עדינה והדרגתית, להיעזר בהרבה חומר סיכה על בסיס מים ולהתחיל עם החדרת אצבע אחת, ואח"כ 2, וכד'. אבל אם את מאוד חוששת מראש, זה יכול לגרום לך להתכווץ ואז זה בפני עצמו יכול לגרום לחוויה מכאיבה. תעשי את זה רק אם זה באמת משהו שאת שלמה עם זה ולא על מנת לרצות אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון ש..שיר27/11/2007
לבנות שיש פס שיערות בבטן אז יש להן אורגזמה יותר טובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל קשר בין השניים.
יפעת מקלר27/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה חמורה מאודחסוי26/11/2007
שלום.
אני בן 16 ויש לי כמה שאלות חשובות.
קשה לי אפילו לחתוב את זה, אבל בכול זות.
בגיל11-12 גיליתי שאני נמשך לאברי מין זכריים לצערייי הגדוללל, אבל לגברים אצמם לא(באופן לא מיני)ולנשיים אני נמשך אבל לא באברי מינם(או אולי קצת),זות אומרת שאני לא הומו אלה תופע אחרת.
אם לא הבנתם אז אני לא אוהב גבריים אלה רק את ה זה שלהם, ואצל נשים זה הפוך.
שאלות:
1)אני ממש לא אוהב את כול הסיפור הזה,האם יש משהו שאוכל לעשות?
2)האם יש שם לתופע הזות?
3)האם אני ישאר ככה לכול החיים?מי שום מה יש לי הרגשה רעה בנוגע לזה(אני מאוד מקווה שאני טועה)יש לציין שאני עוד לא מפותח ממש לגיל שלי ואין לי הרבה שערות יחסית לגיל שלי שמעידות על בגרות מנית ברמה גבוהה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדשות טובות(:
ב ן1616/02/2008עבר הרבה זמן מאז הודעה אבל רציתי להגיד שהשתנו כמה דברים... ואני נורמלי!!!
כן,זה לא קרע,פתעום! אבל אני כבר לא אוהב את מה שהאהבתי אז,אכשיו אני אוהב את האבריים הנשיים!.
הבעיה הקטנה היא שאני פוחד שאחזור למה שהיה פעם כי לפעמיים ורק לפעמיים אני עדיין קצת נמשך לזה של הגבריים.
כן אבל בגדול הכול בסדר, אני כבר לא פוחד שאיזה יום אחד אצתרך להיות עם משהיא שאני לא נמשך
לאבריים שלה (אני כבר חשבתי שלא אצע מזה).
רק רציתי שתדעו. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון16/02/2008מה זה "נורמלי"? מה שחשוב זה שאתה שלם עם נטיותיך המיניות, לכאן או לשם. זה כנראה היה חלק מתהליך גיבוש הזהות המינית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??אנשים צריכים להירגע אם הקטע הזה
אבי27/11/2007אז מה נגיד ואתה הומו (למרות שברור שאתה לא) מה קרה? מי מת זה לא רע ולא בושה ליהיות הומו,
זה בסדר גמור שאתה אוהב איברים של גברים מה רע בזה? זה לא אומר שאתה הומו פעם הייתי מיסתכל בתמונות של תצוגות אופנה כאלה של גברים אהבתי להיסתכל עליהם והם ניראו לי יפים (גם היום) זה לא בושה ולא דווקה אומר שאתה הומו אני למשל למרות זה לא נימשך לגברים ואני לא הומו וזה בסדר אם אתה הומו ואם לא תפסיק לפחד מיזה זכותך לאהוב מה שאתה רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון30/11/2007מהתיאור שלך את הבעיה שלך, נראה שאתה מאוד מוטרד מנטיותיך המיניות. זה מעסיק אותך ולא נותן לך מנוח. לכן, אני ממליצה לך לפנות לטיפול רגשי על מנת שתגיע למצב שאתה שלם עם עצמך והמיניות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הפיןמישל26/11/2007
עד איזה גיל הפין ממשיך לגדול?
האם הוא יכול לגדול גם אחרי גיל 17?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
סיון93601/12/2007הפין ממשיך לגדול עד תום תקופת / גיל ההתבגרות... שזה בערך 21.
ככה שבמקרה שלך עדיין כן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך הפיןאנונימי26/11/2007
שלום , קראתי באתר מסוים שאורך פין ממוצע במצב רגיל הוא 8 ואורך פין ממוצע במצב רגיל אבל שהוא מתוח אצל ילד בן 16 הוא בין 8 - 10 . ובכן אורך הפין שלי במצב רגיל הוא 9 וכשהוא במצב רגיל ומתוח הוא 15 - ב5 יותר מן הממוצע - האם זה אומר שהוא גדול מדי???
בבקשה תענו
המתעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריא ותקין!!
עידן מיליצ'ר26/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה דחופה!126/11/2007
אז ככה, אני וחבר שלי שכבנו כבר פעמיים וזה היה בלי קונדום (הוא גמר בחוץ). פעם הבאה אני רוצה שנעשה את זה עם קונדום, אבל יש בעיה שהוא אמר לי שעם קונדום הוא פחות ירגיש אותי (יהנה פחות) ויקח לו יותר זמן לגמור.
אני לודעת מה לעושת.. כי גלולות אני לא רוצה לקחת כי יש כל מיני תופעות לוואי וזה גם מסוכן.
אז מה אפשר לעושת כדי שהסקס יהיה בטוח והוא יהנה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/11/2007אין לך ממה לחשוש לגבי גלולות, זה מאוד בטוח על אף רשימת תופעות הלוואי האפשריות (שתמיד יש בכל תרופה) ובעזרת גלולות את מונעת כניסה לא רצויה להריון וזה בשליטתך. לצד הגלולות חשוב גם שבן הזוג ישתמש בקונדום כדי למנוע מחלות מין. הביטחון שלך גובר על ההנאה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס בטוח
יחייע27/11/2007תקשיבי חוץ מקונדומים וגלולות יש עוד דברים לסקס בטוח למשל ספוגים שמוכרים אותם בסופרפארם ויש ספרלות שעושים אותן אצל רופא נשים....תהנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההההההההההההההה...בולבול26/11/2007
אני בן 19 וחצי ויש לי בולבול ענק ... וליפני יומיים שזיינתי תחברה שלי היא צעקה מאוד מאוד חזק ופשוט כאב לה .. זה בחיים לא קרה שהיא צעקה ככה .. מה יש לה ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בפעמים קודמות איתך היא
ד``ר עידן מיליצ`ר26/11/2007לא צעקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד סרטן צוואר הרחםמישהי26/11/2007
שמעתי שיש חיסון נגד סרטן צוואר הרחם.. האם כדאי לעשות את החיסון לפני שמתחילים לקיים יחסי מין? או שזה לא משנה?.. האם אפשר לקחת אותו גם אם באותו זמן אני משתמשת בגלולות?
איך אפשר להידבק בוירוס הפפילומה?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את החיסון רצוי לעשות
ד``ר עידן מיליצ`ר26/11/2007לפני תחילת קיום יחסי מין ולא יאוחר מגיל 26 . גלולות לא מונעות פפילומה ואין מניעה לעשות חיסון בזמן נטילת גלולות. ההדבקות היא במגע מיני לא מוגן.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdfsf
Ali26/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מישהי26/11/2007אפשר לעשות את החיסון גם אם קיימתי כבר יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
עידן מיליצ'ר26/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר סיכה.שלום25/11/2007
מה בעצם חומר הסיכה עושה? במה הוא מועיל?
ממה הוא עשוי? שמעתי שיש על בסיס מים או על בסיס שמן, אז במה עדיף להשתמש?
צריך להשתמש בחומר סיכהרק כששוכבים עם קונדום או שהוא יכול להועיל גם אם שוכבים בלי קונדום?
כמה אמור לעלות חומר סיכה והאם באמת יש צורך לקנות אותו (בהתבסס על העובדה שהסקס הוא בלי קונדום)?
יש חברות טובות יותר או פחות?
תודה רבה ומצטערת על החפירה:-P* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו? בבקשה..
שלום26/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבי שלום
מירב שרון28/11/2007חומר הסיכה עוזר להרטיב את הנרתיק לפני החדירה על מנת להקל עליה. עדיף להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כי אם זה על בסיס שמן זה יכול לייבש את הנרתיק. אפשר להשמתש בחומר סיכה עם ובלי קונדום, המטרה להקל על החדירה. ניתן לרכוש KY או LUBRIGEL או SURGILUB בכל בית מרקחת, זה לא יקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמישל25/11/2007
שלום אני בת 15 ויש לי חבר שנה ואנחנו מדברים על לקיים יחסי מין.
אני רוצה להתחיל לקחת גלולות אבל לא יודעת איך למצוא את הגלולות המתאימות לי ולקנות אותן בלי שההורים שלי ידעו. איך אוכל לעשות זאת? והאם יש דרך ללא מרשם שבה אני לא אצטרך ללכת לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריך מרשם כדי ליקנות גלולות
אבי25/11/2007בעיקרון לא חייב ביקור אצל רופא בישביל זה אבל כדי כי יש נשים שגלולות מסוימות יכולות ליגרום
להם תופעות לווי,את יכולה לנסות לקחת גלולות אם מינון נמוך של הורומונים כדי להימנע מתופעות לווי כאלה ואחרות את יכולה לישאול את הרוקח מימנו את קונה לאיזה גלולות יש מינון נמוך של הורומונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לפנות לרופא/ת נשים כדי
עידן מיליצ'ר26/11/2007לקבל מרשם לגלולות שיתאימו לך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהצורי24/11/2007
אני בן 19.5 ואורך איבר המין שלי הוא 5 ס"מ הזקיפה.
שאלתי היא האם יש איזו דרך טיבעית להגדיל את איבר המין?
בתודה צורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דרך טבעית לההגדיל, אבל איך אתה
ד``ר עידן מיליצ`ר24/11/2007מודד? מאיפה ועד איפה? האם פנית לרופא אורולוג?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
צורי25/11/20071.מטר
2.מלמטה למעלה
3.לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה שלך אין מה לעשות....
עידן מיליצ'ר25/11/2007אני לא פה בשביל דחקות!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...השואל23/11/2007
האם בנות נהנות מסקס כמו
שגברים נהנים???
אם זו הכללה אז השאלה זו אם
בנות סובלות בעת עשיית סקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחלוטין כן
סיון24/11/2007אני מאוד נהנית במהלך קיום יחסי מין, כמובן שזה גם תלוי בפרטנר, אצל גברים ישנה פחות בעיה לגמור גם אם הפרטנרית פחות מתאימה להם. אבל אצלינו הנשים חשובה גם ההתאמה.
לחלוטין היו לי פרטנרים שלא היה ביניינו חיבור מיני טוב ואז פחות נהנתי במובן זה שלא תמיד גמרתי אבל כאשר ישנו פרטנר שמכיר אותי ויודע את העבודה - אני לא פעם נהנית יותר ממנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים נהנות בדיוק ואף יותר מגברים
במבה24/11/2007בסקס ליפעמים יש נשים שפעמים הראשונות חוות כאב שעובר אבל לא יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות נהנות כמו בנים....
ד``ר עידן מיליצ`ר24/11/2007אם עושים להן את זה נכון!!!! ומה זה נכון??!!! כמו אצל בנים, כל אחת והנכון שלה!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשע תענו לי דחוף!!!S.I.F22/11/2007
אתם לא עניתם לי אני מבקשת שתענו:
שלום אני נערה בת 17 ולא מזמן גילו לי בעיות בחלבון (בדיקת שתן). אני מעונינת לדעת עם בעיות
הבריאותיות שיש לי (משהו שקשור בכחיות או בשלפוחית השתן) קשורות לדרך האוננות שלי: הטוש באמבטיה? הייתי רוצה לדעת כיוון שזה יכול לגרום לי לסיבוכים נוספים.
כמו כן הייתי רוצה לדעת עם התדירות של השימוש בטוש יכולה לפגוע בי ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון22/11/2007אין שום מניעה לאונן בעזרת דוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שמשגעת אותי?? תענו בבקשהחסוי22/11/2007
אני בן 16 יש לי שיער על הבטן והחזה אבל הזה שיער כמעט לא נראה לעין אני רוצה לדעת האם השעיר הזה יגדל בעתיד לשיער עבה וארוך או שיכול להיות שהשיער הזה ישאר כמו שהוא?
והאם לכולם בגילי יש שיער כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון22/11/2007אם לא תגלח את השיער אז קרוב לוודאי שהוא יישאר כמו שהוא. ויש כאלה ששעירים יותר ויש כאלה ששעירים פחות, זה אינדיבידואלי ופונקציה של גנטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיכנס
מלאק25/11/2007יש שיטה שכל הצעירים כאילו הגברים משתמשים בה,אתה יכול לעורר זקיקי השיער ע"י גירוים בעזרת גילוח של השערות,אפילו אם אין שערות ולא נראות לעין אתה יכול לעשות אותם יותר עבות בעזרת גילוח מתמיד
אחות במקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
אני02/12/2007לא יודעת מה איתך אבל לדעתי יותר יפה חלק..
תחליט אם אתה רוצה להאריך או לא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)