מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי פרקים וויטמין dליאת19/01/2015
שלום,
בחודשיים האחרונים החלו כאבים בברכיים ובאצבעות הידיים.
ערכתי בדיקות מקיפות לשלילת דלקת .
בשבוע האחרון עשיתי בדיקת ויטמין d / התוצאה 55.7 nmol
מהי התוספת שעלי לקחת ליום ?
האם קיים קשר בין מחסור בויטמין d לכאבי פרקים?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פרקים
דנה19/01/2015חפשי בגוגל - אקטימור
תרופה צמחית שבמקור מיועדת לוירוסים ועושה פלאים גם בדלקות מיפרקים ולופוס.
ממליצה בחום ללא דיחוי.
מרופא קונבציונלי את תקבלי תרופות שלא תראי מהם לעולם החלמה.
תגיעי לאתר של המטפל ותאמרי לו שיש לך כאבי פרקים הוא כבר ינחה אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי פרקים וויטמין d - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/02/2015שלום,
מהו תחום הנורמה של המעבדה הבודקת?
בד"כ אני ממליצה על 2000 יחידות ליום במצב של חסר.
יתכן קשר לכאב בעצמות או במפרקים , אך יש לבדוק אפשרויות נוספות .
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר ויטמין dששי19/01/2015
שלום,
אני בת 79 סוכרתית + בעיות קרדיולוגיות בבדיקות הדם האחרונות ויטמין d 2 תוצאה 28.9 תחום הנורמה (75 - 125) כמה יחידות ויטמין d לקחת ליום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ויטמין d - תגובה
בד"כ אני ממליצה על מתן 2000 יחידות ליום.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גרון חוזרתשירי17/01/2015
שלום ביתי בת 17, ומכייון שלא לוקחת טיפול עד הסוף, פעמיים לקחה אנטיביוטיקה לגרון
"פן-רפאק 500"
כרגע חזר לה פעם שלישית, האם לא מסוכן לקחת שוב אותה אנטיביוטיקה, והאם זה ייעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
אנונימי17/01/2015גם אני קיבלתי רפהפן 2000 מג ל10 ימים. כמה פעמים פיספסתי פה ושם ועכשיו אני דוב עם כאבי גרון.
מקווה שיענט לנו בהקסם.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת גרון חוזרת - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/02/2015מסוכן לא לקחת את הטיפול עד הסוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון של פן רפא וי ק 500אנה13/01/2015
בעלי ואני חולים בדלקת גרון. הלכנו לשני רופאים שונים וקיבלנו את אותה אנטיביוטיקה -פן-רפא וי-ק 500. אבל במינונים שונים. הוא קיבל 500•2 ( 1000ליממה). ואני קיבלתי 1000•2 ביום (2000 ליממה). מה המינון המומלץ. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון של פן רפא וי ק 500 - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/02/20151000 אמור להספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הפורום פעיל? מדוע לא עונים?יפית28/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם הפורום פעיל? מדוע לא עונים? - תגובה
הודעתי על כך שאין באפשרותי להמשיך ולנהל את הפורום לפני למעלה מחצי שנה ואני עדיין מחכה שימצאו מחליף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סוכר בצוםavi24/12/2014
רציתי לדעת אני בחור בן 23 גובה 1.78 משקל 99 רציתי לדעת היום עשיתי בדיקת סוכר במכשיר ישן של אמא שלי אחרי צום של 10 שעות יצא לי 76 האם זה בסדר תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סוכר בצום - תגובה
סוכר 60 עד 100 בצום נחשב תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישה בת 58 שחושבת שיש לה בתקפי חרדהרון בטאט18/12/2014
אישה בת 58 שמפחדת לצאת החוצה לבד בגלל כאבי ראש סחרחורות רגליים רועדות ובחילות ונוסף לכך בהמשך נוסף גם שלשולים והזעות היא חושבת כי יש לה התקפי חרדה כי היא עברה הרבה בחיים לפני כשנה סבתי נפטרה ( אמא שלה) ואני חושב שזה לא התקף חרדה יש לכם ספק במה מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישה בת 58 שחושבת שיש לה בתקפי חרדה - תגובה
באמת נשמע כמו התקפי חרדה עם אגורפוביה (פחד לצאת) ויש גם גורם (מוות).
מומלץ לפנות ליעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפאפןחיה15/12/2014
אתמול בבוקר אחרי כאב גרון התחלתי רפאפן 1000*2 ביום, היון יצא תוצאות משטח צמיחה רגילה. האם מותר להפסיק אנטיביוטיקה או לפחות להנמיך מינון? אני מבוגר בן 30.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפאפן - תגובה
משטח עלול להיות מוטעה בכ-20 אחוז. בד"כ אני ממליצה להתיעץ עם הרופא לגבי הפסקת טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחורה שנמכה ב-8 ס"מלילי14/12/2014
מה יכולה להיות הסיבה שבחורה צעירה נמכה ב- 8 ס"מ בערך בעשור האחרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחורה שנמכה ב-8 ס"מ - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/02/2015מדידות שגויות? יציבה לקויה? יש אבוד גובה איטי בגיל מבוגר יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשלפוחית השתןחנה05/12/2014
שלום. בבדיקת שתן נמצאה רמת לויקוציטים של 500. עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי סוג החיידק. יש לי חום של קרוב ל-38.5 וחולשה. האם מחלה זו היא מדבקת במגע - חיבוקים, נשיקות ? (יש לי נכד בן שנתיים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשלפוחית השתן - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/02/2015דלקת בדרכי השתן איננה מדבקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לדלקת ריאותיפית28/11/2014
שלום רב
בת 69. לפני 5 שנים בהיותי בת 64 קיבלתי חיסון נגד דלקת ריאות.
האם אני צריכה לקבל עכשיו חיסון נוסף או שהחיסון שקבלתי הוא לכל החיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון לדלקת ריאות - תגובה
ההמלצה היא לחיסון אחד מעל גיל 65 .
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CT בטןעדי23/11/2014
שלום ותודה מראש על המענה.
מבקשת לדעת האם הבדיקה תקינה.
יש בסיכום כמה ממצאים שאינם ברורים לי, הבדיקה לאישה בת 80
מצורפים שני קבצים.
שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקובץ השני
עדי23/11/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשלגן 5.4דוד22/11/2014
בדיקות של מיקרואלבומין "לא ניתן לחישוב" קראטנין 0.89 לפי דברי הרופא כל הפרמטרים תקינים, למעט האשלגן. האשלגן היה יציב לחלוטין 4,5 לאורך שנים, הבדיקה האחרונה לפני 6 חודשים.
במידה ורמת האשלגן של 5.4 אומנם קיימת ושאר הבדיקות הרוטיניות תקינות, האם יש בכך סימן לבעיה בכלייה או אחרת, אפשר פרשנות קצרה למקרה הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צ"ל הבדיקה האחרונה השבוע 5.4
דוד22/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשוליםלימור21/11/2014
פרופ שלום
אני בת 40 מזה כמה שנים טובות סובלת מהתקפי שלשולים ללא הסבר קולנסקופיה מלפני 6 שנים תקינה גסטרוסקופיה מלפני חצי שנה תקין
לפני כחודש זיהום ברגל קיבלתי אנטיביוטיקה והחלו שלשולים עבר כבר חודש עדיין משלשלת יש ימים קלים יותר ויש פחות. אך בשבוע האחרון החלו שלשולים צהובים מיימים עם כאבי בטן היה חום 37.7 . האם יכול להיות שבעקבות האנטיביוטיקה יש חיידק ומכיוון שלא טיפלתי עד כה זה מסתבך..? האם יש סיכון כלשהו??
כרגע כמות השלשולים התמעטה לפעמיים עד שלוש ביום אך הצהוב מיימי קצת מלחיץ
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי22/11/2014שלום,
לאחר אנטיביוטיקה עלולים להיות שלשולים כתופעת לואי חולפת, או כתוצאה מגדילה של חיידק בשם קלוסטרידיום דיפיציל. אפשר לשלח בדיקה ולטפל.
לגבי השלשול הכרוני- מומלץ בירור גסטרואנטרולוגי: לשלילת מחלת מעי דלקתית, רגישות למזון או מעי רגיז.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל פרוקלסופי18/11/2014
שלום,
בתוצאות בדיקות הדם שלי יצא שאנזימי הכבד יצאו גבוהות הרופא אמר לי שיש לערוך בדיקות נוספות לכבד, וחושד במחלת הנשיקה.
וגם תוצאות בדיקות הברזל שיצאו נמוך 18, קיבלתי כדורים לברזל -פרוקל ,אבל לא הבנתי איך אני יקח את הכדורים כשבאזהרות רשום שאם יש בעיות בכבד לא לקחת אותם מה עלי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל פרוקל - תגובה
ד''ר יעל כוכבי22/11/2014שלום,
אינך חולת כבד . עלייה קלה וזמנית באנזימי כבד תתכן במחלות וירליות רבות ולכן אין מניעה לנטילת כדורי ברזל.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)