מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- ביטוח לאומי
- שרירנים ברחם - מיומה
- נכים, שיקום נכים - תמיכה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- בניית ציפורניים
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- פסיכולוגיה ילדים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- הפרעות שינה ועייפות
- פגים
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פיברומיאלגיה
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- האם יש צורך בבית חולים? האם חמצת?דנה25/07/2016
שלום רב,
אני בת 20, כרגע נמצאת במחקר - אני סוכרתית סוג 1.
המחקר עובד לי די טוב, אך אחת מתופעות הלוואי שלו הן העלאת קטונים בדם..
נורמלי עד 0.7 כרגע יש לי 3.5 בדם.
מכיוון שאני עובדת בבית חולים עשיתי יל דעת עצמי בדיקות דם. ובדיקת שתן.
ומהמעבדה המליצו שאלך למיון.
אני מתלבטת כי חוששת שיבטלו לי את המחקר.
האם זה מצב שמצריך מיון (למרות שידוע שזאת תופעת לוואי?)
אני קצת מרגישה דופק מואץ ותחושת חום כללית
מצ״ב תוצאות מעבדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצורפת עוד תוצאת מעבדה
דנה25/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו אלרגיה למשהו או משהו אחר..ניצן21/07/2016
הופיע לי היום בבוקר בשתי היריכיים לא יודעת ממה זה לא מגרד ולא מופיע בחלקים אחרים של הגוף. לקחתי פנסטיל טיפות האם אמור לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אורטיקריה
ענתי23/07/2016זו פריחה ממקור לא ברור ואני מקווה בשבילך שהיא לא תהיה כרונית.
לרופא אלרגיה או רופא קונבציונלי אין שום תרפה שמרפאת אורטיקריה.
אני ממליצה לך על הטיפול שצרפתי פה הוא הציל אותי מהסבל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות למחלת הנשיקה . נא תשובתכםמוטי07/07/2016
שלום רב.
נשלחתי לבדיקות לבירור:
EBV VCA lgG חיובי גדול מ160
EBV VCA lgG חיובי 456
EBV lgG -EBNA חיובי 270
CMV lgG חיובי
CMV lgM JHUCH
האם מחלת הנשיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרופה למחלת הנשיקה
ענת08/07/2016לפי הבדיקות יש לך מחלת הנשיקה
לי היתה בזמנו והבראתי ממנה בזכות התרופה הצמחית אקטימור.
תחפש בגוגל אקטימור מחלת הנשיקה זה הפתרון עבורך
מרופא משפחה לא יצא לך כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום נמוך מתמשך ותחושת חולי מתמשכתטלילה08/07/2016
בת 67, בריאה בדרך כלל. זה מספר שבועות שיש לי חום שנע בין 36.7-37.5, עולה ויורד במהלך היום. עד אז החום הרגיל שלי היה 36.6 גם כשחליתי בדלקות גרון או שפעות. החום התחיל עם סימפטומים דמויי וירוס בטן, חום נמוך ושלשולים, ומאז החום הזה ממשיך. הסימפטומים בבטן נחלשו אך לא נעלמו לחלוטין. בנוסף, לא מרגישה טוב בכל התקופה הזו: ישנונית, כובד בעיניים ובראש, הרגשה כללית לא טובה. אך לא חלשה וגם לא תשושה. לפני שנים חליתי במחלת הנשיקה והסימפטומים אינם דומים. כל בדיקות הדם המקיפות הרגילות וגם הצואה - תקינות, אך בבדיקות דם לנוגדנים התגלה ערך גבוה מאוד של scl-70. הערך בבדיקה הוא 1.6 בזמן שהערך המכסימלי בנורמה הוא 0.9. בנוסף, התגלה מחסור בויטמין די למרות שאני נוטלת 4 טיפות של 400 יחידות בכל יום. תופעה נוספת בתקופה הזו היא ריבוי ליחה מאסיבי מהאף - נזלת שקופה - פעמים רבות כשאני מתחילה לאכול משהו, או כשאני קמה בבוקר. זה בא בהתקפים וחולף לחלוטין.
האם התסמינים האלה אכן מצביעים על סקלדורמה? ואילו בדיקות נוספות עלי לעשות כדי לגלות מה גורם לי לחום ולתחושת החולי בשבועות האחרונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום נמוך וחולשה המלצה חשובה עבורך
ענת08/07/2016זה יכול להיות כתוצאה מזיהום וירלי יתכן שאפילו זיהום וירלי ישן.
לרו היא עושה פלאים גם בבעיות וירליות אחרות.פא משפחה אין מה להציע לך וזה מנסיון.
מה שיכול לפתור לך את הבעיה היא תרופה צמחית בשם אקטימור
שהיא תרופת פלא נגד וירוסים של מחלת הנשיקה במקור
אבל היא עושה פלאים גם בבעיות וירליות אחרות באותה מידה.
מאחר ואין לך מה להפססיד ממליצה לך לנסות.
איך משיגים את האקטימור ?
את פשוט צריכה להכנס לגוגל ולרשום שם רמי מור מחלת הנשיקה
ככה תגיעי לאתר שלו הוא המטפל ושם כבר תמצאי את כל המידע .
שיהיה לך רפואה שלימה ואין לי ספק שזה מה שיציל אותך מהסבל המיותר.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PEN RAFA VK 500פליקס29/05/2015
שלום אני בן 30 בריא בדרך כלל עקב חשד לחיידק בגלל כעב גרון (עד שתיהיה תשובה של משטח גרון) הרופא נתן לי פן רפא וי-ק 500 2טבליות ליום אחת בבוקר אחת בערב.השאלות שלי הם האם זה מספיק בכדי לנטרל חיידק שלא יגיע למערכות אחרות כגון הלב? בנוסף לכול אני נוטל נקסיום פעמים ביום חצי שעה לפני האוכל ואת הפן רפא אני נוטל כשעתיים לאחר אותה ארוחה האם זה יעיל הצורה שאני נוטל את האנטיביוטיקה?והאם אפשרי חד פעמי ליטול את המנה השניה של הפן רפא מוקדם יותר נניח כ 8 שעות לאחר המנה הראשונה ? בגלל אי נוחות עם השעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PEN RAFA VK 500 - תגובה
ד''ר יעל כוכבי21/06/2015שלום,
הטיפול יעיל. רצוי לקחת כל 12 שעות.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל רופא
ניסים איפרגן06/07/2016קבלתי תרופה עקב דלקת בחניכיים פן רפא וי ק 500 מהרופא מבקש מידע יותר רחב
תודה ניסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה לא ידועהדקלה19/05/2016
אני סובלת מאז היותי ילדה מריח מאוד לא טוב מהפה, ריח של קיא, ובשנים האחרונות מריח גוף חריף. החיים שלי מאוד קשים בגלל התופעה, אני לא יכולה להיות בחברה, גם פיטרו אותי מהעבודה. לאחרונה עשיתי בדיקת שתן שגילתה שאני סובלת מסינדרום שנקרא "צחנת הדג". האם יש מישהו שיכול לטפל בי ולפתור את הבעיה הקשה ממנה אני סובלת.
אודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
נעמה23/05/2016אני מטופלת בתכשיר צמחי מסויים לבעייה דלקתית
לשמחתי הבעיה מגיבה היטב וגם ריח רע שהיה לי בפה נעלם.
אין לך מה להפסיד תנסי גם את האופציה הזו.
ממש כואב הלב לקרא את הסיפור שלך.
את יכולה להגיע למטפל שלי בחיפוש בגוגל
לתכשיר קוראים אקטימור שמיועד במקקור למחלת הנשיקה ( תתעלמי מהיעוד )
והוא מששמש אותי גם לבעיה שלי .
תסתכלי בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה
זה האתר של רמי המטפל שלי.
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות שום שמועילות להורדת לחץ הדםנורית11/05/2016
ד"ר לום
אני נוטלת ציפרלקס ולאיזון לחץ דם כמוסות שום 2 ביום שמאוד עוזרות שלי בשילוב עם נורמיטן.
התחלתי על דעת עצמי וראיתי שזה מוריד את הערכים.
חקרתי על התרופות וגיליתי שציפרלקס בשילוב עם כמוסות שום עלול לגרום לדילול הדם.
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם
שיי14/05/2016כבר אין יותר בשום מקום פורום לרפואת משחה העידן הזה חלף מהאינטרנט
רפאי משפחה נשחקים עד אפר מכמות השאלות ובתחילת עידן האינטרנט הם עוד היו נלהבים לענות לגולשים היום כבר אין יותר שרות כזה.
מציעה לך לבדוק בעצמייך את ערכי הקרישה בבדיקות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם
שיי14/05/2016כבר אין יותר בשום מקום פורום לרפואת משפחה העידן הזה חלף מהאינטרנט
רופאי משפחה נשחקים עד אפר מכמות השאלות ובתחילת עידן האינטרנט הם עוד היו נלהבים לענות לגולשים היום כבר אין יותר שרות כזה.
מציעה לך לבדוק בעצמייך את ערכי הקרישה בבדיקות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול בלתי נגמר ומטריד שלא מזהים ממה הוא נובעשחר08/05/2016
שלום.אני בן 36 ללא מחלות רקע.לפני כשנה התחיל אצלי שיעול שנמשך עד עצם היום הזה.בתחילת תקופת השיעול טופלתי ע"י רופא משפחה בסטרואידים כחודש ימים.במהלך החודש הזה השיעול נחלש אבל לא הפסיק.השלב הבא שביצעתי זה צילום חזה..הריאות היו נקיות.כעבור כמה חודשים נשלחתי לרופא ריאות.הרופא שמע את הריאות וביצע בדיקת ספירומטריה{שיצאה תקינה} ונשלחתי למבחן תגר(אמור לבצע אותו בסוף החודש).לפני שלושה חודשים טופלתי גם ע"י תרופה נגד אלרגיה{שבועיים} שגם לא עזרה.חשוב לציין שאני משתעל רק בשעות היום.השיעול לא תוקף אותי בלילה ולא מעיר אותי.רופא משפחה שלל בעיה לבבית כי הוא טוען שאם הייתה בעיה לבבית הייתי משתעל גם בלילות וזה היה מפריע לי לישון.גם אצל רופא אף אוזן גרון הייתי.כמובן שלא מצא כלום.רוב השיעול שלי מלווה בליחה.בנוסף כחודש לקחתי תרופה נגד צרבות(חשבו אולי שיעול נובע מקיבה) אבל גם זה לא עזר.רוב הזמן יש לי ריר צמיגי.כשנה עם השיעול שאלתי את רופא המשפחה ורופא ריאות אם צילום נוסף שנה אחרי שיעול יכול להבהיר את המצב אבל שניהם התנגדו לצילום.אני חסר אונים שלא מוצאים ממה אני משתעל..השיעול הפך למטרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שהציל אותי משיעול כרוני
ענת11/05/2016זה טיפול אלטרנטיבי שניתן לוירוסים ורק הוא גאל אותי משיעול טורדני שלא נגמר חודשים רבים.
תכנס לגוגל ותרשמי - אקטימור מחלת הנשיקה
תגיעי לאתר של המטפל רמי מור.
במקור זה תכשיר צמחי שנועד לוירוסים של מחלת הנשיקה אבל הוא גם מרפא זיהומים ווירוסים אחרים וכנראה גם גורמים שמעורבים בשיעול אחרת איך אפר להסביר שזה הדבר היחיד שריפא אותי מהסבל הזה .
לפני שאני מסיימת אני חייבת לומר וזה לצערי ודאי , מרפואה קונבציונלית אל תצפה שירפאו לך מחלות גם לא מחלות הכי פשוטות כמו שיעול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלתי מוסבריםאפרת29/04/2016
שלום ד"ר, כבר בערך חודשיים אני סובלת מתופעה של תופעות "שפעת". זה בד"כ מגיע בשעות הערב, כאבים חזקים בשרירים כמו בשפעת, וכאב ראש חזק בדיוק כפי שקורה כשיש לי חום, אבל זה לא מלווה בחום. בנוסף, בחודשים האחרונים, חשבתי שיש לי דלקת פרקים כי כואב לי בכל מיני נקודות מסוימות בגוף. בדיקות דם תקינות. אני סובלת מדצמבר 2015 מדלקת ביד שמאל שלא נרפאה עד כה, גם לא עם כדורים אנטי דלקתיים. מה דעתך? תודה מראש אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך וירוס ממליצה לך טיפול מעולה
ענת30/04/2016התופעות שאת מעלה זהות לחלוטין לתופעות שאני חוויתי על בשרי
לצערי מרופא קונבציונלי לא יצא לך כלום.
מה שהציל אותי היתה תרופה צמחית בשם אקטימור שהיא מיועדת נגד וירוסים של מחלת הנשיקה אבל מחסלת המון וירוסים נוספים.
לא זול אבל שווה כל אגורה .
ממליצה בחום כי זה מה שיציל אותך.
תחפשי בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה
את תגיעי לאתר של רמי מור ( מחלות עור )
שיהיה בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע היאטלי קטן של הקיבה לבית החזהיואב ש.10/02/2008
מה הגורמים לממצא זה?
עד לתאונת דרכים לא היו לי שום בעיות.לאחריו הפכתי לאדם שונה לחלוטין עם כעסים ועצבנות
מחשבות על התאבדות.השיער שלי שהיה כולו שחור הפך תוך כמה חודשים לשיער גם לבן.
כעבור כמה שנים שוב נפגעתי ושוב שלא באשמתי בתאונה נוספת.
עם כל כאב הרגשתי שסכין חותכת את החזה שלי.גם כאשר היו בעיות של זיכרון ולא מצאתי חפצים שהנחתי באיזה שהוא מקום זה גרם לי להתעצבן ולקלל את עצמי על המצב שלי והרגשתי גם כן כאילו סכין חותכת אותי.התחילו בעיות של צרבת וקיבלתי כדורים בשם אומפרדקס.
לאחר בדיקה בקולונסקופיה וירטואלית שבחיים לא אסכים לבצע אותה שוב נמצא רק "בקע היאטלי קטן של הקיבה לבית החזה".ממה זה והאם יש קשר למצב נפשי ולממצא?
עלי לציין שנפגעתי בתאונה הראשונה על כרוכב קטנוע ממנו הועפתי ונחתתי על הברכיים ועם קסדה
ואיני זוכר אם נפגעתי בראש וכן בעמוד שידרה צווארי,גב תחתון,קרסוליים וכפות רגליים.לגבי תאונה שניה בעיקר בצוואר ואובחן כ WHIPLASH .לאחר תאונה ראשונה הייתה הפניה מבי"ח בלינסון לבי"ח לוינשטיין אך קופת החולים שלי סירבה להפנותי.כעבור זמן ניסתה רופאה מאוד טובה להפנות אותי שוב אך ללא הצלחה.קיבלתי כדורים נגד כאבים ונגד דיכאון ואולי להם יש קשר לבעיה?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע היאטלי
פרופ' אליעזר קיטאי10/02/2008בקע היאטלי קטן שכיח מאוד באוכלוסיה כך שלא נראה לי שקשור לתאונה. לפי תאורך אתה נשמע כסובל ממצב נפשי פוסט טראומטי ועליך להיות מטופל ע"י מומחים בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיע תשובה של הסי טי. כתוב בקע היאט
נורית בן עמי07/02/2016מה הטיפול לבעיה זו....
כל יום עוצרת נשימתי בזמן האוכל לפחות פעמיים ביום. ממש נחנקת ללא אויר לכמה שניות.
מה אפשר לעשות מה הטיפול המגיע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס רוטהדפנה22/01/2016
שלום
נדבקתי מהבת שלי ברוטה. כמה ימים אחרי שהתסמינים עוברים ניתן לחזור לעבודה? הבנתי שמדבק מאוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס רוטה
שירה24/01/2016זה יכול להשאר איתך שבועיים פלוס מדברת מנסיון אבל מה שיכול להציל אותך במהירות זאת תרופה צמחית שנועדה במקור למחלת הנשיקה ומחסלת את הרוטה בתוך 24 שעות זה פלא רפואי.
תחפשי בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה
זה האתר של רמי מור שפיתח את התרופה .
ממליצה בחום חבל על הסבל שלך.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות כרונית ותשישות מתסכלתמאור13/01/2016
שלום רב בשנה האחרונה (ובחודשים האחרונים במיוחד) אני חווה עייפות מוגזמת במהלך כל היום וללא קשר לשינה או מנוחה, מין חולשה כללית וחוסר אנרגיה מתסכל שמתחיל שעות בודדות לאחר שאני מתעורר.
אני קם בבוקר בלי בעיה וללא קשיים כלל ושעה שעתיים לאחר מיכן הכל מתדרדר... העיניים פשוט מתחילות להיעצם לי, כאבי ראש, סחרחורות וחוסר יכולת להתרכז בעבודה.
בנוסף כאבי רגליים מטורפים בערבים (רק לפני השינה)
אני בן 32 עובד הייטק ישן בממוצע 8-9 שעות בלילה ולא עובד עד מאוחר.
אשמח לכל עזרה או דעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות כרונית
שירה13/01/2016גם לי היתה עייפות כרונית קשה והכי מתסכל זה חוסר האונים של רופא המשפחה
שלא ידע מה לתת לי ומה לומר לי..
ברוך השם יש אינטרנט ומה שהציל אותי היה תכשיר צמחי שנועד למחלת הנשיקה הוא נקרא אקטימור.
תחפש בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה אתה תגיע לאתר של המטפל שפיתח את הפלא מציל חיים הזה .
שמו רמי מור.
שיהיה לך בריאות ומקווה שעזרתי כי מרפואה קונבציונלית לא מבריאים ממחלות
לצערינו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להתחסןלילי24/12/2015
שלום,
יש לי 2 שאלות.
אני בת 45. מזה כחודשיים-שלושה אני משתעלת.
במשך הזמן נוספה גם ליחה. תחילה הרופאה טענה שהשיעול יוצר עוד שיעול. בפעם האחרונה שהייתי אצלה היא סברה שיש דלקת בדרכי נשימה עליונות. קיבלתי כדורים נגד שיעול
1. האם אני יכולה להתחסן נגד שפעת. חיכיתי שהשיעול יעבור אך הוא לא עובר ולא נראה שזה יעבור בקרוב.
2. אבי מאושפז במצב קשה אחרי התקף לב. שעבר לפני חודש הוא מונשם כרגע.
יש לו גם בצקת ריאות והייתה דלקת ריאות.
אם אקבל חיסון - האם מותר לשהות במחיצתו? נאמר לנו שכל וירוס עלול להיות מאוד מסוכן עבורו כי אין לו כרגע מערכת חיסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שהציל אותי משיעול
ענת26/12/2015זה טיפול אלטרנטיבי שניתן לוירוסים ורק הוא גאל אותי משיעול טורדני שלא נגמר חודשים רבים.
תכנסי לגוגל ותרשמי - אקטימור מחלת הנשיקה
תגיעי לאתר של המטפל רמי מור.
במקור זה תכשיר צמחי שנועד לוירוסים של מחלת הנשיקה אבל הוא גם מרפא זיהומים ווירוסים אחרים וככה השיעול נעלם לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יעלהדר11/12/2015
אני הדר בת 38
חוסנתי בחיסון השפעת מיד כשאמרו שצריך.
אך מאז שחוסנתי לפני חודשיים וחצי אני רק חולה בשפעת לסירוגין.
שלשום שוב שפעת חזקה.חולשה וכאבי שרירים ,עצמות וצמרמורות.
אני ממש מתוסכלת כי איך זה הגיוני
ולמה התחסנתי אם כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה עבורך מנסיון אישי
תמר12/12/2015החיסון מכיל וירוס מוחלש והוירוס הזה בחלק מהאנשים גורם לשפעת
כי יש לך כנראה מערכת חיסון חלשה.
עברתי סיפור דומה ולכן אמליץ לך מה לעשות .
יש תכשיר שנקרא אקטימור , הוא נועד במקור למחלה וירלית אחרת מחלת הנשיקה
האקטימור מחסל גם וירוסים אחרים לא רק אלה של מחלת הנשיקה.
את צריכה לקחת אותו 4 ימים וככה הבראתי למזלי.
זה לא תכשיר שנמצא בקופת חולים אלא רק אצל מטפל מומחה שפיתח אותו.
תחפשי בגוגל , אקטימור מחלת הנשיקה
את תגיעי לאתר של רמי מור שם כל המידע.
כל דקה שאת סובלת מיותרת , לרופא משפחה לא יהיה מה להציע לך.
כולי תקוה שעזרתי לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
תמר12/12/2015הוירוס המומת שנמצא בחיסון הוא מאד עמיד וקשה למערכת החיסון להנער ממנו
זה מתוך המידע שאספתי בזמן שהייתי חולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר שבועייםאלוירה09/12/2015
שלום אני כבר שבועיים בערך לא מרגישה טוב
מרגישה חולשה בגוף סחרחורות כאבי ראש בחילות כאבי בטן וגב לפעמים.
וחשק מטורף למתוק ישלי ואני בדרך כלל לא אוכלת מתוק...
הייתי רוצה לדעת מה עובר עליי ואם מישהו יכול לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך כנראה וירוס
תמר12/12/2015יש לך כנראה וירוס, תקראי את התשובה שלי בדף זה בפורום שרשמתי לשואלת על שפעת.
מנסה לעזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?